مصاحبه‌ای با Remedy در مورد Alan Wake

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
11.jpg

سلام
مسئولین Remedy همیشه در برخورد با مخاطبان خود نظر لطف داشته و تا آنجایی که بتوانند، در تکمیل اطلاعات افراد به آن‌ها کمک می‌کنند. در این راستا چندین سوال در مورد بازی Alan Wake از Remedy پرسیده شد که بدین گونه جواب دادند:

بازی در چه مرحله‌ای از ساخت به سر می‌برد؟

ما زمان بسیار زیادی را صرف فراهم کردن مقدمات ساخت بازی کردیم. ابتدا ایده‌های خود را مورد بررسی قرار داده و آن‌ها را تکمیل کردیم. تمام وسایل و تکنولوژی‌هایی که برای ساخت بازی لازم بود را فراهم کردیم. در حال حاضر سریعا در حال پیشرفت و تکمیل بازی هستیم اما با اطمینان می‌گوییم که هنوز کوهی از مسایل و کارهای مختلف پیش روی ماست.

تیمی که روی AW کار می‌کنند، چند نفره هستند؟

31 نفر از اعضای Remedy بر روی بازی کار می‌کنند گرچه قسمتی از بازی در خارج از استدیوی Remedy انجام می‌شود. 5 نفر بر روی طراحی بازی، 11 نفر بر روی قسمت دیداری و گرافیک بازی، 9 نفر در قسمت برنامه نویسی، 2 نفر در مدیریت پروژه، 2 نفر در قسمت حقوقی و بازرگانی و 2 نفر نیز مسئول IT پروژه هستند.

چه مدت است که پروژه ساخت AW را شروع کردید؟

وقتی که Max Payne 2 به بازار شیپ شد، ما استراحت کوتاهی داشتیم و از ان پس شروع به گشتن به دنبال پروژه بعدی خود کردیم. ما چیزی می‌خواستیم که ما را هیجان‌زده و شگفت انگیز کند. سرانجام بعد از چندین طرح، آن چیزی را که مد نظرمان بود یافتیم... و آن Alan Wake بود.

هزینه ساخت این بازی چقدر است؟

شروع کار با بیش 7 میلیون دلار بود. در اوایل Remedy خودش هزینه‌ها را متحمل می‌شد تا اینکه این پروژه به جیب بیکران مایکروسافت وصل شد. بودجه نهایی بازی رازی است که فاش نخواهد شد.

هدف اصلی شما در این پروژه چیست؟

Alan Wake بازی‌ایست که باید امتیاز +90 بگیرد. این یعنی کیفیت و کیفیت، مهمترین فاکتوری است که برای ما اهمیت دارد. هیچ چیز برای ما مهم نیست به جز اینکه یک بازی ممتاز ارائه کنیم.

پایان.:smile:

با اطمینان می‌گوییم که هنوز کوهی از مسایل و کارهای مختلف پیش روی ماست.
اخه یعنی چی؟بیش از 4ساله دارن بازی میسازن.مگه قراره چی بسازن که تازه بعد از اینهمه زمان همچین حرفی میزنن:confused:
شروع کار با بیش 7 میلیون دلار بود. در اوایل Remedy خودش هزینه‌ها را متحمل می‌شد تا اینکه این پروژه به جیب بیکران مایکروسافت وصل شد. بودجه نهایی بازی رازی است که فاش نخواهد شد.
با این جملش خیلی حال کردم.(جیب بیکران مایکروسافت).چرا باید هزینهء ساخت یه بازی فاش نشه؟

اخه یعنی چی؟بیش از 4ساله دارن بازی میسازن.مگه قراره چی بسازن که تازه بعد از اینهمه زمان همچین حرفی میزنن:confused:
مسلما دارن سطح ابزارهاشون رو در حد خیلی بالاتری میرسونن تا اگه در ساخت وقفه ای پیش اومد، مشکلی پیش نیاد. بازیهای زیادی در این نسل هستن که به علت مشکلات، از عرضه عقب موندن و همین علتی شد برای اینکه بازی مزخرفی از آب در بیان. برای مثال Assassin's Creed، و Dark Sector.

با این توصیف باید دید با توجه به این که این بازی روی pc هم میاد (با توجه به به دزدی بیکران روی pc)و حتما از فروش 360 هم کم می کنه ایا برگشت مالی داره یا نه؟؟؟
چون باید هزینه بازی با تبلیغاتش هزینه سرسام اوری باشه فکر کنم از 60 میلیون بزنه بالاتر.

چون باید هزینه بازی با تبلیغاتش هزینه سرسام اوری باشه فکر کنم از 60 میلیون بزنه بالاتر.
ببخشید,اونوقت شما متری اندازه گرفتی یا کیلویی!!!؟(به قول واعظ)
با این توصیف باید دید با توجه به این که این بازی روی pc هم میاد (با توجه به به دزدی بیکران روی pc)و حتما از فروش 360 هم کم می کنه ایا برگشت مالی داره یا نه؟؟؟
لطفا از این استدلال هایی که هیچ پایه و اساسی نداره نکنین.اگه میتونی اثبات کنی که چون بازی رو pc هم میاد از فروش x360 کم میشه,یا علی... اگه نمیتونی پس استدلال اشتباه نکن;)

ببخشید,اونوقت شما متری اندازه گرفتی یا کیلویی!!!؟(به قول واعظ)

لطفا از این استدلال هایی که هیچ پایه و اساسی نداره نکنین.اگه میتونی اثبات کنی که چون بازی رو pc هم میاد از فروش x360 کم میشه,یا علی... اگه نمیتونی پس استدلال اشتباه نکن;)
این بازی که قرار یکی از بمب های MS برای سال09 یا شایدم 10 باشه...
فکر نمی کنم عرضه ی بازی رو PC رو فروشش روی 360 تاثیر بذاره...البته فکر نمی کنم...(فقط فکر:biggrin1:)
مسلما دارن سطح ابزارهاشون رو در حد خیلی بالاتری میرسونن تا اگه در ساخت وقفه ای پیش اومد، مشکلی پیش نیاد. بازیهای زیادی در این نسل هستن که به علت مشکلات، از عرضه عقب موندن و همین علتی شد برای اینکه بازی مزخرفی از آب در بیان. برای مثال Assassin's Creed، و Dark Sector
یه ذره تند نرفتی؟
بازی هایی که گفتی اونقدرها هم نابود نبودن،بودن؟:biggrin1:

مسلما دارن سطح ابزارهاشون رو در حد خیلی بالاتری میرسونن تا اگه در ساخت وقفه ای پیش اومد، مشکلی پیش نیاد. بازیهای زیادی در این نسل هستن که به علت مشکلات، از عرضه عقب موندن و همین علتی شد برای اینکه بازی مزخرفی از آب در بیان. برای مثال Assassin's Creed، و Dark Sector.
یه حالت دومی هم وجود داره که یه بازی با ایده های پرداخت شده و bug free در آخر بوجود بیاد (بگذریم که assassins برای کنسولها bug's creed بود
45.gif
) حالا که داستان Alan رو خوندم واقعا امیدوارم جز دسته دوم باشه
راستی حاجی یه مدت نبودی نگران شدیم، آخه تصادفا همزمان با اعزام کشتی ایرانی ها به غزه غیبت زد
59.gif
39.gif

آخرین ویرایش:
45.gif
جالب اینجاس که این نسل تموم شد ما هنوز این بازیو ندیدیم، بابا سوخت، از قبل از کیلزون این مطرح بود، اون داره میاد این هنوز معلوم نیست در چه مرحله ای از ساخت قرار داره.
49.gif
a19.gif
آخه شما ها از بازي سازي چي ميدونين ؟ :confused: البته خودم هم بنظرم هنوز هيچي نميدونم !
ولي كسي كه از بازي سازي چيزي ميدونه ( Remedy ) هيچ وقت نمياد بازي هاشو دير بده بيرون تا ضرر كنه ! ( نمونه اش هم كه ماشاءالله تو اين روزا زياده )

آخه شما ها از بازي سازي چي ميدونين ؟ :confused: البته خودم هم بنظرم هنوز هيچي نميدونم !
ولي كسي كه از بازي سازي چيزي ميدونه ( Remedy ) هيچ وقت نمياد بازي هاشو دير بده بيرون تا ضرر كنه ! ( نمونه اش هم كه ماشاءالله تو اين روزا زياده )
Remedy از زدن هر حرفی در مورد زمان عرضه بازی خودداری کرده و گفته زمان عرضه این بازی " وقتی که ساختش کامل بشه" هست.

حتی همین امروز هم اعضای فروم AW دست به دامن مارکوس شده بودند که لااقل تایید کنه که 70 یا 80 درصد از بازی تکمیل شده ولی مارکوس هیچ حرفی نزد.

لطفا از این استدلال هایی که هیچ پایه و اساسی نداره نکنین.اگه میتونی اثبات کنی که چون بازی رو pc هم میاد از فروش x360 کم میشه,یا علی... اگه نمیتونی پس استدلال اشتباه نکن
شما فکر کردی من از اون فن های دو اتیشم نه!!!!
یا وقتی دیدی که تو پروفایلم زده ps3 گفتی که این داره طرفداری می کنه نه!!!
من منظورم این بود که اگه این دو بازی هم زمان عرضه بشوند کاملا مشخص که نسخه pc خیلی بهتر هستش پس مانند بیوشاک روی فروش بازی، ان هم بر روی 360 تاثیر می گزاره که این یه حقیقته می خوای قبول کن می خوای نکن.
و عقیدم اینه که اگه ماکرو می خواد سود بیشتری کنه باید این بازی رو اول روی 360 بزنه و بعد مدتی برای pc.
در ضمن اون رقم 60 میلیون هم برای یه پروژه 5 ساله و تبلیغات گسترده ماکرو برای این بازی هیچه.:p

آخرین ویرایش:
اتفاقا من فکر میکنم هیچکس فن نیست,تا موقعی که عکسش ثابت بشه...:smile:
من منظورم این بود که اگه این دو بازی هم زمان عرضه بشوند کاملا مشخص که نسخه pc خیلی بهتر هستش پس مانند بیوشاک روی فروش بازی، ان هم بر روی 360 تاثیر می گزاره که این یه حقیقته می خوای قبول کن می خوای نکن.
نه دیگه! نشد!! "میخوای قبول کن میخوای نکن"که نشد جواب.نمیدونم کجا نوشته یا کی گفته که چون نسخه ی pc بایوشاک از نسخه ی 360ش بهتر بوده از فروش 360 کم شده...!!!که حالا شما نتیجه گرفتی:
عقیدم اینه که اگه ماکرو می خواد سود بیشتری کنه باید این بازی رو اول روی 360 بزنه و بعد مدتی برای pc.
شماها هم چه عادت های بدی کردینا...
این جور عقاید بی پایه و اساس چیزی جز رویا نیست.البته ببخشیدا...:biggrin1:
منم با حرفه شما موافقم.مایکرو نباید بازیی که واسه 360 منتشر میکنه واسه pc هم منتشر کنه.با اینکار هم به فروش کنسولش ضربه زده هم به فروش بازی روی 360.
مایکرو باید pc رو از 360 جدا کنه تا بتونه فروش خیلی خیلی بیشتری رو تجربه کنه و محبوبیت کنسولش بالاتر بره.
یا حق
بله.خیلی ممنون.مثل اینکه شما عادت دارین از روی معده صحبت کنین...
اینجا تاپیک Alan Wakeه پس منم نتیجه میگیرم که صحبت هات درباره ی AWه.
تا اونجایی که من میدونم و همه میدونن AW از اول قرار بود هم واسه pc بیاد هم واسه360.پس این حرفت کاملا بی معنیه:
مایکرو نباید بازیی که واسه 360 منتشر میکنه واسه pc هم منتشر کنه
بقیه ی حرفاتم مصداق اینه که بازی ای مثل GeOW2 واسه pc بیاد و با توجه به اینکه اگه بیاد یه سال از اومدنش رو 360 گذشته , نه تنها ضرر میلیاردی به مایکروسافت و محبوبیت کنسولش(:sick:) نمیزنه بلکه حکم سود رو هم واسش داره(هر چند مقدارش کم باشه)

آخرین ویرایش:
و عقیدم اینه که اگه ماکرو می خواد سود بیشتری کنه باید این بازی رو اول روی 360 بزنه و بعد مدتی برای pc.
در ضمن اون رقم 60 میلیون هم برای یه پروژه 5 ساله و تبلیغات گسترده ماکرو برای این بازی هیچه.:p
منم با حرفه شما موافقم.مایکرو نباید بازیی که واسه 360 منتشر میکنه واسه pc هم منتشر کنه.با اینکار هم به فروش کنسولش ضربه زده هم به فروش بازی روی 360.
مایکرو باید pc رو از 360 جدا کنه تا بتونه فروش خیلی خیلی بیشتری رو تجربه کنه و محبوبیت کنسولش بالاتر بره.
یا حق

چه ربطی به بازی سازی دونستن داره ؟! Alan Wake از April 2005 معرفی شده ولی تا حالا یدونه گیم پلی هم ازش نشون ندادن(البته به جز اون Tech Demo ـی محشر که خیلی وقت پیش دیدیم). Max Payne 2 هم سال 2003 اومد و مطمئنآ Remedy یه سال و خورده ای بیکار ننشسته و توی اون مدت هم داشته روی Alan Wake کار میکرده که اگه فرض کنیم (که امکانش حتی صفر هم نیست !) بازی آوریل 2009 عرضه بشه , کلآ یه چیزی حدود 5 سال میشه :دی اگه بره 2010 که میشه 6 سال !
من که خودم خیلی منتظرش هستم و با خاطره ای که از Max Payne 1,2 دارم امیدوارم این یکی هم چیز جالبی باشه.

آخرین ویرایش:
نه دیگه! نشد!! "میخوای قبول کن میخوای نکن"که نشد جواب.نمیدونم کجا نوشته یا کی گفته که چون نسخه ی pc بایوشاک از نسخه ی 360ش بهتر بوده از فروش 360 کم شده...!!!که حالا شما نتیجه گرفتی:
دیگه این واضحه که تعداد افرادی که 360 و pc با هم دارن خیلی زیاده و این بازی مولتی پلیر قوی هم فکر نمی کنم داشته باشه که طرف بگه برم با 360 انلاین بزنم.(که بازم در این زمینه pc خیلی بهتره)و چون گراقیک روی 360 پایین تر هستش مطمئنا طرف اینقدر اسکل نیست که بره حدود 60 دلار بده تا با 360 بازی کنه.
البته مطمئنا ماکرو هم از این قصابا با خبر هستش و با عرضه بازی روی pc یه قصدهای داره.
پ.ن:امیدوارم که قانع شه باشی.

سلام خدمت دوستان عزیز
من اولین پستی هست که در انجمن بازی سنتر میدم البته حدود دوسال هست به این سایت میام ولی نمی دونم چرا عضو نشدم تا امروز و امیدوارم بتونم پستهای مفید بدم .
در رابطه با بازی Alan Wake هم بگم به نظرم جزو پنج بازیه برتر سال 2009 هست اگر بیاد .
فقط به نظر من اگر ما جای کابوسهای الن بازی نکنیم خوبه , اینطوری که الن کابوس ببینه ما هم جای کابوسهاش بازی کنیم , اگر جریان بازی روند عادی داشته باشه خوبه

دیگه این واضحه که تعداد افرادی که 360 و pc با هم دارن خیلی زیاده و این بازی مولتی پلیر قوی هم فکر نمی کنم داشته باشه که طرف بگه برم با 360 انلاین بزنم.(که بازم در این زمینه pc خیلی بهتره)و چون گراقیک روی 360 پایین تر هستش مطمئنا طرف اینقدر اسکل نیست که بره حدود 60 دلار بده تا با 360 بازی کنه.
البته مطمئنا ماکرو هم از این قصابا با خبر هستش و با عرضه بازی روی pc یه قصدهای داره.
پ.ن:امیدوارم که قانع شه باشی.
خوب این شد یه جواب درست و حسابی.
درسته که تعداد افرادی که pc و 360 رو با هم دارن زیاده,ولی ایا تعداد کسایی که 360 و pc ای که بتونه این بازیو رو بالا ترین حالت ممکن اجرا کنه(با توجه به اینکه تو بهتر بودن نسخه ی pc رو از لحاظ گرافیک به عنوان یکی از دلایلت اشاره کردی)دارن هم باز اینقدر زیاده,با توجه به سیستم نجومی ای که چند وقت پیش اعلام کردن...!
پس نمیشه نتیجه گرفت که کسایی که pc و 360 با هم دارن حتما میرن واسه pc شو میگیرن,اونم نسخه ی دزدی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or