مشکل در نصب بازی

kasra_adriano

کاربر سایت
بازیهایی که دانلود میکنم بعضیاش یه فایلن که روش کلیک میکنیم میرن تو موبایل
ولی یه سری دیگه هست که فایلهای زیادی به صورت زی÷ شده است اینا رو چه طوری نصب کنم
تو رو خدا کامل توضیح بدین
ممنون

نوشته شده توسط kasra_adriano:
بازیهایی که دانلود میکنم بعضیاش یه فایلن که روش کلیک میکنیم میرن تو موبایل
ولی یه سری دیگه هست که فایلهای زیادی به صورت زی÷ شده است اینا رو چه طوری نصب کنم
تو رو خدا کامل توضیح بدین
ممنون
اون فایل های زیپ شده رو که با پسوند jar هستن هم بدون اینکه اکسترکتشون بکنی بریز تو گوشی :)

نگاه کن من یه بازی دانلود میکنم که زیب شده است و میتونم با وین رار بازش کنم ولی نمیکنم و همون جوری میریزمش توگوشی ولی هیچ اتفاقی نمیوفته واینستال نمیاد چی کار کنم؟

نوشته شده توسط kasra_adriano:
نگاه کن من یه بازی دانلود میکنم که زیب شده است و میتونم با وین رار بازش کنم ولی نمیکنم و همون جوری میریزمش توگوشی ولی هیچ اتفاقی نمیوفته واینستال نمیاد چی کار کنم؟
سلام.
اگه موبایلتون جاوا باشه باید اتفاقی بیفته ;)
مطمئنین گوشیتون جاوا رو ساپورت میکنه؟؟

سلام
منم همين مشكل رو دارم بازي يا برنامه روي گوشي ميريزم ولي باز Install نميشه گوشي من GLX 3660 هستش چه جوري ميتونم بفهمم كه جاوا پشتيباني ميكنه يا نه

شما مطمئنی فایلی که تو گوشیته jar هست و بازش نکردی فایل با پسوند jar رو؟!
اخه چون jar رو با win rar میشه باز کرد و ویندوز میشناسش ملت فکر میکنن باید از فشرده درش بیارن!

سلام
نه من از حالت فشرده در نياوردمش من هم فايل Jad و هم فايل Jar ريختم تو گوشي ولي تا روي فايل ميزنم فقط ميشه فايل رو فرستا از طريق بلوتوث و يا ايميلش كرد فايلهاي رو به گوشيهاي ديگه فرستادم همه شون كار كردن

سلام
نه من از حالت فشرده در نياوردمش من هم فايل Jad و هم فايل Jar ريختم تو گوشي ولي تا روي فايل ميزنم فقط ميشه فايل رو فرستا از طريق بلوتوث و يا ايميلش كرد فايلهاي رو به گوشيهاي ديگه فرستادم همه شون كار كردن
از طریق file manager گوشیت برو به اونجایی که فایل رو ریختی بعد بازش کنن ببین بازم مشکلی داره یا نه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or