گزارش مشکل در نصب برخی نسخه‌های فیزیکی بازی Marvel’s Spider-man 2

MJ_KING

کاربر سایت
گزارش‌ها حاکی از آن است که برخی بازیکنان در قاره اروپا، با نصب کردن نسخه‌های فیزیکی Marvel’s Spider-man 2 روی پلی استیشن 5 خود مشکل دارند و قادر به انجام این کار نیستند.

spider-man-2-1-300x169.webp

این بازی که در جمعه گذشته بصورت انحصاری برای PS5 منتشر شد، مورد تحسین همگان قرار گرفت و از آن به عنوان یکی از بهترین بازی‌های ابرقهرمانی تاریخ یاد شد؛ از مواردی که Insomniac بخاطرش تحسین شد، قابل اجرا بودن کامل بازی از طریق دیسک و نیاز نداشتن به هیچگونه دانلودی بود (اگرچه این استودیو به بازیکنانی که نسخه فیزیکی را خریداری کرده بودند، توصیه کرد تا به روزرسانی روز اول عرضه را دانلود و نصب بکنند).

اما حالا مشخص شده که عده‌ای از بازیکنان با نصب محتویات نسخه فیزیکی Marvel’s Spider-man 2 مشکل دارند و ظاهرا که منبع این مشکلات، خود دیسک بازی است.

این افراد عموما در تاپیکی در ردیت این مشکل را بیان کرده‌اند و تعدادشان به هیچ وجه کم نیست، بازیکنانی که ادعا می‌کنند اهل رومانی، هلند، مالت و برخی دیگر از سرزمین‌های اروپای مرکزی هستند.

درحال حاضر هیچ راه حل مشخصی برای برطرف کردن این مشکل وجود ندارد و سونی و اینسومنیاک هم در این مورد اظهار نظری نکرده‌اند.

من یکی از زخم خوردگان هستم🤬
با هزار بدبختی آخر هفته رو خالی کردم تا بازی کنم ولی کل روز درگیر تست متدهای مختلف بودم تا بلکه جواب بده. حتی مجبور شدم کل دیتاها رو پاک و پلی استیشن رو ریست فکتوری کنم ولی خب هیچ تاثیری نداشت.
امروز فروشگاهی که ازش خریدم بلاخره واکنش نشون داد و باید بازی رو پس بفرستم و پولم احتمالا بعد از دو هفته دوباره تو حسابم برمیگرده.
بدترین قسمت ماجرا اینجاست که سونی هیچ واکنشی نشون نداد و تیم ساپورتشون هم فقط گفتن بازی رو پس بفرست.
BeautyPlus_20231021133905516_save.jpg
20231021_163057.jpg

من یکی از زخم خوردگان هستم🤬
با هزار بدبختی آخر هفته رو خالی کردم تا بازی کنم ولی کل روز درگیر تست متدهای مختلف بودم تا بلکه جواب بده. حتی مجبور شدم کل دیتاها رو پاک و پلی استیشن رو ریست فکتوری کنم ولی خب هیچ تاثیری نداشت.
امروز فروشگاهی که ازش خریدم بلاخره واکنش نشون داد و باید بازی رو پس بفرستم و پولم احتمالا بعد از دو هفته دوباره تو حسابم برمیگرده.
بدترین قسمت ماجرا اینجاست که سونی هیچ واکنشی نشون نداد و تیم ساپورتشون هم فقط گفتن بازی رو پس بفرست.
View attachment 315864
View attachment 315863
با اینکه دستگاهم دیسک خور هست با این اتفاق تا حد ممکن سعی میکنم سراغ دیسک نرم چون برای منی که تو رسیدن به گیم خیلی کم طاقت هستم واقعا اذیت کنندس.درکت میکنم❤️

با اینکه دستگاهم دیسک خور هست با این اتفاق تا حد ممکن سعی میکنم سراغ دیسک نرم چون برای منی که تو رسیدن به گیم خیلی کم طاقت هستم واقعا اذیت کنندس.درکت میکنم❤️
حالا باز این دوستمون ایران نیست ناراحتیش فقط بخاطر خود بازیه، تو ایران باید نگران سوختن پولمون هم باشیم فرو شنده که قطعا زیر بار نمیره پس بگیره :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or