مشکل Freeze عنوان Assassin`s Creed جدی شد!

rezaigi2004

کاربر سایت
در official Ubisoft Forums یا فروم رسمی سایت Ubisoft در تاپیک اختصاصی گله های شدید از مشکل های Freeze یا قفل شدن بازی یا به اصطلاح لغت فلج شدن بازی Assassin`s Creed شدیدا انتقاد شده و این خود مشکل اساسی را در بین کارکنان و کمپانی عظیم و صاحب نام یوبی سافت ایجاد کرده است جدا از این مشکلات بسیاری از افراد از این فرصت استفاده کرده و در مورد باگ های فراوان بازی که نظر اکثر سایت های معتبر نسبت به امتیاز پایین میباشد رو کرده اند با این تفاسیر منتظر واکنش از سوی یوبی سافت در مورد شاه بازی خود هستیم!

پ.م: کسانی که A.C رو بازی کردن میفهمن چی میگم!

asscreedonx3602.jpg

دستگاه من تا حالا فريز كامل نشده توي اين بازي ولي يه گيرهاي 1 ثانيه اي توي بازي موجوده باگ هم كمو بيش داره ولي اصلا زياد نيست و توي چشم هم نمي ياد مگه اينكه بخوان اين بازي رو زير زربين بزارن .

من تو تقریبا 12 ساعتی که بازی کردم یه بار کنسولم Freez کرد. داشتم از دیوار بالا میرفتم که یه نامردی سنگ زد بهم و همون لحظه که میخواستم سقوط کنم کنسول قفل کرد. دیگه تا حالا مشکلی نبوده.

پس فکر کردید چرا نسخه ی پی سی تاخیر داره؟؟
دموی بازی تو ای - 3 واقعا پر باگ بود. یارو میفتاد رو هوا. بعد اون یکی که کشته می شد رعشه به تنش می افتاد. بعضی جاها هم الطیر تو گذاشتن دست و پا روی محیط سوتی میداد فجیع و حالا هم که فریز.

دوباره میگم: فقط پی سی!!!:cheesygri
نسخه ی پی سی باگ های کمتری خواهد داشت. مطمئن باشید.

این دیگه آخرشه: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/131459.html?playlist=featured

ضایع ترین باگ!!

آخرین ویرایش:
پس فکر کردید چرا نسخه ی پی سی تاخیر داره?

این دیگه آخرشه: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/131459.html?playlist=featured

ضایع ترین باگ!!
این اسب نیست دیوید شعبده باز خودمونه:laughing::biggrin1:تعادلو کف کنید:biggrin1::-"
اما حالا گذشته از شوخی می خواین علتش رو بفهمید بهتون می گم .
اگه دقت کنید هر کجا که از حرکت وای می ایسته اسب می شینه پس نتیجه اینکه باگ از این جا شروع میشه . اما چرا اینطوری شده بهتون می گم اگه دقت کرده باشید اینجور باگها زمانی دیده میشه که برای یک لحظه data روی دیسک خونده نشه یا بهتر بگم بد خونده بشه (همون ناقص)
که این اختلال پیش میاد . پس زیادم بهش ایراد نگیرید .:love:
در مورد نسخه pc هم من یه توضیحی بدم که مطمئن باشید برنامه نویساش عوض نمی شن و اگر تاریخش عقب تره بخاطر دلایل اقتصادی هستش حالا ممکنه یه سری چیزا هم عوض بشه ولی خیلی نه مطمئن باشید :biggrin1:البته pc این برگ برنده رو داره که از روی دیسک نمی خونه و از هارد می خونه که همین یعنی چند برابر سرعت اجرا نسبت به کنسول و خود به خود جلوی اینجور باگها گرفته میشه .(توقع ندارم حرفامو همه بفهمن ولی میتونید یکم روش فکر کنید یا حتی امتحان کنید ، کسانیکه با هارد ps2 کار کرده باشن حتماَ متوجه میشن چون عملی امتحان کردن)

باتشکر

پس فکر کردید چرا نسخه ی پی سی تاخیر داره؟؟
چون من بهت قول میدم تا الان اصلا نسخه pc ی وجود نداشته!نسخه pc یه نسخه پورت شده از 360 خواهد بود.به همین خاطر بازی تاخیر خورده....البته واقعا جوانمردی نشون دادن با فاصله 3 ماه دارن بازی رو میدن واسه pc ...وگرنه میشد مثل SC: DA!!! که با فاصله خیلی کم از نسخه 360 پورت شد و همه دیدن چه افتضاحی به بار اومد.! از من میشنوید رو نسخه pc از لحاظ بهبود باگ ها زیاد حساب نکنید/:)

البته pc این برگ برنده رو داره که از روی دیسک نمی خونه و از هارد می خونه که همین یعنی چند برابر سرعت اجرا نسبت به کنسول و خود به خود جلوی اینجور باگها گرفته میشه .(توقع ندارم حرفامو همه بفهمن ولی میتونید یکم روش فکر کنید یا حتی امتحان کنید ، کسانیکه با هارد ps2 کار کرده باشن حتماَ متوجه میشن چون عملی امتحان کردن)

باتشکر

من در مورد 360 رو نميدونم ولی واسه ps3 کاملاً هم از رو ديسک خونده نميشه، چون واسه اولين بار که ديسک رو ميزاری تو دستگاه شروع ميکنه به نصب کردن بازی( يه مقداريشو).

فکر کنم دلیل فریز شدن اینه که کیفت کنسول ها باهم یکی نیست با هم فرق دارن مثل همون ماجرایی که بعضی کنسول ها میسوزن ولی بعضی هاشون نمیسوزن اصولا کنسول بی سرو تهیه
مایکرو سافت از ترس سونی زود کنسولش رو اورد تو بازار این هم مشکلش
شاید هم دلیلش مشکل خود بازی باشه معلوم نیست:laughing:

فکر کنم دلیل فریز شدن اینه که کیفت کنسول ها باهم یکی نیست با هم فرق دارن مثل همون ماجرایی که بعضی کنسول ها میسوزن ولی بعضی هاشون نمیسوزن اصولا کنسول بی سرو تهیه
مایکرو سافت از ترس سونی زود کنسولش رو اورد تو بازار این هم مشکلش
شاید هم دلیلش مشکل خود بازی باشه معلوم نیست:laughing:
آره واقعا جالبه چون Freeze شدن این بازی تو ps3 آمارش بیشتر از X360 بوده!

میشه بگی این امار رو از کجا اوردی
خیلی راحت مراجعه به فروم اصلی بازی در سایت Ubisoft و بیان ایرادات مردم در تاپیک ها. البته اشکال این بازی با firmware 2.0 ps3 هست و فقط در این ورژن بازی دچار freeze می شه.
من نفهمیدم شما حرف منو تایید کردید یا رد کردید:confused:
این پست به خاطر این بود که شما نیای هر چی به ذهنت می رسه اینجا بازگو کنی و فکر کنی بقیه هم فقط نگاه می کنن. Freeze شدن این بازی چه ربطی به ساخت کنسول داره؟

خیلی راحت مراجعه به فروم اصلی بازی در سایت Ubisoft و بیان ایرادات مردم در تاپیک ها. البته اشکال این بازی با firmware 2.0 ps3 هست و فقط در این ورژن بازی دچار freeze می شه.

این پست به خاطر این بود که شما نیای هر چی به ذهنت می رسه اینجا بازگو کنی و فکر کنی بقیه هم فقط نگاه می کنن. Freeze شدن این بازی چه ربطی به ساخت کنسول داره؟
از خودم که درنیاوردم برخی کاربران میگن فیریز میشه برخی هم میگن نمیشه پس نتیجه مشکل از کنسوله وسلام/:)

از خودم که درنیاوردم برخی کاربران میگن فیریز میشه برخی هم میگن نمیشه پس نتیجه مشکل از کنسوله وسلام
بابا مهندس :laughing:. شما میدونی Lead Paltform بازی XB360 ـه یا نه :biggrin1:. بازی به این گندگی رو اگر میخواستن بشین یکی یکی باگهاش رو بگیرن که تا 2010 هم نمی اومد ;).

پ.ن. واسه رو ورباتیم ـه و مشکلی نداشته (0.0)

از خودم که درنیاوردم برخی کاربران میگن فیریز میشه برخی هم میگن نمیشه پس نتیجه مشکل از کنسوله وسلام/:)
من نمی دونم شما این اطلاعات دقیق رو از کجا میارید
یجوری حرف میزنه که انگار تو بعضی 360 ها cpu 6 هسته و تو بعضی 5 تایی یا رم ها باهم فرق دارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or