مشکل سرعت پایین با Core i5 2500k

• Thread starter Thread starter S L R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

S L R

کاربر سایت
سلام ، من یه کیس جمع کردم با این مشخصات:

Core i5 2500K

4GB Patriot DDRIII 1333 (که با 2x2 Team Group عوض کردم تفاوت آنچنانی احساس نشد)

HDD Samsung F3 HD103SJ 1TB
Green GP535A Power

Asus P8H61 - MLE/USB3 Motherboard

از گرافیک آنبورد استفاده می کنم.

راستش ، یه سیستم دیگه دارم Athlon 64 3000+ تک هسته ای ـه با 1 گیگ رم DDRII، اون از این سیستم سریع تر عمل می کنه

لود ویندوز طول می کشه و تو کل محیط ویندوز یه ذره کنده همه چی.

هارد هم یه ویبره مداوم ریزی داره ، نمیدونم طبیعیه یا نه.
-----------
جریان چیه ؟ الان این سیستم داره درست کار می کنه؟ این حالات طبیعی هستن؟

با توجه به توضیحات به نظر میاد هاردت مشکل داره ، اگه بتونی یه فایل حجیم رو Copy & Paste کنی و ببینی تفاوت سرعتش چجوریه بهتر میشه نظر داد !

بفروشش به من درست می شه:d

یه بار دیگه ویندوز بریز رم 1600 هم مناسب این cpu هست

کارت گرافیکتم خیلی خسته هست برای 7 اصلا مناسب نیست

بفروشش به من درست می شه:d

یه بار دیگه ویندوز بریز رم 1600 هم مناسب این cpu هست

کارت گرافیکتم خیلی خسته هست برای 7 اصلا مناسب نیست
1333 هم کفاف میکرد فرقش فقط نهایت 1 تا 2 فریم هست
گرافیکش اتفاقا توپ هست 6990:d

1333 هم کفاف میکرد فرقش فقط نهایت 1 تا 2 فریم هست
گرافیکش اتفاقا توپ هست 6990:d

نه فرق داره اون برای cpu هست که بیسش 1333 هست سری سندی 1600 هست بولدوزر هم 1866

زده انبرد 6990 کجا نوشته؟

توی سیستم گیمینگ گرفتن توی گیم هم طبق معماری استفاده از مموری در گیم بیشتر حجم تاثیر میزاره و فرکانس و زمان تاخیر تاثیر به سزایی ندارند
ببخشید اشتباه از من بود اون ظاهرا یه سیستم دیگست ولی خوب به جمله ی بالا دقت داشته باشید!
بنظر من هم مشکل از هارد هست دقیقا منم همین مشکل رو دارم ولی بنظرم با عوض کردن هارد بهبود پیدا کنه!

اینجا یه سوال پیش میاد وحید جان چرا سیستم قبلی بدون ssd سرعتش بیشتر هست؟
آخه سوال خودم هم هست فکر کنم این معماری های جدید از اون قدیمی ها ضعیفترند:d

اینجا یه سوال پیش میاد وحید جان چرا سیستم قبلی بدون ssd سرعتش بیشتر هست؟
آخه سوال خودم هم هست فکر کنم این معماری های جدید از اون قدیمی ها ضعیفترند:d

الان یه سیستم 2 هسته ای با یه sandy 2500 لازم نیست تو محیط ویندوز تفاوتی داشته باشه

رم 1333 و 1600 هم هیچ تفاوتی با هم ندارن از نظر سرعت
یعنی تفاوتشون حس نمیشه
الان هم قضیه دقیقا همینطوره

دوستان اگر به فکر سرعت سیستم هستن دیگه باید از هاردهای جامد استفاده کنن
اون سیستم قدیمی هم حتما هاردش بهتر بوده دیگه :))

ا... اعلم:d
بنده هم که گفتم هیچ تفاوتی ندارند مدرکش هم هم توی Guru3D هست هم توی Anandtech و هم توی Toms Hardware توی همه ی اینا راجع به بهترین رم DDR3 برای سندی سرچ کنین به یک نتیجه میرسین که تا الان من خوندم بهترین و ساده ترین مفهوم رو Anandtech داشته که حتی کسانی که با زبان انگلیسی آشنایی کمی دارند هم تا حدودی متوجه قضیه میشوند!

دوست عزیز برای من هم همینطوره من خودم سیستم زیر رو دارم
amd phenom 1055 X6
4GB A-DATA 2000Mhz
h.d.d 320 GB western
vga 8800GT 512MB

من برای پدرم یک سیستم جمع کردم نصف اینم نیسا اما لود و بوت ویندوزش فوق العاده بالاست
به نظرم این سیستم های جدید به دو چیز نیاز دارند
1)پاور با قدرت مکفی
2)هارد SSD
البته دومیه بسیار تاثیر گذارتره من پیشنهاد میکنم یک هارد SSD از مدل A-DATA تهیه کنید با سرعت بالای 500MB ببینید چقدر فرق میکنه 60 گیگش حدود 200 تومنه

تشکر از همه ، هارد همون هارد سیستم قبلیه! رو اون خوب عمل میکرد ، رو این اینجوریه!
و قصد منم اصلا بازی نیست ، کلا کارم همش رندر صدا هست ، ولی خب ، ویندوز یه جوریه ، انگار دارم با سلرون کار می کنم! اصلا احساس نمیشه یه CPU قوی رو دستگاهه
هر لحظه انگار داره به دستگاه فشار میاد و یه مقدار کند کار می کنه
واسه عملکرد خوب با این سیستم هارد اگه پولم به SSD نرسید چیز خاصی پیشنهاد می کنید؟ برند یا مدل خاصی؟

تشکر از همه ، هارد همون هارد سیستم قبلیه! رو اون خوب عمل میکرد ، رو این اینجوریه!
و قصد منم اصلا بازی نیست ، کلا کارم همش رندر صدا هست ، ولی خب ، ویندوز یه جوریه ، انگار دارم با سلرون کار می کنم! اصلا احساس نمیشه یه CPU قوی رو دستگاهه
هر لحظه انگار داره به دستگاه فشار میاد و یه مقدار کند کار می کنه
واسه عملکرد خوب با این سیستم هارد اگه پولم به SSD نرسید چیز خاصی پیشنهاد می کنید؟ برند یا مدل خاصی؟
برای این سیستمی که بستی از کسی هم مشاوره ایی گرفتی ؟یا خودتون به قدر کافی اطلاعات دارید؟
درباره مادر برد تحقیق هم کرده بودید که مشخصاتش چی هست؟یا همینطور اتفاقی گرفتید؟
مشکل سیستم شما ربطی به هارد نداره.
cpuسیستم شما خیلی قوی هست و چیپست مادربردتون ضعیف ترین عضو خانواده این سری یعنی h61
مادر برد شما جای دو تا خشاب رم بیشتر نداره
چیپست مادر بردتون بیشتر بدرد cpuهای کم قدرت این خانواده میخوره نه 2500
برای 2500حداقل باید h67باشه
و اینکه شما دارید از گرافیک انبرد استفاده میکنید که تو این نسل اینتل خود پردازشگر گرافیک داخل cpuکار گذاشته شده وباعث میشه مقداری از پهنای باند بین چیپست مادر برد و cpuاشغال بشه ودر نتیجه اون چیزی میشه که شما میبینید که با یک هارد یکسان یک سیستم با cpuخیلی ضعیفتبر بارم سرعت پایینتر سرعت بیشتری از این سیستم داره .چاره کار تعویض مادر برد با یک چیپست قویتر مثل h67هست...

لطف کنید اطلاعات ساختگی از خودتون بروز ندید،
استاندارد تمام مدلهایی که گفتی از نظر اینتل همون 1333 هست،برای AMD هم 1600 هست، به سازنده های مادربرد پشتیبانی ازسرعتهای بالاتر واگذار شده

دوست عزیز برای من هم همینطوره من خودم سیستم زیر رو دارم
amd phenom 1055 X6
4GB A-DATA 2000Mhz
h.d.d 320 GB western
vga 8800GT 512MB

من برای پدرم یک سیستم جمع کردم نصف اینم نیسا اما لود و بوت ویندوزش فوق العاده بالاست
به نظرم این سیستم های جدید به دو چیز نیاز دارند
1)پاور با قدرت مکفی
2)هارد SSD
البته دومیه بسیار تاثیر گذارتره من پیشنهاد میکنم یک هارد SSD از مدل A-DATA تهیه کنید با سرعت بالای 500MB ببینید چقدر فرق میکنه 60 گیگش حدود 200 تومنه

تجربه ی شما تایید میشه، البته بهتزین برند SSD فقط OCZ هست که توی بازار ایران هم مدلای 60 و 120 ش با همین حدود قیمت موجود هست.

برای این سیستمی که بستی از کسی هم مشاوره ایی گرفتی ؟یا خودتون به قدر کافی اطلاعات دارید؟
درباره مادر برد تحقیق هم کرده بودید که مشخصاتش چی هست؟یا همینطور اتفاقی گرفتید؟
مشکل سیستم شما ربطی به هارد نداره.
cpuسیستم شما خیلی قوی هست و چیپست مادربردتون ضعیف ترین عضو خانواده این سری یعنی h61
مادر برد شما جای دو تا خشاب رم بیشتر نداره
چیپست مادر بردتون بیشتر بدرد cpuهای کم قدرت این خانواده میخوره نه 2500
برای 2500حداقل باید h67باشه
و اینکه شما دارید از گرافیک انبرد استفاده میکنید که تو این نسل اینتل خود پردازشگر گرافیک داخل cpuکار گذاشته شده وباعث میشه مقداری از پهنای باند بین چیپست مادر برد و cpuاشغال بشه ودر نتیجه اون چیزی میشه که شما میبینید که با یک هارد یکسان یک سیستم با cpuخیلی ضعیفتبر بارم سرعت پایینتر سرعت بیشتری از این سیستم داره .چاره کار تعویض مادر برد با یک چیپست قویتر مثل h67هست...

چیپ ست H61 از لحاظ سرعتی تفاوت محسوسی با H67 یا P67 نداره، این سناریوی شما هم درست نیست.
وجود گرافیک در داخل پردازنده هم اتفاقا سرعتش رو بسیار بیشتر می کنه و تاثیری در پهنای باند چیپ ست نداره، راجع به معماری پردازنده و چیپ ست های جدید مطالعه کنید بهتره.

نظر من: هیچ مشکلی وجود نداره و سرعت پایینتر بوت هم می تونه به دلیل تاخیر درایور یکی از قطعات مادربرد موقع بوت یا برنامه های اضافیی باشه که روی سیستم نصب شدن، این پردازنده چندین برابر بیشتر از اون سیستم قدیمی سرعت داره و فقط به صرف زیاد تر بودن سرعت بوت نمیشه الکی این سیستم رو کند اسم گذاری کرد.

سوالتون رو دفه بعد توی تاپیک مشکلات سخت افزار مطرح کنید.
ویرایش: پردازنده ی سری K رو هم روی H61 نمی ندازن!! فروشنده ...بوده.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aliatlas
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or