I AM XBOX کاربر سایت May 31, 2010 #16 من یه ساله سپنتا دارم و تاحالا تو هیچ بازی مشکل نداشتم تو FIFA:WC هم راحت با خارجیا بازی میکنم لگ هم ندارم آخرین ویرایش: May 31, 2010
من یه ساله سپنتا دارم و تاحالا تو هیچ بازی مشکل نداشتم تو FIFA:WC هم راحت با خارجیا بازی میکنم لگ هم ندارم
Ἁlireza کاربر سایت May 31, 2010 #17 نوشته شده توسط maapor: یه پارس آنلاین تو محل کارم دارم واقعا داغونه یک ساعت یه بار و بعضی اوغات پنج دقیقه یک بار میاد بیرون بیشتر... یعنی چی 1 ساعت یه بار میاد بیرون ؟! مگه Dial Upـه ؟! نوشته شده توسط BEHDAD_TNT: oh oh jadidan nemidoni pars online che ... shode avalan nesfe saithaye bazi shiltere 2voman pingesham balas faghat sorat dl khobe to 128kb sorat dlet 120:biggrin1: بیشتر... اینو قبول دارم که خیلی پینگا توی پارس آنلاین زیاد شده و سرعت دانلود هم به طور فجیه رفته بالـــا !!! ولی شاتل هم بد نیست !
نوشته شده توسط maapor: یه پارس آنلاین تو محل کارم دارم واقعا داغونه یک ساعت یه بار و بعضی اوغات پنج دقیقه یک بار میاد بیرون بیشتر... یعنی چی 1 ساعت یه بار میاد بیرون ؟! مگه Dial Upـه ؟! نوشته شده توسط BEHDAD_TNT: oh oh jadidan nemidoni pars online che ... shode avalan nesfe saithaye bazi shiltere 2voman pingesham balas faghat sorat dl khobe to 128kb sorat dlet 120:biggrin1: بیشتر... اینو قبول دارم که خیلی پینگا توی پارس آنلاین زیاد شده و سرعت دانلود هم به طور فجیه رفته بالـــا !!! ولی شاتل هم بد نیست !