مشکل در NAT type !

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا من از حرف های شما هیچی نفهمیدم.اصلا از تنظیمات مودمم هیچی نفهمیدم.می خوام یه جوری کمکم کنین با آموزشش های راحت تر بتونم nat ام رو open کنم.وعضیتم خیلی خرابه با این nat نمی شه به هیچ کس join شد.nat ام strickt هست.مودمم هم huawei هست.ممنون می شم اگه کمکم کنین.

سلام بچه ها یه کمکی بکنید من با DMZ نتمو open کردم.یعنی moderate بود و من open کردم.حالا بعد زا انجام این کار به همه join می شم و از این بابت مشکل ندارم ولی نمی دونم چرا بعد از enable کردن DMZ سرعت(ping)بالا می رود و بازی find کردنم کند تر می شود.قبل از فعال نکردن پینگم با ایرانیا سبز بود در call fo duty و بعد از فعال کردن DMZ پبنگم یا زرده و یا قرمز و به ندرت سبز می شه.آیا این به DMZ ربط دارد؟ممنون می شم اگه یه کمکی به این عاشق LIVE بکنید.

سهیل DMZ براش باز کن . یه ip ـه دستی به 360 ـت بده بعد برای اون IP تو تنظیمات مودمت DMZ باز کن .
الان من رفتم تو تنظیمات مودمم DMZ رو پیدا کردم . چه IP باید بهش بدم ؟ زیاد وارد نیستم تو این کارا .

ویرایش :

درست شد فعلا ! ثنک یو !

آخرین ویرایش:
الان من رفتم تو تنظیمات مودمم DMZ رو پیدا کردم . چه IP باید بهش بدم ؟ زیاد وارد نیستم تو این کارا .
اول یه IP دستی به کنسولت بده . برو تو نتورک ستینگ کنسول .
IP Address مودمت چیه ؟ اون آخرین عددش یا آخرین عدد بعد ِ داتش رو دستکاری کن مثلا جای 1 بکن 21 ! بعد وارد کن تو کنسول مثل این
مثلا من IP Address مودامم تو شبکه اینه : 192.168.2.1
بعد میخوام تو کنسول وارد کنم میشه : 192.168.2.21
بعد Subnet Mask رو هم بزن 255.255.255.0
Gateway رو هم آی پی مودم بده .

بعد که این تنظیماتو سیو کردی یه بار کنسولو خاموش روشن کن . مودمم همینطور .

حالا مودم که کامل بوت شد آی پی تی که به 360 ـت دادی رو تو DMZ وارد کن .

• Like
Reactions: BROXIGAR
سهیل DMZ براش باز کن . یه ip ـه دستی به 360 ـت بده بعد برای اون IP تو تنظیمات مودمت DMZ باز کن .

سهیل جان شما چون مودمت شبیه مال منه بهت میگم چکار کنی.....اول از همه برو تو قسمت Advanced بعد قسمت Portforwar اونجا یسری اعداد رو به ترتیبی که توی این سایت زده شده بزن:
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dlink/DSL-2740U/Xbox_Live_360.htm
منتها دقت کن که حتما عدد 80 پروتوکلش TCP باشه و 88 UDP .....بعد برای ای پی هم یه چیزی مثل این (البته اگه ای پی استاتیک نداری) بزن 192.168.1.3
بعد نام سرور هم بزار xboxlive
در نهایت تغییرات رو اپلای کن بعد برو تو قسمت Maintence و مودم رو ریبوت کن......ببین مشکلت حل میشه یا نه.در ضمن حتما یادت باشه که تو قسمت DMZ که توی همون قسمت ادونس هست عددی نباشه.....
تست کن ببین اوکی میشه یا نه؟

سهیل جان شما چون مودمت شبیه مال منه بهت میگم چکار کنی.....اول از همه برو تو قسمت Advanced بعد قسمت Portforwar اونجا یسری اعداد رو به ترتیبی که توی این سایت زده شده بزن:
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dlink/DSL-2740U/Xbox_Live_360.htm
منتها دقت کن که حتما عدد 80 پروتوکلش TCP باشه و 88 UDP .....بعد برای ای پی هم یه چیزی مثل این (البته اگه ای پی استاتیک نداری) بزن 192.168.1.3
بعد نام سرور هم بزار xboxlive
در نهایت تغییرات رو اپلای کن بعد برو تو قسمت Maintence و مودم رو ریبوت کن......ببین مشکلت حل میشه یا نه.در ضمن حتما یادت باشه که تو قسمت DMZ که توی همون قسمت ادونس هست عددی نباشه.....
تست کن ببین اوکی میشه یا نه؟
آریا جان با همین روشی که فرهود گفت کارم راه افتاد الان یکبار مودم و X360 رو خاموش روشن کردم بازم Open هست . میترسم خراب شه .

در هر صورت ممنون از زحمتی که کشیدی !;)

خب خدا رو شکر.......خوشحال شدم........نه دستش نزن کلا مودم و سیستم اینترنت ایرانی یه خورده غیر عادی و با یه حرکت کوچیک کلش ممکن زیر و رو بشه......:d

آره !:d ثنک یو !;)

آخرین ویرایش:
خب خدا رو شکر.......خوشحال شدم........نه دستش نزن کلا مودم و سیستم اینترنت ایرانی یه خورده غیر عادی و با یه حرکت کوچیک کلش ممکن زیر و رو بشه......:d

سلام من همه کارهایی رو که اینجا گفته شده انجام دادم ولی هم به بازی و هم به پارتی جوین نمیشه به نظر شما این پرت ها امکانش هست از طرف isp بسته باشه؟

سلام من یه مودم وایمکس دارم وقتی کانکت میشم و میرم تو بازی دیس کانکت میشم از لایو و یه پیغام میاد که میگه 2 مگ دانلود من
وقتی میزنم دانلود کنه ارور میده
چیکار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or