Motion Sickness
سلام
من دقيقا مشكل motion sickness دارم .
براي من توي بعضي از بازيها انقدر زياد بود كه حتي فكرش رو هم كه ميكردم دچار سر درد ميشدم.
از سن 12 تا 25 سالگي هر روز 5 تا 8 ساعت بازي ميكردم.ولي هيچ وقت نميتونست FPS بازي كنم.هميشه حسرت بازي كردن Call Of Duty رو به دل داشتم.وقتي رفيقام ميومدن و تعريف بازي رو ميكردن عين اين بدبختا فقط نگاهشون ميكردم.بهم ميگفتن برو بابا روزي 6 ساعت بازي ميكني اونوقت FPS نميتوني بازي كني؟
بعضي ها باور نميكردن (مثل يكي از دوستان) و بعضي ها هم ميخنديدن.
ديگه بي خيال FPS شده بودم .
تا اينكه:
دو سال پيش PS3 خريدم با دوتا بازي.يكي از دوستان گفت :Ninja Gaden رو بده به من ، من بهت Resistant رو ميدم.
منم يادم نبود كه اين بازي FPS هست.
اومدم خونه بازي رو گذاشتم و ديدم كه اي بابا گند زدم.رفيق ما هم رفت كه رفت وديگه نديدمش.حالا منو اين بازي خفن كه ميگفتن بهترين بازي PS3 هست تا اون موقع و ... .
نشستم يه 10 دقيقه بازي كردم و طبق گفته كاملا درست يكي از دوستاي ديگه مون در يكي از پستهاي قبلي مبني بر اينكه Refresh Rate كاملا تاثير داره ، ديدم ميتونم تا نيم ساعت هم ادامه بدم .ولي بعد زا نيم ساعت سرگيجه شروع شد و حال ناجور تهوع.
خيلي بهم زور ميومد نتونم اين بازي رو تا ته برم.گفتم نكنه به خاطر مشكلي از چشمامه.ضعيفي يا آستيگمات يا ... .
رفتم بيمارستان رازي پيش دكتر حميد سعدآبادي متخصص چشم (شوهر خالمه
اصلا تبليغ نبود.معلومه نه؟).
داستان رو از بچه گي براش گفتم .چهار تا خالي هم روش بستم .
همه نوع ازمايشي دادم ولي هيچي نبود.چشمام مثل لنز 130 مگاپيكسلي كار ميكرد.
ولي توي اخرين ازمايش فهميدم كه چه مرگمه و دكتر برام كاملا توضيح داد.
Motion Sicknessي كه از طريق چشم بوجود مياد(چون توسط چيزهاي ديگه اي هم بوجود مياد) بيماري هست كه بر اثر تكانهاي شديد و ناگهاني كره چشم بوجود مياد و به صورت سردرد ، سرگيجه ، حال تهوع ، گلاب به روتون اس.... و چند تا چيز ديگه بروز پيدا ميكنه.دليل اين بيماري هم ضعيف بودن عضلات گرداننده و چرخاننده كره چشم هست.
همين و بس.
راه حل
اين راه منو دوباره به سراغ بازي هايي كه عقده شون رو داشتم برگردوند و يه عالمه بازي به من هديه كرد.اصلا هم استفاده از هيچ دارويي پيشنهاد نميشه به هيچ عنوان .
يك خودكار رو در فاصله نيم متري از چشمها تون بگيرين و به نوك اون خيره بشين.
خيلي اروم خودكار و همونجور كه به نوكش خيره شدين به نوك دماغتون نزديك كنين.
وقتي خودكار به نوك دماغتون رسيد.ديگه نگاهش نكنيد و دوباره بياريدش عقب.
اين كار رو 6 تا 7 دفعه انجام بدين پشت سر هم.در روز هم يكبار بيشتر انجام ندين.
بهترين موقع اين كار هم صبحه.چون عضلات چشم سر حالن.
اينم بگم كه خود من دو ماه طول كشيد تا چشمام اماده روزي سه ساعت FPS شد.
در ضمن تا موقعي كه شما FPS بازي ميكنيد بايد هر روز انجام بدين.چون عضلات چشم ماها كه اين مشكل رو داريم به طنبلي توي اين حالت عادت كرده اند.
اين يكي از بهترين تاپيكهاي اين چند وقته اين فرومه.از زننده اين تاپيك متشكرم
يا حق