مشگل با سرور GG و Warcraft 3

• Thread starter Thread starter G-Man
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان ...

من میخوام Frozen Throne رو انلاین بازی کنم ...

من در سایت GG-GAME ریجستر کردم برنامش هم دانلود کردم و پچ 1.21b هم نصب کردم ...

روم رو انتخاب میکنم و وارد بازی هم میشم ... فقط هیچ کسی نیست من باهاش بازی کنم ... صفحه Games خالیه و من با هیچکس نمیتونم Join کنم ...

خواهشا اگه بلدید یه کمک بکنید .

با تشکر

نه من خودم ÷چ 1.21 را دانلود کردم و بازی هم کردم این کاری که میگم بکن: اول این ÷چ را دانلود کن patch 1.21 بعد این نرم افزار را دانلود کن:Warcraft3TheFrozenThronev1.21NoCD
در جایی که بازی را نسب کردی ک÷ی کن حلا چندتا م÷ دوتا هم دانلودکن تو م÷ های بازی ک÷ی کن برای دانلود م÷ ها از اینجا استفاده کن:http://www.getdota.com/ :)

آخرین ویرایش:
ولله من همه ی این کار ها رو هم کردم ولی بازم هیچ خیری نیست..راستی 1 سوال دیگه هم دارم:من مپ دوتا رو دانلود کردم توی مپ ها هم پیست کردم ولی وقتی می خواب بازی کنمش بازی تا میاد اجرا شه دوباره برمیگرده به صفحه انتخاب مپ می شه 1 کمکی کنین؟

مشگل منم حل شد ولي با همون پچ 1.21b

پس ديدي از پچ نيست ؟؟؟

===========

كسايي كه نميتونن هاست هارو ببنين ... با اينترنت هوشمند برن ==> 9092303797

من همون کارا راکردم وبازی میکنم خیلیهم حال میده حلا مشکل تو (G-man)کجاست نمی دونم!
vampire may cry برای اینکه نیاد بیرون وقتی وارد map دوتا شدی باید عکس map اون بالا بیا اگه نیومد سرورت را عوض کن تا بیاد!

نه منظور من اصلا آنلاین نیست چون اصلا نمی تونم آنلاین بازی کنم چون همون مشکل قبلی تو رو دارم...مشکل من الان اینه که حتی تو سینگل پلیر هم که می خوام دوتا بازی کنم یا دیدی(dday.)وقتی می خوام وارد بازی بشم دوباره برمی گرده سر جای اولش حتی اون یارو قسمتی که تیمت رو انتخاب می کنی هم نمیاد...جالب اینه که مشکل از باز نیست چون من مپ هایی رو که تو خود سی دی بود ریختم کامل اجرا می شه..امیدوارم مشکل من هم مثل شما حل بشه و بیام با شما دوتا بازی کنم.

نه منظور من اصلا آنلاین نیست چون اصلا نمی تونم آنلاین بازی کنم چون همون مشکل قبلی تو رو دارم...مشکل من الان اینه که حتی تو سینگل پلیر هم که می خوام دوتا بازی کنم یا دیدی(dday.)وقتی می خوام وارد بازی بشم دوباره برمی گرده سر جای اولش حتی اون یارو قسمتی که تیمت رو انتخاب می کنی هم نمیاد...جالب اینه که مشکل از باز نیست چون من مپ هایی رو که تو خود سی دی بود ریختم کامل اجرا می شه..امیدوارم مشکل من هم مثل شما حل بشه و بیام با شما دوتا بازی کنم.
دوست عزیز تو باید بازی کرک نشده رو پچ کنی!!!
بعداً این کرک رو کپی کن تو محل نصب بازیت کرک پچ 1.21هست
http://rapidshare.com/files/54609959/Warcraft3TheFrozenThronev1.21NoCDFixedexeAll-2.rar.html

مشگل منم حل شد ولي با همون پچ 1.21b

پس ديدي از پچ نيست ؟؟؟

===========

كسايي كه نميتونن هاست هارو ببنين ... با اينترنت هوشمند برن ==> 9092303797
بابا مشکلت چجوری حل شد منم همین مشکل لعنتی تورو تو GG دارم!!!
مگه میشه با ADSL نشه ولی با اینترنت هوشمند درست شه؟؟؟؟؟؟!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or