من تو god of war2(درpc)اونجایی که برا بار اول سوار اسب بالدار وبعد پرواز یه صدایی می یاد بعه گیر می کنه!!!
من تو god of war2(درpc)اونجایی که برا بار اول سوار اسب بالدار وبعد پرواز یه صدایی می یاد بعه گیر می کنه!!!
کسی نیست جواب بدهسلام. اقا من یک مشکلی دارم تو god of war 2 در ps2. اونجایی که برای اولین بار میخوای چشم اون مجسمه رو کور کنی. برای من وقتی میگه یک دکمه رو بزن میزنم بعد پرت میشه یه جایی ok. بعد تو همین فاصله که میخواد دمو بیاد صفحه سیاه و یک دفعه میاد you are dead. دویست بار هم رفتم بازم نشده همه چیز رو هم درست میزنم
انگار یه جور باگه فک کنم.
مرسی اگه کمکم کنید
راستی تو ps2 هم بازی میکنم
تا حالا سعی کردی با یک سی دی دیگه هم امتحان کنی؟؟؟کسی نیست جواب بده
بازی رو از طریق فلش اجرا کن.کسی نیست جواب بده
کسی فهمید چرا این اینجوریه؟؟؟☺God of war2 در ps2 وقتی سر بزرگ خانمه رو نابود میکنیم یه جایی باز میشه که بعدا بری با اون غوله بجنگی که بعدش یه اسلحه نمیدونم مثل چکش و اینا بهت میده اینجا میرم داخل اما اون دمو اتفاق نمی افته نمیدونم چرا؟
عکسش این پایینه اینجا گیر کردم
اوه واقعا از کمک هاتون ممنونم خیلی کمک میکنید اگر بلد نیستید و نمیدونید خیلی ساده بگید نمیدونمکسی فهمید چرا این اینجوریه؟؟؟☺
دوستان من فق ی جاهایی رو اشتباه نوشتم خودتون اگ فهمیدین مشکل بازی رو راهنمایی کنید ممنونسلام دوستان من god of war2 رو روی ps2 فلش خور بازی میکنم دقیق نمیدونم ولی جایی ک زئوس ی در چوبی رو با پاش میندازه و مثل پل میشه وقتی فیلم بازی میاد و جایی ک زئوس نوزاد بود و مادرش اون رو داد ب ی پرنده بزرگ و بچه ی دگش ک مرده بود رو گذاشت رو ی سنگ و جایی ک ی غول بزرگ میاد همونجا بازی گیر میکنه راهی دارین برای حل مشکل؟