Saman.prince
کاربر سایت
شما چطور با همون چیزه() وصل میشین به لایو ؟
بعد از این که به اینترنت وصل شدم به v*p**n وصل میشم . بعد تو properties ش تو قسمت share , advanced شدن رو فعال می کنم .
شما چطور با همون چیزه() وصل میشین به لایو ؟
الان من رفتم تو تنظیمات مودمم DMZ رو پیدا کردم . چه IP باید بهش بدم ؟ زیاد وارد نیستم تو این کارا .سهیل DMZ براش باز کن . یه ip ـه دستی به 360 ـت بده بعد برای اون IP تو تنظیمات مودمت DMZ باز کن .
اول یه IP دستی به کنسولت بده . برو تو نتورک ستینگ کنسول .الان من رفتم تو تنظیمات مودمم DMZ رو پیدا کردم . چه IP باید بهش بدم ؟ زیاد وارد نیستم تو این کارا .
سهیل DMZ براش باز کن . یه ip ـه دستی به 360 ـت بده بعد برای اون IP تو تنظیمات مودمت DMZ باز کن .
سهیل جان شما چون مودمت شبیه مال منه بهت میگم چکار کنی.....اول از همه برو تو قسمت Advanced بعد قسمت Portforwar اونجا یسری اعداد رو به ترتیبی که توی این سایت زده شده بزن:الان من رفتم تو تنظیمات مودمم DMZ رو پیدا کردم . چه IP باید بهش بدم ؟ زیاد وارد نیستم تو این کارا .
آریا جان با همین روشی که فرهود گفت کارم راه افتاد الان یکبار مودم و X360 رو خاموش روشن کردم بازم Open هست . میترسم خراب شه .سهیل جان شما چون مودمت شبیه مال منه بهت میگم چکار کنی.....اول از همه برو تو قسمت Advanced بعد قسمت Portforwar اونجا یسری اعداد رو به ترتیبی که توی این سایت زده شده بزن:
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dlink/DSL-2740U/Xbox_Live_360.htm
منتها دقت کن که حتما عدد 80 پروتوکلش TCP باشه و 88 UDP .....بعد برای ای پی هم یه چیزی مثل این (البته اگه ای پی استاتیک نداری) بزن 192.168.1.3
بعد نام سرور هم بزار xboxlive
در نهایت تغییرات رو اپلای کن بعد برو تو قسمت Maintence و مودم رو ریبوت کن......ببین مشکلت حل میشه یا نه.در ضمن حتما یادت باشه که تو قسمت DMZ که توی همون قسمت ادونس هست عددی نباشه.....
تست کن ببین اوکی میشه یا نه؟
خب خدا رو شکر.......خوشحال شدم........نه دستش نزن کلا مودم و سیستم اینترنت ایرانی یه خورده غیر عادی و با یه حرکت کوچیک کلش ممکن زیر و رو بشه......:d