مشکل glitch در بازیه Assassin’s Creed 2

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
asscreed2.jpg

درود.

ظاهرا. برخی از gamer های بازی Assassins Creed 2 در موقع بازی کردن در Chapter 11 که وقتی میخواهند این قسمت را به اتمام برسانند و اقدام به save بازی بنمایند دچار مشکل glitch میشود و کارکتر انان یعنی ezio در مخفی گاه خود حبس میشود این مشکل زمانی رخ میدهد که بعد از پایان ch11 اقدام به سیو کنید و دستگاه خود را خاموش کنید و تنها راه هم این است که شما مجبور به ادامه بازی از اول هستید . خود مسئولان Ubisoft در مورد این مشکل گفتند که gamer ها سعی کنن در این مرحله سیستم خود را خاموش نکنند تا مرحله بعد.

glitch : مشکلی که باعث به هم ریختن نقل و انتقالات اطلاعات میشود در سخت افزار و گیر در برنامه میشود

source 1
source 2

آخرین ویرایش:
شما برو تو بخش DNA,برای هر سکانس یه بخش جداست!در اتمام هر سکانس هم زیرش می نویسه و یهو صفحه خط خطی می شه و لود می کنه برای مرحله ی بعد!
آقا کسی جواب ما را نمی ده؟اصلا سراغ assassns tomb نروم؟یا برم ولی سیو که شد خاموش نکنم و برم مرحله ی بعد؟

شما تا پایان مرحله بعد دستگاه رو خاموش ننما و بعد اینکه تو این قسمت سراغ assassns tomb نرو
121fs725372.gif

با سلام بنده به مشکلی در بازی برخورد کردم بعد از صحبت با اون خانومه که گفت برم سانتا کروز رو پیدا کنم انتقام بگیرم(اول بازی رو میگما تازه باباشو اعدام کردن) تو نقشه هیچی نیست.باید کجا برم؟

با سلام بنده به مشکلی در بازی برخورد کردم بعد از صحبت با اون خانومه که گفت برم سانتا کروز رو پیدا کنم انتقام بگیرم(اول بازی رو میگما تازه باباشو اعدام کردن) تو نقشه هیچی نیست.باید کجا برم؟
شما باید بری اینجا:
Assassin's Creed 2, Xbox360 Thread

منم یه بار بازی رو تموم کردم رفتم سراغ قبر ها وقتی رفتم سراغ اون قبره که تو forli هست تا میره وارد میشه وصفحه ی سفید لود انیموس میاد گیر کرد و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد یه بار دیگه بازی رو رفتم وزودتر سراغ این قبره رفتم بازم همین جوری شد آخرش هم حسرت زره الطیر را به دل ما گذاشت حالا کسی راه حلی نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or