مشکل در لایو بازی کردن

гадюка

کاربر سایت
سلام دوستان.من تازه دستگامو به لایو وصل کردم ولی وقتی که میخوام هر بازی رو لایو انجام بدم با این پیغام مواجه میشم.

YOUR GAME PROFILE DOES NOT HAVE THE CORRECT PERMISSIONS TO ACCESS XBOX LIVE FUNCTIONALITY

حالا به نظر شما راه حل این مشکل چیه!!:-/

سلام دوستان.من تازه دستگامو به لایو وصل کردم ولی وقتی که میخوام هر بازی رو لایو انجام بدم با این پیغام مواجه میشم.

YOUR GAME PROFILE DOES NOT HAVE THE CORRECT PERMISSIONS TO ACCESS XBOX LIVE FUNCTIONALITY

حالا به نظر شما راه حل این مشکل چیه!!:-/

شما برای اینکه لایو بازی کنید باید اکانت گلد داشته باشید باید کارت لایو تهیه کنید کد رو وارد کنید تا بسته به نوع کارت 3 ماهه یا یک ساله بتونید بازی کنید

شما برای اینکه لایو بازی کنید باید اکانت گلد داشته باشید باید کارت لایو تهیه کنید کد رو وارد کنید تا بسته به نوع کارت 3 ماهه یا یک ساله بتونید بازی کنید
عزیز من کارت گلد رو هم تهیه کردم.در ضمن من تو هیچ بازی به کسی نمیتونم Invite Game بدم.در خواست کسی رو هم برای Invite نمیتونم قبول کنم.در ضمن نَت مودمم هم فعال هستش.

عزیز من کارت گلد رو هم تهیه کردم.در ضمن من تو هیچ بازی به کسی نمیتونم Invite Game بدم.در خواست کسی رو هم برای Invite نمیتونم قبول کنم.در ضمن نَت مودمم هم فعال هستش.

حاجی گرفتی مارو اکانتت که free هستش گلد نیس مطمئنی زمانش تموم نشده یا کد رو درست وارد کردی

گزینه Setting
را زده
بعد از آن Family Setting
یا Family Center
را انتخاب می‌کنید
سپس Console Control
را انتخاب کرده و TURN OFF
می‌کنید

این کارم انجام دادم ولی بازم نشد.
حاجی گرفتی مارو اکانتت که free هستش گلد نیس مطمئنی زمانش تموم نشده یا کد رو درست وارد کردی
اره عزیز.مطمئنم.کدم درست وارد کردم.

آخرین ویرایش:
عزیز 2 جور کارته یکی پوینت که باهاش بازی میخری dlc میخری و..
یکی برای اکانته که با خریدش میتونی انلاین بازی کنی یا همون لایو بزنی

الان شما وقتی از تو سایت xbox.com وارد اکانتت میشی اون بالا زده gold member یا free member?
فکر کنم با خریدن کارت گُلد مشکلم حل بشه.

اقا منم همين مشكل رو دارم كارت گلد سه ماهه هم گرفتم ولي وقتي ميرم مثلا گيرز3 بازي كنم ميگه پروفايلت يه مشكل داره برو تو تنظيمات تغير بده يه چيز رو ولي نميدونم چي رو ميگه برو درست كن لطفا يكي راهنمايي كنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or