مشکل سردرد و حالت تهوع در هنگام بازی

من جدیدا مشکلات زیادی داشتم که باعث شده بازی ای مثل هف لایف که به سرعتش کاملا عادت دارم رو نتونم بیشتر از یک ساعت بازی کنم و اون مشکلات آلیاسینگ زیاد در مانیتورهای ال سی دی هست که کاملا باعث میشه بازیهای قدیمی غیرقابل بازی شن. من گاهی اوقات احساس میکنم اشیاء رو لبه دار میبینم یا وقتی به زمینه ی خاکستری خیره شدم، خطهای لرزون سفید توشون میبینم. از یک طرف، بازیهای جدید به قدری کند و احمقانه شدن که اونها هم غیرقابل بازی هستن. بنا براین من عطای بازی رو به لقاش بخشیدم و فقط برای نوستالوژی (حالا مطمئن نیستم معنی این کلمه اون چیزی هست که من میخوام :دی) بازی میکنم. پیشنهاد میکنم شما هم همینکار رو بکنید.

Motion Sickness

سلام
من دقيقا مشكل motion sickness دارم .
براي من توي بعضي از بازيها انقدر زياد بود كه حتي فكرش رو هم كه ميكردم دچار سر درد ميشدم.
از سن 12 تا 25 سالگي هر روز 5 تا 8 ساعت بازي ميكردم.ولي هيچ وقت نميتونست FPS بازي كنم.هميشه حسرت بازي كردن Call Of Duty رو به دل داشتم.وقتي رفيقام ميومدن و تعريف بازي رو ميكردن عين اين بدبختا فقط نگاهشون ميكردم.بهم ميگفتن برو بابا روزي 6 ساعت بازي ميكني اونوقت FPS نميتوني بازي كني؟
بعضي ها باور نميكردن (مثل يكي از دوستان) و بعضي ها هم ميخنديدن.
ديگه بي خيال FPS شده بودم .
تا اينكه:
دو سال پيش PS3 خريدم با دوتا بازي.يكي از دوستان گفت :Ninja Gaden رو بده به من ، من بهت Resistant رو ميدم.
منم يادم نبود كه اين بازي FPS هست.
اومدم خونه بازي رو گذاشتم و ديدم كه اي بابا گند زدم.رفيق ما هم رفت كه رفت وديگه نديدمش.حالا منو اين بازي خفن كه ميگفتن بهترين بازي PS3 هست تا اون موقع و ... .
نشستم يه 10 دقيقه بازي كردم و طبق گفته كاملا درست يكي از دوستاي ديگه مون در يكي از پستهاي قبلي مبني بر اينكه Refresh Rate كاملا تاثير داره ، ديدم ميتونم تا نيم ساعت هم ادامه بدم .ولي بعد زا نيم ساعت سرگيجه شروع شد و حال ناجور تهوع.
خيلي بهم زور ميومد نتونم اين بازي رو تا ته برم.گفتم نكنه به خاطر مشكلي از چشمامه.ضعيفي يا آستيگمات يا ... .
رفتم بيمارستان رازي پيش دكتر حميد سعدآبادي متخصص چشم (شوهر خالمه:-"اصلا تبليغ نبود.معلومه نه؟).
داستان رو از بچه گي براش گفتم .چهار تا خالي هم روش بستم .
همه نوع ازمايشي دادم ولي هيچي نبود.چشمام مثل لنز 130 مگاپيكسلي كار ميكرد.
ولي توي اخرين ازمايش فهميدم كه چه مرگمه و دكتر برام كاملا توضيح داد.
Motion Sicknessي كه از طريق چشم بوجود مياد(چون توسط چيزهاي ديگه اي هم بوجود مياد) بيماري هست كه بر اثر تكانهاي شديد و ناگهاني كره چشم بوجود مياد و به صورت سردرد ، سرگيجه ، حال تهوع ، گلاب به روتون اس.... و چند تا چيز ديگه بروز پيدا ميكنه.دليل اين بيماري هم ضعيف بودن عضلات گرداننده و چرخاننده كره چشم هست.
همين و بس.
راه حل
اين راه منو دوباره به سراغ بازي هايي كه عقده شون رو داشتم برگردوند و يه عالمه بازي به من هديه كرد.اصلا هم استفاده از هيچ دارويي پيشنهاد نميشه به هيچ عنوان .
يك خودكار رو در فاصله نيم متري از چشمها تون بگيرين و به نوك اون خيره بشين.
خيلي اروم خودكار و همونجور كه به نوكش خيره شدين به نوك دماغتون نزديك كنين.
وقتي خودكار به نوك دماغتون رسيد.ديگه نگاهش نكنيد و دوباره بياريدش عقب.
اين كار رو 6 تا 7 دفعه انجام بدين پشت سر هم.در روز هم يكبار بيشتر انجام ندين.
بهترين موقع اين كار هم صبحه.چون عضلات چشم سر حالن.
اينم بگم كه خود من دو ماه طول كشيد تا چشمام اماده روزي سه ساعت FPS شد.
در ضمن تا موقعي كه شما FPS بازي ميكنيد بايد هر روز انجام بدين.چون عضلات چشم ماها كه اين مشكل رو داريم به طنبلي توي اين حالت عادت كرده اند.
اين يكي از بهترين تاپيكهاي اين چند وقته اين فرومه.از زننده اين تاپيك متشكرم

يا حق

• Like
Reactions: Squidward
سر درد كه به راحتي پس از 2ساعت بازي مستمر مياد سراغم ولي حالت تهوع خير !
البته اين سردرد ها بيشتر نشانه ي ضعيف شدن چشم و خسته شدن مغزه كه ميتونه خيلي خطرناك باشه.
خيلي ها تا خالا پاي پي سي سلام معبود رو لبيك گفتن (مُردن:biggrin1:)
نمونش سر cod4 و gow1 يا همين آخريا cod 5 ! بلند شدم سرم گيج ميرفت !!!:laughing:

واقعاً انقد ارزش داره با قرص بشينيد سر بازی کردن ؟

نميدونم واقعاً... اين تاپيک رو ديدم نا اميد شدم...

يادمه اول نصب بازی mgs4 ... توی يکی از پيغام ها نوشته بود : وقت احساس خستگی کرديد... از بازی کردن دست برداريد...

بازی يه تفريح هست... نياز روحی نيست (اگه هم نياز باشه...تنها برای refresh شدن هست)... کسی که فکر ميکنه نياز داره (مثل معتاد ها) بهتر بره روان شناس...

واقعاً شرم اوره!

ببين دوست من اون قرص كه چيزه خواسي نيست ضد حساسيته خيلي هام براي مشكلات ديگه مثل حساسيت در بهار يا دريا زدگي مي خورن نه اعتياد اوره نه سمي

راستش من اون موقع ها که با PS1
medal of honner بازی میکردم اینجور میشدم
اولش فکر کردم غلظت بازی خونم زده بالا :p
آخه خفن بازی میکردم ولی الان کمتر شده
تو بازی های RACING هم وقتی حالت دوربین رو میزارم رو مدلی که فقط جاده معلومه اینجور میشم

با سلام
بازهم بازی سنتر و بچه های بازی سنتر همیشه تای÷یک آفرین های منحصر بفردی هستن ;)

نمیخوام بگم من فرق دارم یا اینکه جز آدما نیستم ( تازه امشب ÷ی بردم که من اصلا از عالم خاکی نیستم ):eek:

خیلی جالبه من تازه امشب با خوندن این تایپیک فهمیدم که ما آدما باید در موقع بعضی از بازی های باید سرمون درد بگیره یا حالت تهوع داشته باشیم:cheesygri

نمی دونم من که یکی از طرفداران call of duty هستم چرا این همه بازی کردم یه بارم سرم دردر نگرفته حتی با تنظیمات متفاوت روی lcd و crt

خوب من باید دوباره یه بازی نصب کنم و بشینم بکوب 3 ساعت ÷شت سر هم بازی کنم ببینم آخر سر چه بلایی سرم میاد

ولی بازم میگم خداییش تای÷یک جالبیه

این مشکل تو بازی های FPS هستش...چون از دید یک انسان چیز های غیر واقعی زیاد میبینه
منم مثلا تو بازیه هاف لایف 2 این مشکلو داشتم ولی 4 ساعت بازی میکردم چون نمیشد این بازیو از دست بدی:cheesygri
گرافیک خیلی تاثیر داره...و همچنین نورپردازی
بازی mirrosrs edge اصلا حالت تهوع نمیاره با اینکه خیلی باید اینور و اونورو نگاه کنیم

اره ولي بيشتر از نظر من مشكل سردرده ايشون توي Mirror's Edge مربوط ميشه به ارزش صفحه موقعي كه Faith ميپره و ميخوره زمين و ميچرخه و اينا ( چونكه اگر دقت كرده باشين موقعي كه فشاري به بدنش وارد ميشه مثلا از ارتفاع ميپره يا در حاله دويدنه صورتش و طبيعتا ديدش لرزش و تكان هاي مداوم و حالت كوبنده داره كه طبيعيه در واقعيت هم همينطور تاثير ميذاره . شما چهار قدم بدو ببين چطوري ميبيني . دقيقا مثله فيثه بيچاره :cheesygri ) . ما كه اينجا اينطوري ميبينيم انقدر سر درد و حالت تهوع داريم . ببين اون فيث بيچاره ك هخودش داره انجام ميده چي ميكشه :p:p

منم اوایلی که یوفا یا فیفا 09 میزدم این مشکل رو داشتم اما الان دیگه همچین مشکلی ندارم خداروشکر

عجب !! :confused:

Last edited by a moderator:
دقیقا همین مشکل رو من دارم :sick: مخصوصا وقتی بازی های تو محیط تاریک بازی میکنم یا گرافیکش 1جوری هست مثلا من نمیتونم بیشتر از 1 دقیقه dead space بازی کنم
call of duty 4 رو هم نتوستم بازی کنم چون گرافیکش 1 جوری بود تو بازی Mirror's Edge هم وقتی رسیدم جای تاریکش دیگه هیچی (:sick:) ولش کردم بازی رو

ولی من کلا هر بازی که تو محیط تاریک باشه بازی کنم اینجوری میشم حالا هر چی میخواد باشه

اوخ اوخ چشتون روز بد نبیته من CSکه بازی میکردم یک سر درد و چشم درد(:دی)و حالت تهوعی میگرفتم که تا یک هفته اصلا بازی نمیتونستم بکنم:دی

منم تازگیا فهمیدم که دیگه نمیتونم بازی کنم
یعنی زود خسته میشم و سرم درد میکنه به خاطر همین
دیگه با دنیای گیم خدافظی کردم
:(

منم تازگیا فهمیدم که دیگه نمیتونم بازی کنم
یعنی زود خسته میشم و سرم درد میکنه به خاطر همین
دیگه با دنیای گیم خدافظی کردم
:(
:eek: منم دقیقا عین تو شدم نمیدونم چرا قبلا روزی 8 ساعت بازی میکردم ولی الان بزور روزی 3 ساعت:( تازه با psp که اصلا دیگه نمیتونم:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or