amir200h کاربر سایت Dec 11, 2016 #1 سلام به همه دوستان من یک گیفت کارت ده دلاری خریدم بعد از وارد کردن کد تو قسمت wallet میاد ولی موجودیم موقع خرید 0 میباشد. کسی میدونه مشکل از کجاست؟
سلام به همه دوستان من یک گیفت کارت ده دلاری خریدم بعد از وارد کردن کد تو قسمت wallet میاد ولی موجودیم موقع خرید 0 میباشد. کسی میدونه مشکل از کجاست؟
S Sleepy کاربر سایت Dec 11, 2016 #2 خب دوست عزیز شما چیزی خرید نکردی که قیمت خرید برات درج بشه کیف پول شما درست نشون میده و شما ده دلار داری Reactions: amir200h
خب دوست عزیز شما چیزی خرید نکردی که قیمت خرید برات درج بشه کیف پول شما درست نشون میده و شما ده دلار داری
'EsiNs کاربر سایت Dec 12, 2016 #3 همونجوری که دوستمون گفت، شما موردی رو که نیاز داری وارد سبد خریدت کن Reactions: Sleepy and amir200h
blechh کاربر سایت Dec 12, 2016 #5 نوشته شده توسط amir200h: ممنونم دوستان. مشکل با راهنمایی شما حل شد بیشتر... اصلا مشکلی نبوده که بخواد حل بشه Reactions: J. Constantine
نوشته شده توسط amir200h: ممنونم دوستان. مشکل با راهنمایی شما حل شد بیشتر... اصلا مشکلی نبوده که بخواد حل بشه
M mamadian کاربر سایت Dec 12, 2016 #6 فکر کنم معنی cart رو اشتباه متوجه شدید Sent from my LG-D855 using Tapatalk