مصاحبه‌ای با Remedy در مورد Alan Wake

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
11.jpg

سلام
مسئولین Remedy همیشه در برخورد با مخاطبان خود نظر لطف داشته و تا آنجایی که بتوانند، در تکمیل اطلاعات افراد به آن‌ها کمک می‌کنند. در این راستا چندین سوال در مورد بازی Alan Wake از Remedy پرسیده شد که بدین گونه جواب دادند:

بازی در چه مرحله‌ای از ساخت به سر می‌برد؟

ما زمان بسیار زیادی را صرف فراهم کردن مقدمات ساخت بازی کردیم. ابتدا ایده‌های خود را مورد بررسی قرار داده و آن‌ها را تکمیل کردیم. تمام وسایل و تکنولوژی‌هایی که برای ساخت بازی لازم بود را فراهم کردیم. در حال حاضر سریعا در حال پیشرفت و تکمیل بازی هستیم اما با اطمینان می‌گوییم که هنوز کوهی از مسایل و کارهای مختلف پیش روی ماست.

تیمی که روی AW کار می‌کنند، چند نفره هستند؟

31 نفر از اعضای Remedy بر روی بازی کار می‌کنند گرچه قسمتی از بازی در خارج از استدیوی Remedy انجام می‌شود. 5 نفر بر روی طراحی بازی، 11 نفر بر روی قسمت دیداری و گرافیک بازی، 9 نفر در قسمت برنامه نویسی، 2 نفر در مدیریت پروژه، 2 نفر در قسمت حقوقی و بازرگانی و 2 نفر نیز مسئول IT پروژه هستند.

چه مدت است که پروژه ساخت AW را شروع کردید؟

وقتی که Max Payne 2 به بازار شیپ شد، ما استراحت کوتاهی داشتیم و از ان پس شروع به گشتن به دنبال پروژه بعدی خود کردیم. ما چیزی می‌خواستیم که ما را هیجان‌زده و شگفت انگیز کند. سرانجام بعد از چندین طرح، آن چیزی را که مد نظرمان بود یافتیم... و آن Alan Wake بود.

هزینه ساخت این بازی چقدر است؟

شروع کار با بیش 7 میلیون دلار بود. در اوایل Remedy خودش هزینه‌ها را متحمل می‌شد تا اینکه این پروژه به جیب بیکران مایکروسافت وصل شد. بودجه نهایی بازی رازی است که فاش نخواهد شد.

هدف اصلی شما در این پروژه چیست؟

Alan Wake بازی‌ایست که باید امتیاز +90 بگیرد. این یعنی کیفیت و کیفیت، مهمترین فاکتوری است که برای ما اهمیت دارد. هیچ چیز برای ما مهم نیست به جز اینکه یک بازی ممتاز ارائه کنیم.

پایان.:smile:

خوب این شد یه جواب درست و حسابی.
درسته که تعداد افرادی که pc و 360 رو با هم دارن زیاده,ولی ایا تعداد کسایی که 360 و pc ای که بتونه این بازیو رو بالا ترین حالت ممکن اجرا کنه(با توجه به اینکه تو بهتر بودن نسخه ی pc رو از لحاظ گرافیک به عنوان یکی از دلایلت اشاره کردی)دارن هم باز اینقدر زیاده,با توجه به سیستم نجومی ای که چند وقت پیش اعلام کردن...!
پس نمیشه نتیجه گرفت که کسایی که pc و 360 با هم دارن حتما میرن واسه pc شو میگیرن,اونم نسخه ی دزدی...
دوست عزیز بازیه کرایسس با اینکه یه سیستم نجومی میخواست و هنوزم میخواد حدود 1.5 میلیون نسخه فروش کرد تازه این مقدار فروش سوای از نسخه های غیر قانونی و دانلودیه بازی هست و تعداد زیادی(از جمله خودم)از بازیبازها با گیم پلی این بازی حال نکردن.حالا اگه حساب کنیم که alan wake از نظر جذب بازیباز موفقتر از pc عمل کنه اظرفیت حداقل دو میلیون نسخه فروش روی pc رو داره که این تاثیر بسزایی روی فروش 360 میزاره.
البته من خودم نسخهء pc شو میگیرم .
یا حق

آخرین ویرایش:
دوست عزیز بازیه کرایسس با اینکه یه سیستم نجومی میخواست و هنوزم میخواد حدود 1.5 میلیون نسخه فروش کرد تازه این مقدار فروش سوای از نسخه های غیر قانونی و دانلودیه بازی هست و تعداد زیادی(از جمله خودم)از بازیبازها با گیم پلی این بازی حال نکردن.حالا اگه حساب کنیم که alan wake از نظر جذب بازیباز موفقتر از pc عمل کنه حداقل دو میلیون نسخه روی pc فروش میکنه که این تاثیر بسزایی روی فروش 360 میزاره.
البته من خودم نسخهء pc شو میگیرم .
یا حق
بحث من و شما با بحث اون دوستم فرق میکنه...
ولی میخوام بدونم مشکل شما چیه؟:confused:
چون بازی AW به نظر شما میخواد 2 میلیون نسخه رو pc فروش کنه, و میخواد رو فروش 360 تاثیر بذاره(اونم از نوع منفیش)پس نباید رو pc بیاد...!!!؟:eek:
از طرف دیگه اگه بخوایم رو حرفای شما حساب کنیم, فروش 2 میلیونی بازی رو pc نشون میده که اون 2 میلیون نفری که نرفتن بازیو رو 360 نگرفتن , عوضش رفتن نسخه ی pcشو گرفتن(اونم از نوع قانونیش:biggrin1:) که مثل" از این جیب به اون جیب"ه.
در هر صورت من که فعلا رفتم 90 نگا کنم:laughing:

بحث من و شما با بحث اون دوستم فرق میکنه...
ولی میخوام بدونم مشکل شما چیه؟:confused:
چون بازی AW به نظر شما میخواد 2 میلیون نسخه رو pc فروش کنه, و میخواد رو فروش 360 تاثیر بذاره(اونم از نوع منفیش)پس نباید رو pc بیاد...!!!؟:eek:
از طرف دیگه اگه بخوایم رو حرفای شما حساب کنیم, فروش 2 میلیونی بازی رو pc نشون میده که اون 2 میلیون نفری که نرفتن بازیو رو 360 نگرفتن , عوضش رفتن نسخه ی pcشو گرفتن(اونم از نوع قانونیش:biggrin1:) که مثل" از این جیب به اون جیب"ه.
در هر صورت من که فعلا رفتم 90 نگا کنم:laughing:
اتفاقا من میگم نباید روی pc بیاد.:pاصلا مهم نیست که نسخهء قانونیشو گرفته باشن مهم اینه که به فروش 360 ضربه زده.البته نمونهء این سیست مایکرو تا الان نتیجشو نشون داده چون اگه بازیهای 360 فقط مخصوص 360 بود بدون شک فروش 360 خیلی بیشتر بود مخصوصا با این کاهش قیمتهای مایکرو.
مایکرو اگه میخواذ 360 فروشش بالا بره به جای اینکه دایم قیمت کنسولشو پایین بیاره باید به طور کاملا اختصاصی از کنسولش حمایت کنه.
یا حق

بازم می گم دزدی روی pc هر سال بدتر از پارسال می شه(متاسفانه)و اگه کرایسیس توی 2007 تونست 1.5 میلیون بفروشه(با توجه به اینکه به صورت یه عنوان حیثیتی مطرح شده بود) این عنوان 100% کمتر فروش می کنه.ببینید من کی گفتم این عنوان فروش غیر قانونیش روی pc سر به فلک می زنه.
اتفاقا من میگم نباید روی pc بیاد
اتفاقا باید هم بیاد چون بدون PC این بازی هیچه... این بازی با گرافیک بازی خیلی خیلی قشنگ می شه و این فقط به وسیله PC محقق می شه(در ضمن بنده همیشه یکی از طرفداران PC بودم)اما با این وضع بد بازار PC به نظرم ماکرو بیاد و امنیت بازی ها و یا قفل های روی بازی ها را افزایش بده. نه اینکه صورت مسئله رو پاک کنه.
فکر کنم دوستان منظور بنده رو بد متوجه شدند من می گم ماکرو می خواد چه طوری امنیت این بازی رو روی PC تامین کنه تا ما بتونیم بازی های بزرگ دیگری رو روی PC ببینم.

آخرین ویرایش:
بازم می گم دزدی روی pc هر سال بدتر از پارسال می شه(متاسفانه)و اگه کرایسیس توی 2007 تونست 1.5 میلیون بفروشه(با توجه به اینکه به صورت یه عنوان حیثیتی مطرح شده بود) این عنوان 100% کمتر فروش می کنه.ببینید من کی گفتم این عنوان فروش غیر قانونیش روی pc سر به فلک می زنه.

اتفاقا باید هم بیاد چون بدون PC این بازی هیچه... این بازی با گرافیک بازی خیلی خیلی قشنگ می شه و این فقط به وسیله PC محقق می شه(در ضمن بنده همیشه یکی از طرفداران PC بودم)اما با این وضع بد بازار PC به نظرم ماکرو بیاد و امنیت بازی ها و یا قفل های روی بازی ها را افزایش بده. نه اینکه صورت مسئله رو پاک کنه.
فکر کنم دوستان منظور بنده رو بد متوجه شدند من می گم ماکرو می خواد چه طوری امنیت این بازی رو روی PC تامین کنه تا ما بتونیم بازی های بزرگ دیگری رو روی PC ببینم.
دوست من 360 فقط از لحاظ Ram در مقابل pc کم میاره اونم تفاوتش خیلی نیست.از لحاظ cpu و vga کنسولها هم سطح یک pcی قدرتمند حساب میشن.اگر بین نسخهء 360 و pc تفاوتی باشه که هست اونقدرها این تفاوت زیاد نیست.
حرفه من اینه که الان pc داره در روند روبه رشد 360 خلل وارد میکنه.360 برای بازیبازها شده یک pcی تقریبا قدرتمنده ارزون:biggrin1: چون بیش از 80% بازیهای 360 برای pc میاد و اصلا چیزه جالبی نیست چون دوستداران pc بدون شک از کنسول بیشتره و بجای اینکه محبوبیت کنسول رو بالا ببره فقط pcبازهارو خوشحال میکنه و محبوبیت 360 رو هم پایین میاره.
یا حق

کسی که کنسول بازه میره روی 360 بازی میکنه!
کسی هم که PC بازه میره روی PC بازی میکنه!
واقعا سر چه چیزایی بحث مکنین! سر اینکه بازی انحصاری باشه یا نه! حالا قشنگیش اینجاست که این همه بحث میکنین هیچ نتیجه ای نداره,این حرفا نه تبادل اطلاعاته نه تاثیری در روند کار remedy داره.3 صفحرو دارم میخونم واقعا احساس میکنم وقتم حروم شده:|
دوست من 360 فقط از لحاظ Ram در مقابل pc کم میاره اونم تفاوتش خیلی نیست.از لحاظ cpu و vga کنسولها هم سطح یک pcی قدرتمند حساب میشن
جاش توی این تاپیک نیست وگرنه با دلیل قانعت میکردم نصف قدرت پی سی های های اند رو هم ندارن;)

جاش توی این تاپیک نیست وگرنه با دلیل قانعت میکردم نصف قدرت پی سی های های اند رو هم ندارن;)
اگر حرفه شما درست بود عمر کنسولها به یک سال هم نمیرسید.من به اندازهء کافی در مورد pc و میزان قدرتمندیش اطلاعات دارم.
یا حق

واقعا سر چه چیزایی بحث مکنین! سر اینکه بازی انحصاری باشه یا نه!
همیشه باید یه چیزی برای بحث کردن پیدا بشه دیگه ! تا دو روز پیش بحث بین PS3 و 360 بود. حالا هم که PS3 این وسط نیست , بحث بین PC و 360 هست !!

اگر حرفه شما درست بود عمر کنسولها به یک سال هم نمیرسید.من به اندازهء کافی در مورد pc و میزان قدرتمندیش اطلاعات دارم.
عمر کنسول ربطی به قدرتش نداره. همون طور که PS2 توی همون سال دوم (شایدم زودتر) از PC عقب افتاد (از نظر قدرت) ولی تا 6,7 سال یه فروش رویایی داشت. کنسولها همیشه خیلی زود از PC عقب میمونن و نمونه بارزش هم بازی ای مثل Oblivion بود که همون اوائل کار 360 هم در نسخه PC به مراتب قوی تر بود. چه برسه به بعد از اون که PC روز به روز سخت افزارهای جدیدتری میبینه. کلآ بازی ای وجود نداره (به جز معدود بازیهایی که مسخره پورت میشن) که روی کنسول از نظر گرافیکی بالاتر از PC باشه.

من نمیدونم بحث سر چی هست . با اینکه کاملا مشخصه قدرت دست pc هست ولی با وجود کنسولهای این نسل هیچ وقت قضیه به کاملی به نفع pc نبوده و با اینکه خود منم بر این عقیده هستم که شاید کنسولها باعث شدن صنعت پیشرفت گیم به دلیل وجود کنسولها کمی کندتر شده مخصوصا در مورد گرافیک بازی .
اگر بازی ها تنها برای pc ساخته شده بودند شاید شاهد رشت گرافیکیه بیشتر بین بازی ها بودیم ولی امروزه کاملا مشخصه که بازیسازها هدف اولشون طرف کنسولهاست به خاطر فروشی که با این پلتفرمها میکنندو سعی میکنن بازیشون را به بهترین شکل ممکن و بهترین کیفیت روی این کنسولها عرضه کنند .
کلا بین بازی های مولتی تفاوت قابل ملاحظه ای دیده نمیشه و همشون تقریبا یکیه . بعضی ها هم این انتظار اصلا نداشته باشند تفاوت قابل ملاحظه بین 360 و pc در بازی alanwake ببینند .
که البته بعضی ها که با این مسئله مشکل دارن معلومه از کجا ناشی میشه چون نمیخوان قبول کنن که شاید 360 هم یه بازی با چنین گرافیکی داره و خودشون را میزنن به این کوچه و اون کوچه !
هم به دلیل اینکه نه این گفته از خود سازنده شنیده شده , که برعکس این هم از بازیسازها در اولین مصاحبه های شنیده شده که گفتنتد هر دوپلتفرم یکی هست و تفاوت خاصی وجود نداره و هم دلیل بر این که ناشر بازی مایکروسافت هست و با این که بازی در هر دو پلتفرم برای مایکروسافت منفعت داره به هیچ وجه تفاوت خاصی بینه بازیهاشون ایجاد نمیکنه تا هر دو طرف را قانع کنه . تفاوت هایی که کاملا مشخصه وجود خواهد داشت رزولیشن ( که روزولیشن در pc یک امر طبیعی بوده و خواهد بود و استانداردی براش وجود نداره )و aa هست و شاید به مقداری کوچکی چیزهای تکنیکی . که همین مقدار هم کافیه برای نمایش های تبلیغاتیه این بازی روی pc با زرق و برق بیشتر که مخاطبین را بیشتر جلب توجه کنه . نمونه این چیزها زیاد بوده مثل بازیه farcry2 که همیشه نمایش ها اکثرا مطعلق به 360 بوده ولی در عرضه بازی تفاوت خاصی بین دو کنسول ps3 و 360 دیده نمیشه .

آخرین ویرایش:
دوست من 360 فقط از لحاظ Ram در مقابل pc کم میاره اونم تفاوتش خیلی نیست.از لحاظ cpu و vga کنسولها هم سطح یک pcی قدرتمند حساب میشن.اگر بین نسخهء 360 و pc تفاوتی باشه که هست اونقدرها این تفاوت زیاد نیست.
حرفه من اینه که الان pc داره در روند روبه رشد 360 خلل وارد میکنه.360 برای بازیبازها شده یک pcی تقریبا قدرتمنده ارزون:biggrin1: چون بیش از 80% بازیهای 360 برای pc میاد و اصلا چیزه جالبی نیست چون دوستداران pc بدون شک از کنسول بیشتره و بجای اینکه محبوبیت کنسول رو بالا ببره فقط pcبازهارو خوشحال میکنه و محبوبیت 360 رو هم پایین میاره.
یا حق
به به ...
واقعا تمام "PC باز"ها بسیار خوشحال میشند که بازیهای قشنگ قشنگی مثل Dead Space ,FarCry , GTA و اینا واسه پلتفورمشون میاد ...

یا حق
من نمیخواستم اینجا بحث رو ادامه بدم,ولی مثل اینکه واقعا نمیشه!
خوب من حاضرم اطلاعات گهر بار شما رو بشنوم که کدوم یکی از سخت افزار های کنسول قابل مقایسه با PC هست! از نظر تئوری منو راضی کن! عملی پیش کش!
دوست دارم این اطلاعات کافیتونو بدونم تا اطلاعاتم زیاد بشه!
کدوم تراشه ی گرافیکیه کنسول در حد یکی از اینهاست؟
HD 4870-4850-4870 x2-geforce GTX 260-280-285
و حتی! Geforce 8800GT-GTS-9800GTX
و خیلی های دیگه! و کدوم یکی از این کنسول ها CPU هاشون به گرد اینا میرسه؟
Core I7-IntelC2Q-AMD Phenom II
و از کجا میدونی اون رزولوشنی که میگن 720p واقعا 720 هست و up scale نمیشه؟
فریم ریتی که یه کنسول میده با PC یکیه؟
اینم یه سری بازی که از کنسول پورت شدن به پی سی! http://www.gamespot.com/features/6202552/p-4.html حتی تفاوت توی این ریویو هم قابل تامله!
منتظرم اطلاعاتتون رو بشنوم که اگه لازم شد کلا بحث سخت افزاریش رو باز کنم.
همیشه باید یه چیزی برای بحث کردن پیدا بشه دیگه ! تا دو روز پیش بحث بین PS3 و 360 بود. حالا هم که PS3 این وسط نیست , بحث بین PC و 360 هست !!
فرهنگ فروم بازی جا نمیفته هیچ وقت:دی
پ ن:lol رفتم پروفایل این دوستمون رو دیدم,واقعا افسوس خوردم که با شما وارد بحث شدم! اگر سنتون بالاست کاش یه مقدار از نظر فکری هم بالا بودید.
whistle song سلام دوسته من.منم حسین هستم.من فن هیچی نیستم.من فقط فن حق هستم.من خودم عاشق ps3 و pc هستم ولی از اینکه کسی بیخودی بخواد با حرفام برخورد کنه جلوش کم نمیارم.مایکرو واقعا این نسل عالی کار کرده و همین موضوع باعث شده فنهای ps3 بدجور لجشون بگیره.وقتی بحث بازیای اختصاصی میشه فن ps3 میاد بازیه haze یا lair رو واسه روکم کنی مینویسه.خوب من باید با این فن دو اتیشه برخورد کنم چون هیچ جوری منطقی بحث نمیکنه.خیلی از بچه های اینجا جرات حرف حق زدن رو ندارن چون بچن و از مدیرا میترسن در حالیکه اگر همهء بچه ها جلوی مدیرهای بی منطق که خیلی تابلو فن هستن واسن دیگه هیچ مدیری از خط قرمزش جلوتر نمیره.
به امیده پیروزیه 360
یا حق

آخرین ویرایش:
من نمیخواستم اینجا بحث رو ادامه بدم,ولی مثل اینکه واقعا نمیشه!
خوب من حاضرم اطلاعات گهر بار شما رو بشنوم که کدوم یکی از سخت افزار های کنسول قابل مقایسه با PC هست! از نظر تئوری منو راضی کن! عملی پیش کش!
دوست دارم این اطلاعات کافیتونو بدونم تا اطلاعاتم زیاد بشه!
کدوم تراشه ی گرافیکیه کنسول در حد یکی از اینهاست؟
HD 4870-4850-4870 x2-geforce GTX 260-280-285
و حتی! Geforce 8800GT-GTS-9800GTX
و خیلی های دیگه! و کدوم یکی از این کنسول ها CPU هاشون به گرد اینا میرسه؟
Core I7-IntelC2Q-AMD Phenom II
و از کجا میدونی اون رزولوشنی که میگن 720p واقعا 720 هست و up scale نمیشه؟
فریم ریتی که یه کنسول میده با PC یکیه؟
اینم یه سری بازی که از کنسول پورت شدن به پی سی! http://www.gamespot.com/features/6202552/p-4.html حتی تفاوت توی این ریویو هم قابل تامله!
منتظرم اطلاعاتتون رو بشنوم که اگه لازم شد کلا بحث سخت افزاریش رو باز کنم.
فرهنگ فروم بازی جا نمیفته هیچ وقت:دی
پ ن:lol رفتم پروفایل این دوستمون رو دیدم,واقعا افسوس خوردم که با شما وارد بحث شدم! اگر سنتون بالاست کاش یه مقدار از نظر فکری هم بالا بودید.
whistle song سلام دوسته من.منم حسین هستم.من فن هیچی نیستم.من فقط فن حق هستم.من خودم عاشق ps3 و pc هستم ولی از اینکه کسی بیخودی بخواد با حرفام برخورد کنه جلوش کم نمیارم.مایکرو واقعا این نسل عالی کار کرده و همین موضوع باعث شده فنهای ps3 بدجور لجشون بگیره.وقتی بحث بازیای اختصاصی میشه فن ps3 میاد بازیه haze یا lair رو واسه روکم کنی مینویسه.خوب من باید با این فن دو اتیشه برخورد کنم چون هیچ جوری منطقی بحث نمیکنه.خیلی از بچه های اینجا جرات حرف حق زدن رو ندارن چون بچن و از مدیرا میترسن در حالیکه اگر همهء بچه ها جلوی مدیرهای بی منطق که خیلی تابلو فن هستن واسن دیگه هیچ مدیری از خط قرمزش جلوتر نمیره.
به امیده پیروزیه 360
یا حق
اگه به مقایسه بین قطعات pc و 360 باشه اینجور مقایسهء شما کاملا اشتباهه چون فن اوریه استفاده شده در کنسولها با pc فرق داره.اگر بخوام برات توضیح بدم یه 1صفحه ای باید بنویسم که اصلا حوصلشو ندارم.یه سرچ تو گوگل بکن تا متوجه بشی.
اگه به مقايسه بين قطعات pc و 360 باشه اينجور مقايسهء شما کاملا اشتباهه چون فن اوريه استفاده شده در کنسولها با pc فرق داره.بنده خودم يه دستگاه خفن دارم که همهء بازيهارو بجز کرايسس با اخرين کيفيت بازي ميکنم و به جرات ميگم از نظر گرافيکي فرق خاصي با 360 نداشته البته يه مقدار در رزولوشن و مقداري هم در aa پي سي سرتر بوده ولي اين تفاوت به هيچ عنوان زياد نبوده و فرق خاصي نداشتنيا حق
یا حق

آخرین ویرایش:
اگه به مقایسه بین قطعات pc و 360 باشه اینجور مقایسهء شما کاملا اشتباهه چون فن اوریه استفاده شده در کنسولها با pc فرق داره.اگر بخوام برات توضیح بدم یه 1صفحه ای باید بنویسم که اصلا حوصلشو ندارم.یه سرچ تو گوگل بکن تا متوجه بشی.
یا حق
دوست عزیز!شما لطف کن چیزیو توضیح نده,چون ممکنه به بن شدن مجددت منجر بشه...:biggrin1:(اون قضیه ی حقایق و قسم خوردنات هنوز از اذهان ما پاک نشده:-")
....................
اقا فرخ:
چیزایی که شما میگی تا حدودی درست.ولی بحث ما اصلا سر این چیزا نیست.این دوستمون(whistle song) شده وکیل وصی مایکروسافت و مدعی شده AW نباید واسه pc بیاد:
اتفاقا من میگم نباید روی pc بیاد.:pاصلا مهم نیست که نسخهء قانونیشو گرفته باشن مهم اینه که به فروش 360 ضربه زده.البته نمونهء این سیست مایکرو تا الان نتیجشو نشون داده چون اگه بازیهای 360 فقط مخصوص 360 بود بدون شک فروش 360 خیلی بیشتر بود مخصوصا با این کاهش قیمتهای مایکرو.
مایکرو اگه میخواذ 360 فروشش بالا بره به جای اینکه دایم قیمت کنسولشو پایین بیاره باید به طور کاملا اختصاصی از کنسولش حمایت کنه.
یا حق
این دوستمون یه جوری حرف میزنه انگار AW از روز اول عنوان انحصاری 360 بوده و حالا میخواد رو pc بیاد و فروش 360 و بازیهاشو با مشکل جدی مواجه کنه...!!!!!:eek:

یا حق
شما توضیح بده 2 صفحه توضیح بده!
ممنون,واقعا Google is my friend.
فکر نمیکنم احتیاجی باشه که ازت بخوام اون 1 صفحه داستان حسین کرد شبستری رو تعریف کنی...قضاوت با مخاطب;) فقط بد نیست وقتی اطلاعات کافی نداریم نظر کارشناسانه هم ندیم.
منم میگم مهندس هوا فضام,اگه بخوام توضیح بدم باید 10 صفحه بگم که حوصله ندارم! پس برو توی گوگل سرچ کن lol :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or