مصاحبه‌ای در مورد Halo 3: ODST

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
Joseph Staten، نویسنده و Halo 3: ODST، مصاحبه‌ای با Gamepro داشته که در زیر می‌خوانیم.

halo3-odst_8.jpg

Halo 3: ODST اولین بازی از این سری می‌باشد که بدون حضور مستر چیف اتفاق می‌افتد. آیا Rookie در طول این بازی با مسترچیف برخورد خواهد داشت؟

نه. شما به هیچ وجه با مسترچیف برخورد نخواهید داشت. در واقع Halo 3: ODST بعد از اینکه مسترچیف زمین را ترک می‌کند( پایان Halo2) و قبل از اینکه او در جنگل ابتدای Halo3 ظاهر شود، اتفاق می‌افتد.

آیا در این بازی یک villain جدید خواهیم داشت؟( شخصیت منفی و اصلی بازی).

بله، اما Rookie نیز مانند مسترچیف هرگز او را ملاقات نخواهد کرد. حالا اگه واقعا فن Halo هستید، حدس بزنید!

سلاح SMG که به نظر می‌رسد صدای آن نیز خفیف شده چه تاثیری توی بازی دارد؟ آیا در این بازی نوعی مخفی‌کاری خواهیم داشت؟

بله. SMG سلاحی است که در گاهی اوقات تجربه مخفی‌کاری را نیز به بازیباز می‌دهد. در شب‌هنگام و وقتی که شما در محیط‌های باز هستید اسلحه مناسبی برای مبارزه خواهد بود. شما یک اسپارتان افسانه‌ای نیستید و بنابراین باید مواظب حرکات خود باشد و در این راه، این سلاح کمک بزرگی به شما خواهد کرد. قابل ذکر است که سلاح های جدیدی نیز در بازی حضور دارند.

دشمنان این بازی، نسبت به سری قبلی بسیار وحشی‌تر و شیطانی‌تر به نظر می‌رسند. آیا آن‌ها به تکنیک‌های جدیدی برای مبارزه دست یافته‌اند؟

Paul Bertone، طراح این بازی، یک سیستم کاورگیری جدید را برای دشمنان خلق کرده که واقعا جنگیدن با آنها را جذاب‌تر می‌کند. وقتی می‌گویم" جذاب" واقعا منظورم همین کلمه است. Brute‌ها در این بازی به شدت ازخود محافظت می‌کنند که این تجربه بازی را بسیار جذاب‌تر می‌کند. آن‌ها شما را به تله انداخته، محاصره می کنند و ...

ماسک روی صورت Rookie چگونه عمل می‌کند؟ آن رنگ‌ها و های‌لایت‌های زیبایی که ما در تریلر‌ها دیدم چه هستند؟

ما هنوز مشغول تنظیم و بهینه سازی این ماسک هستیم. با استفاده از این ماسک پیدا کردن محل اختفای دشمنان بسیار ساده‌تر خواهد بود. کار اصلی این ماسک نیز این است که دشمنان را باهای‌لایت قرمز و یارانتان را با های‌لایت سبز نشان می‌دهد و البته در جهت یابی نیز نقش بسزایی دارد. آیتم‌های کلیدی بازی نیز به صورت خاصی نشان داده خواهند شد.

آلمان‌های open-world این بازی بسیار جذاب به نظر می‌رسند؟ آیا بازیباز می‌تواندی هر منطقه‌ای را که خودش خواست، از بین چهار منطقه اصلی برای جستجو انتخاب کند؟

من نمی‌خواهم سورپرایز‌های بازی را رو کنم ولی از طرفی نیز نمی‌خواهم اطلاعات غلط در اختیار شما بگذارم. در واقع بیش از 4 منطقه اصلی در بازی وجود دارد. وقتی شما اولی را پیدا کردی، دیگر آزادی که در منطقه چرخ بزنی، خیابان‌ها را بگردی و بقیه مناطق را همانگونه که خودتان دوست دارید پیدا کنید.

به نظر شما وقتی بازیباز این بازی را انجام میدهد چه تفاوتی خواهد داشت نسبت به وقتی که در نقش یک ابرسرباز مثل مسترچیف بود؟

این بازی بسیار تاکتیکی می‌باشد، شما باید قبل از هر اقدامی فکر کنید و نقشه‌های خود را بررسی کنید وگرنه براحتی توی دردسر می‌افتید، ‌مخصوصا در درجات سختی بالا. همچنین سربازان ODST کمی کند‌تر هستند و شما نمی‌تواندی به محض اینکه ضربه خوردید به پناهگاه بروید. قانون طلایی این بازی این است: "look before you leap."

با تشکر
پایان.

آخرین ویرایش:
ممنون بابت مصاحبه
در بزرگی سریه Halo هیچ شکی نیست
که این بزرگی و محبوبیت رو هم بخاطر داستان عظیم , تبلیغات فراوان , اولین بودن در بین عنوانهای ماکروسافت و گیم پلی خوب بدست اورده .
درسته که Halo 3 نزدیک به 10 میلیون نسخه فروخت که این فروش بخاطر نام و اعتبار Halo هست .
طرف شاید از بعضی از المانهای بازی خوشش نیاد ولی میگه حیفه این بازی رو با این همه اعتبار و نام بزرگی که داره نخرم بازی مثل Halo باید تو کلکسیونم باشه که این طور میشه که میبینیم هیلو 10 میلیون نسخه فروش کرده وگر نه بازی نیست که از ته دا بری بخریش.
به نظر من
نکات مثبتش
داستان بزرگ و جالب , جو بازی , یاران زیاد در مراحل که همراهیت میکنند این خیلی به هیجان بازی کمک میکنه .
نکات منفی
گرافیک پایین , رنگی بودن بیش از حد بازی , پرشهای چندمتری , رنگی بودن یاران و دشمنان مثلا رنگ قرمز , ابی , نارنجی اخه تو کدوم جنگی از این لباسها میپوشن .
درسته که بازی تاریخش مال اینده ولی نه دیگه که لباس رنگارنگ بپوشن برن جنگ .
اگر این نکات منفی که گفتم خصوصن گرافیک رو بالا ببرن ادم از ته دل میره بازی رو میخره .
که امیدوارم در سریهای بعدی هیلو گرافیک رو درست کنند .
بازی بدون گرافیک لذتی نداره .
در رابطه با Open World بودن Halo 3 : ODST فکر جالبیه که تا حالا در بازیهای اول شخص یاری که یارانت باهات جلو میان نبده که فکر جالبیه . ( میدونم قبلا بازیه اول شخص Open World داشتیم ولی یار باهات جلو نمی یومد )

درسته که Halo 3 نزدیک به 10 میلیون نسخه فروخت که این فروش بخاطر نام و اعتبار Halo هست .
طرف شاید از بعضی از المانهای بازی خوشش نیاد ولی میگه حیفه این بازی رو با این همه اعتبار و نام بزرگی که داره نخرم بازی مثل Halo باید تو کلکسیونم باشه که این طور میشه که میبینیم هیلو 10 میلیون نسخه فروش کرده وگر نه بازی نیست که از ته دا بری بخریش.
اين حرف اصلا درست نيست.
خيلي ها (مثل من) فقط براي اين بازي 360 گرفتن. گرافيكشم بد نبود ولي گيم پلي اين بازي بره طرفداراش مهمه.
هنوز بعد از 1 سال و خورده اي و با اومدن GOW2 هيچ بازي اي رو تو لايو به اندازه ي Halo 3 بازي نميكنن.

اين حرف اصلا درست نيست.
خيلي ها (مثل من) فقط براي اين بازي 360 گرفتن. گرافيكشم بد نبود ولي گيم پلي اين بازي بره طرفداراش مهمه.
هنوز بعد از 1 سال و خورده اي و با اومدن GOW2 هيچ بازي اي رو تو لايو به اندازه ي Halo 3 بازي نميكنن.

درسته خیلیها واقعا از ته دل هیلو رو دوست دارن ولی نه همه ی 10 میلیونی که هیلو 3 رو خریدند . از این 10 میلیون مثلا 5 میلیون از ته دل خریدند 5 میلیون دیگه بخاطر نام , اعتبار , بزرگی و تبلیغات فراوان و همون مسئله کلکسیون که گفتم هیلو 3 رو تهیه کردند .
ولی همون نکات منفی که گفتم رو اصلاح و درست کنند خصوصا گرافیک رو , بخش زیادی از اون 5 میلیون که از ته دل نمی خرند هم از ته دل می خرند ( مثل خود من )
بازی که ده میلیون بفروشه باید در صدر باشه هرکی هم که به این بازی علاقه نداشته باشه ولی خریده باشش وسوسه میشه و هوس میکنه بره انلاینش هم بازی کنه . تازه زیاد گرافیک تو انلاین مهم نیست .
بحث من سر Signle Player هست
که اگر نکات منفی که گفتم رو درست کنند بازیه فوق کاملی میشه
بهترین مثال , مثل تریلر 2 هیلو 3
http://www.gametrailers.com/player/15444.html

15442-t_halo3_2.jpg

این تریلر رو اگر دیده باشید واقعا همه به حرف من پی میبرند .
من وقتی این تریلر رو دیدم گفتم یعنی میشه من یه بازی با این حال و هوا بازی کنم .
هم گرافیک بالا , رنگبندی قشنگ , رنگ لباس دشمنان هم رنگ درستی بود .
امیدوارم نسخه بعدی هیلو همینطوری باشه .

این تریلر رو اگر دیده باشید واقعا همه به حرف من پی میبرند .
من وقتی این تریلر رو دیدم گفتم یعنی میشه من یه بازی با این حال و هوا بازی کنم .
هم گرافیک بالا , رنگبندی قشنگ , رنگ لباس دشمنان هم رنگ درستی بود .
امیدوارم نسخه بعدی هیلو همینطوری باشه .
اين فقط يك CG بود كه روز اول خود سازندگان اعتراف كردند و گفتند CG هست. مثل KZ2 كه اولش يك CG نشون دادن فقط يك كم ... بگذريم.

در هر صورت مسترچيف با اين تيپ ها گيم پلي و گرافيك مورد پسند هست هر بازي اي سبكي داره من فكر نميكنم هيچ كدوم از اون 10 ميليوني كه بازي رو خريدن دوست داشته باشند مثلا جاي يك گيم پلي منحصر به فرد گرافيك خيلي عالي ببينند. چون وقتي ميگند هيلو كسي ياد گرافيك نميوفته همه ياد يك مرد سبز رنگ با يك گيم پلي عالي ميوفتند.

اين فقط يك CG بود كه روز اول خود سازندگان اعتراف كردند و گفتند CG هست. مثل KZ2 كه اولش يك CG نشون دادن فقط يك كم ... بگذريم.

در هر صورت مسترچيف با اين تيپ ها گيم پلي و گرافيك مورد پسند هست هر بازي اي سبكي داره من فكر نميكنم هيچ كدوم از اون 10 ميليوني كه بازي رو خريدن دوست داشته باشند مثلا جاي يك گيم پلي منحصر به فرد گرافيك خيلي عالي ببينند. چون وقتي ميگند هيلو كسي ياد گرافيك نميوفته همه ياد يك مرد سبز رنگ با يك گيم پلي عالي ميوفتند.

اون تریلر درسته CG بود من هم نمی گم نیست من می گم چیزی که از سری Halo بخاطر عظمت داستانیش و اعتبار که به هر نحوی بدست اورده انتظار دارم تو ذهنمه یه همچین گرافیک و جوی هست که با توجه به اون نسل ( با توجه امکاناتی محدودی که هر نسل داره ) یکی از بهترین گرافیکهای اون نسل باشه .
درسته این حالت گیم پلی برای عده ای معروف و مورد پسند هست ولی اصلا برای همه ی 10 میلیون نیست برای عده ای هست و عده ای هم بخاطر عظمتی که بخاطر تبلیغات بدست اورده این بازی رو تهیه میکنند ( منظورم اینه که عده ای بخاطر گیم پلی و عده ای هم بخاطر عظمت و نام هالو که بخاطر تبلیغات بدست اومده این بازی رو تهیه میکنند )
چطوری معروف شده که 10 میلیون فروش کرده هم باید بگم که اول تبلیغات بعد 5 یا 6 میلیون طرفدار واقعی پیدا کرده یعنی اونا دیدن واقعا بخاطر گیم پلی بازیه جذابی هست و حال و هواش خوبه بقیه هم وقتی میبینند که بازی این همه خریدار داره و نام بزرگی بدست اورده میگن ما هم هرچند دوست نداریم ولی بریم تهیه اش کنیم که فردا حرف در اومد بگیم ما هم هیلو رو بازی کردیم اینطور میشه که بازی 10 میلیون نسخه فروش میکنه .
حالا من میگم اگر میخوان 10 میلیون طرفدار واقعی داشته باشه این بازی بیان گرافیک و رنگبندی بازی رو اصلاح کنند و گیم پلی قبلی هم بخاطر طرفدارهاش نگه دارن که هم موافقا , موافقتر بشن هم مخالفا موافق بشن که همه از ته دل بازی رو تهیه کنند .
چون اون طرفدارهای واقعیش هم که از گرافیک بالاتر بدشون نمیاد و با بالاتر رفتن بازی به ابهتش پیش رقیباش افزوده میشه .
که امیدوارم Halo 4 همه ی این نکات رو داشته باشه

اگه گرافیک و رنگ بندیش رو اصلاح کنن اون 10 میلیون که هیچ یه 10 میلیون دیگه هم بازی رو میخرن...
دوستان این همون هیلو ای هستش که میگن 5-6 ساعت گیم پلی پخش تک نفره رو داره...؟

اگه گرافیک و رنگ بندیش رو اصلاح کنن اون 10 میلیون که هیچ یه 10 میلیون دیگه هم بازی رو میخرن...
دوستان این همون هیلو ای هستش که میگن 5-6 ساعت گیم پلی پخش تک نفره رو داره...؟

بله این همون هیلو هست اول اسمش Halo 3 : Recon بود که به Halo 3 : ODST تغییر پیدا کرد .
راجب حرفتون هم قبول دارم همونطور که گفتم اگر اینا درست بشن طرفدارهاش و خریدارهاش بیش از اینا میشن .

بله این همون هیلو هست اول اسمش Halo 3 : Recon بود که به Halo 3 : ODST تغییر پیدا کرد .
راجب حرفتون هم قبول دارم همونطور که گفتم اگر اینا درست بشن طرفدارهاش و خریدارهاش بیش از اینا میشن .
10 میلیون برای فروش یه بازی که رنگ بندیش نامناسبه کافی نیست؟
حرفایی میزنین...
مهدی جان ممنون بابات خبر کولاکت:love:

شما بر چه اساسي ميگيد كه نصف اون 10 ميليون بره اعتبارش رفتن بازي رو خريدن؟
اونور آب مثل اينجا نيست كه با 2-3 تومن بازي بخرن. بايد 60 دلار پول بدن. فكر نميكنم هر كسي به خاطر فقط اعتبار بياد 60 دلار پول به بازي كه مورد علاقش نيست بده.

در ضمن رنگ بندي اين بازي بسيار زيباست و يكي از بهترين رنگ بندي ها تو عناوين FPS به حساب مياد. (قبول دارم كه گرافيك تكنيكيش زياد جالب نيست)

مصاحبه خيلی خوبی بود بازم ممنون از Gene دوست خوبمون كه زخمت كشيدن...واقعا اين سری خيلی توپه! هيچ چی نداشته باشه يك داستان قوی با گيم پلی جذاب داره...واقعا ميشه گفت مثل اسمش به آدم حال(Halo) ميده!;)

10 میلیون برای فروش یه بازی که رنگ بندیش نامناسبه کافی نیست؟

حرفایی میزنین...
مهدی جان ممنون بابات خبر کولاکت:love:

لطفا یه بار دیگه به دقت به نوشته هام توجه کنید .
اقا من که نگفتم 10 میلیون برا بازی فروش کمیه , گفتم رنگبندی بازی خوب نیست ولی شاید بعضی ها بگن خوبه . ولی کسی که به گیم پلی علاقه داره بخاطر گیم پلی بازی رو میخره ولی هرچند که از رنگبندی بازی خوشش نیاد ولی بخاطر گیم پلی مجبوره بازی رو بخره که اگر رنگ بازی رو اصلاح کنند و گرافیک رو بالا ببرند همه با تمام وجود و لذت بازی روتهیه و انجام میدن .

شما بر چه اساسي ميگيد كه نصف اون 10 ميليون بره اعتبارش رفتن بازي رو خريدن؟
اونور آب مثل اينجا نيست كه با 2-3 تومن بازي بخرن. بايد 60 دلار پول بدن. فكر نميكنم هر كسي به خاطر فقط اعتبار بياد 60 دلار پول به بازي كه مورد علاقش نيست بده.

در ضمن رنگ بندي اين بازي بسيار زيباست و يكي از بهترين رنگ بندي ها تو عناوين FPS به حساب مياد. (قبول دارم كه گرافيك تكنيكيش زياد جالب نيست)

هیلو که 10 میلیون نسخه فروش رو تو ماه اول بدست نیاورد تو ماه اول 5 میلیون نسخه فروخت و بقیه هم که دیدن این همه تبلیغ شده و فروش زیاد کرده گفتن بریم ما هم بخریم . بعضیها هم این بازی در زمان عرضه الویت اول خریدشون نبوده در مغطعی که دیدن بازی خوب نمیاد و پولشون اماده بود گفتن بریم ما هم هیلو رو تجربه کنیم ببینیم چیه که این همه تیلیغ میکنن پاش . چون هیلو 10 میلیون فروش رو تو 1 , 1.5 سال بدست اورده .
بزارید یکطور دیگه توضیح بدم . هیلودر هرصورتی و به هر شکلی خیلی معروف هست به دلایلی که در نوشته هام توضیح دادم . این بازی 5 , 6 میلیون از گیم پلی بازی خوششون میاد این بازی رو تهیه میکنند . ولی شاید درصد خیلی زیادی از رنگبندی و گرافیک بازی حوششون نیاد . ولی بخاطر علاقه به گیم پلی قید بقیه چیزها که باب میلشون نیست رو میزنند و بازی رو تهیه میکنند . بقیه هم که میبینند که این بازی این قدر روش تبلیغات شده و این همه خریدار داشته ( بلاخره 5 , 6 میلیون فروش کمی نیست ) میگن بریم ما هم بازی رو بخریم هرچند که از گرافیک و رنگبندی بازی خوششون نمیاد ولی میگن بریم بخریم ببینیم این بازی چیه که این همه نسخه فروخته .
حالا از این چند میلیونی که بازی رو بخاطر تبلیغات و فروش زیاد تهیه کردند , عده ی زیادیشون میگن اره چه داستان گیرا و گیم پلی جالبی داره ولی گرافیک و رنگبندی قابل تحمل نیست و تو چشم میزنه , ما هم که به این دوتا خیلی اهمیت میدیم حالا نمی دونیم نسخه بعدیش رو بخریم یا نه .
درکل
عده ی اول که همیشه بازی رو بخاطر گیم پلی تهیه میکنند شاید از گرافیک و رنگبندی خوششون نیاد ولی نمی تونن بی خیال گیم پلی بشن ولی میگن چرا عنوانی به این بزرگی نباید گرافیک بالا و رنگبندی سینماتیک داشته باشه .
عده ی دوم میگن در کل بازیه بدی نیست ولی گرافیک و رنگبندی جالب نیست , حالا ممکنه عده ای از این دسته که بازی رو تهیه کردند شاید کمتر نصفی , شاید نصفی , شاید بیشتر نصفی دیگه این بازی رو بخاطر نکات منفی به نظر خودشون دیگه نسخه های بعدیش رو تهیه نکنند , در صورتی که نسخه های بعدیش بخواد با همین سبک و سیاق باشه .
عده ی سوم میگن این نکات منفی اصلا برا ما قابل تحمل نیست پس ما بازی رو تهیه نمی کنیم مگر اینکه در نسخه های بعدیش اصلاح بشه.
حالا من میگم عده ی اول که همیشه میگیرن بازی رو که از گرافیک بالا و رنگبندی سینماتیک بدشون نمیاد , عده ی دوم هم که همیشه دودلن برای خرید بخاطر گرافیک و رنکبندی که با بهبودشون از دودلی در میان
بهترین شکلش هم اینه که هیلو گرافیکش و رنگبندیش مثل اون تریلری که گفتم با توجه به امکانات هر نسل ساخته بشه .
اینه که میگم هیلو پتانسیل فروش بیش از 10 میلیون نسخه رو داره
امیدوارم پاسختون رو داده باشم .
راجب رنگبندی هم که گفتید خوبه هر کسی نظری داره و این نظر شماست خیلی ها هم از رنگبندی بازی خوششون نمیاد .

من نميدونم رو چه حسابي ميگيد بازي رنگ بنديش مناسب نيست؟ شما اصلا چند تا از Halo هارو بازي كرديد كه يكهو به اين نتيجه رسيديد كه رنگ بندي اش مناسب نيست.

----------------------------
دوست من Activision ، اين مسائلي كه شما داري مطرح ميكني زماني درست در مياد كه براي همه بازي ها يكسان بشه يك بازي مثل MGS هم بعد از يك سال به فروش halo 3 نرسيده و صد درصد محبوبيتش بيشتر از Halo 3 هست.

بازي هايي ديگه اي هم بودن اين كه هركس هر وقت ديده كه بازي اي تو بازار نيست رفته Halo 3 خريده آخر توهين به اين بازي هست به نظرم.

همون درصد كه ممكن موقعي كه بي بازي بودن رفتن Halo 3 رو خريدن يا از سر جو گرفتي ، همون درصد هم موقع بيكاري MGS4 يا G.O.W 2 رو خواهند خريد.

اين بحث شده مثل اون بحثي كه يكي از بچه ها ميگفت مايكروسافت داره كلك ميزنه قيمتش رو آورده پايين داره با سوني رقابت ميكنه اگر راست ميگه قيمتش رو ببره بالا :biggrin1:

حالا من میگم اگر میخوان 10 میلیون طرفدار واقعی داشته باشه این بازی بیان گرافیک و رنگبندی بازی رو اصلاح کنند و گیم پلی قبلی هم بخاطر طرفدارهاش نگه دارن که هم موافقا , موافقتر بشن هم مخالفا موافق بشن که همه از ته دل بازی رو تهیه کنند .
اخه ببين اون رنگ بندي هميشه با Halo بوده كسي كه طرفدار پر و پا قرص اين بازي باشه دوست داره همون رنگبندي رو ببينه.

به شخصه تنها دليلي كه باعث ميشه هنوز كه هنوز بشينم Halo 3 رو دوباره تموم كنم همون رنگبندي جذابش هست البته قبول دارم گرافيك بازي فوق پايين بود و شديدا به اون رنگ بندي زيباش لطمه زده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or