M movaffag کاربر سایت Oct 15, 2018 #1 سلام دوستان من کنسول رو جدید تهیه کردم از روز اول با این مشکل مواجه هستم و با dna و ریسیت حل نشد لطفا کمک کنین Reactions: b3da
سلام دوستان من کنسول رو جدید تهیه کردم از روز اول با این مشکل مواجه هستم و با dna و ریسیت حل نشد لطفا کمک کنین
b3da کاربر سایت Oct 15, 2018 #2 نوشته شده توسط movaffag: سلام دوستان من کنسول رو جدید تهیه کردم از روز اول با این مشکل مواجه هستم و با dna و ریسیت حل نشد لطفا کمک کنین بیشتر... اکانتت رو پاک کن با تنظیمات dns جدید اقدام به ساخت اکانت جدید کن Sent from my SM-J530F using Tapatalk
نوشته شده توسط movaffag: سلام دوستان من کنسول رو جدید تهیه کردم از روز اول با این مشکل مواجه هستم و با dna و ریسیت حل نشد لطفا کمک کنین بیشتر... اکانتت رو پاک کن با تنظیمات dns جدید اقدام به ساخت اکانت جدید کن Sent from my SM-J530F using Tapatalk
Mehrdad Bayern کاربر سایت Oct 16, 2018 #4 نوشته شده توسط movaffag: کدوم dns بیشتر... ی سر به این تاپیک بزن پست اول بچه ها توضیح دادن Error 0x80a40010 | مشکل در وارد شدن در اکانت
نوشته شده توسط movaffag: کدوم dns بیشتر... ی سر به این تاپیک بزن پست اول بچه ها توضیح دادن Error 0x80a40010 | مشکل در وارد شدن در اکانت