مشکل فایلهایه ویدئویی و اینترنت

با سلام تا یک هفته پیش که از یوتوب دانلود می کردم هیچ تنظیماتی برای IDM انجام نمی دادم ودانلود می کردم در ضمن اون گزینه ی دانلود در پایین که نشان داده اید برای من وقتی وارد سایت می شوم وجود ندارد .

سلام بچه ها چند روزه توسایت گیم اسپات دیگه نمیتونم دموها روآنلاین نگاه کنم البته ازطریق گزینه پاینش دانلود میکنه اما چیزی نشون نمیده حتی اون تبلیغات اول سایت گیم اسپات رو هم نشون نمیده.چندتاسایت دیگه هم رفتم ویدئوهارونشون نمیده البته بعضی ازویدیو های یوتوب رو نشون میه فلش پلیرهم نصب کردم مشکل ازکجاست؟؟راستی ویندوزم XPSP3هست وازطریق شاتل کانکت میشم ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام بچه ها چند روزه توسایت گیم اسپات دیگه نمیتونم دموها روآنلاین نگاه کنم البته ازطریق گزینه پاینش دانلود میکنه اما چیزی نشون نمیده حتی اون تبلیغات اول سایت گیم اسپات رو هم نشون نمیده.چندتاسایت دیگه هم رفتم ویدئوهارونشون نمیده البته بعضی ازویدیو های یوتوب رو نشون میه فلش پلیرهم نصب کردم مشکل ازکجاست؟؟راستی ویندوزم XPSP3هست وازطریق شاتل کانکت میشم ممنون میشم راهنمایی کنید.
مال همه اینطوری شده ... استریمینگ رو پکوندن .... دو سه روز دیگه درست میشه عزیز

سلام من یک مشکل بزرگ دارم نمیتونم با نامه کاربریم وارد بعضی از سایتا بشم ولی با یک دستگاه دیگه میرم راحت وارد میشه خواهش میکنم کمک کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or