مشکل در بازی COD4

• Thread starter Thread starter Console
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان

خسته نباشید...

من بازی COD 4 روی سیستمم ریختم.اما مشکل داره.زمانی که وارد بازی میشه یا توی منو Freeze میشه یا این که MAP که میخواد عوض بشه توی Multiplayer.
خواستم ببینم مشکل از چیه.سیستمم هم قوی هست.هم DVD تعویض کردم هم ویندوز عوض کردم.
این هم مشخصات PC

Mainboard K9AG Neo2 Digital
CPU AMD 6000 X2
RAM 2GB Patriot
Graphic 8400GS-256MB

لطفا بگید مشکل از کجاست.من خیلی وقته که دنبالشم مشکل حل بشه و COD4 آنلاین بازی کنم.

کارتت اصلا به این سیستم نمیخوره :دی
یعنی به عصمت بقیه قطعات توهین شده :دی

در هر حال،درایور کارت رو به 169.21 یا بالاتر ارتقا بده :دی ببین درست میشه یا نه؟!

کارتت اصلا به این سیستم نمیخوره :biggrin1:
یعنی به عصمت بقیه قطعات توهین شده :biggrin1:
واقعا!
در هر حال،درایور کارت رو به 169.21 یا بالاتر ارتقا بده :biggrin1: ببین درست میشه یا نه؟!
این دقیقا همون کاریه که باید بکنی...

کارتت اصلا به این سیستم نمیخوره :دی
یعنی به عصمت بقیه قطعات توهین شده :دی

در هر حال،درایور کارت رو به 169.21 یا بالاتر ارتقا بده :دی ببین درست میشه یا نه؟!

من قصدم فقط بازی با COD 4 بود برای همین گفتم یه کارت بذارن که بازی رو Support کنه فقط

این Freeze درست یادم نیست اما فکر کنم توی بازی 1 بار یا 2 بار شد.

این سیستم رو از روی بی پولی بستم.کل Case بدون هارد و DVD درایو و فلاپی درایو شده 565000 تومان.
درایور کارت گرافیک هم همین 169.21 هست.
نمی دونم چه مرگشه...بدجوری تو کف این بازی هستم.حتی رزولوشن بازی رو در کمترین حد گذاشتم.

سلام دوستان

خسته نباشید...

من بازی COD 4 روی سیستمم ریختم.اما مشکل داره.زمانی که وارد بازی میشه یا توی منو Freeze میشه یا این که MAP که میخواد عوض بشه توی Multiplayer.
خواستم ببینم مشکل از چیه.سیستمم هم قوی هست.هم DVD تعویض کردم هم ویندوز عوض کردم.
این هم مشخصات PC

Mainboard K9AG Neo2 Digital
CPU AMD 6000 X2
RAM 2GB Patriot
Graphic 8400GS-256MB

لطفا بگید مشکل از کجاست.من خیلی وقته که دنبالشم مشکل حل بشه و COD4 آنلاین بازی کنم.
سلام,
اول اینکه شما هم خسته نباشی.
دوم اینکه مشکل در Multiplayer وجود داره یا در singleplayer هم چنین چیزی پیش میاد؟
سوم اینکه اگه ورژن بازی 1.4 ه, به 1.5 ارتقاء بده.
چهارم اینکه مطمئن شو هیچ برنامه ای در background موجب این مشکل نمیشه, از Clean Boot استفاده کن: در run بنویس msconfig و بعد در زبانه startup کلید disable all رو بزن. ری استارت کن و بعد سعی کن دوباره بازی رو اجرا کنی.
I get random freezes and crashes while playing COD4:

Rivatuner
, ATiTool, LCD monitor tools, NTune (NVidia Control Panel), ASUS GamerOSD, ASUS SmartDoctor and possibly any other hardware monitoring program installed and running when trying to play COD4 could possibly be the cause.
Either close these applications or uninstall them and the problem should go away

پنجم اینکه Xfire میتونه عامل freeze یا crash باشه.

حالا فعلا این کارا رو انجام بده شاید کمک کرد.

سلام,
اول اینکه شما هم خسته نباشی.
دوم اینکه مشکل در Multiplayer وجود داره یا در singleplayer هم چنین چیزی پیش میاد؟
سوم اینکه اگه ورژن بازی 1.4 ه, به 1.5 ارتقاء بده.
چهارم اینکه مطمئن شو هیچ برنامه ای در background موجب این مشکل نمیشه, از Clean Boot استفاده کن: در run بنویس msconfig و بعد در زبانه startup کلید disable all رو بزن. ری استارت کن و بعد سعی کن دوباره بازی رو اجرا کنی.

پنجم اینکه Xfire میتونه عامل freeze یا crash باشه.

حالا فعلا این کارا رو انجام بده شاید کمک کرد.

ممنون عزیز.
این مشکل از روز اول بود هم توی Single هم توی Multi.پچ ها رو هم ریختم.
حالا من اونا رو هم Disable میکنم.
XFire رو هم می بندم ببینم چی میشه...

این بار هم با وجود کارهایی که گفتید و انجام دادم توی Load شدن مپ گیر کرد.رفتم سرور تا اومد Load بشه گیر کرد مجبور شدم Restart کنم.حتی چند دقیقه صبر هم کردم...

این بار هم با وجود کارهایی که گفتید و انجام دادم توی Load شدن مپ گیر کرد.رفتم سرور تا اومد Load بشه گیر کرد مجبور شدم Restart کنم.حتی چند دقیقه صبر هم کردم...
این دو تا فایلو برام پست کن:
1 - گزارش dxdiag
و 2 - Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\main\games_mp.log

فکر کنم مشکلی نداره, با توجه به اینکه دو تا بازیم تست کردی و من فرض میکنم چند تا سرورم تست کرده باشی و ویندوزم عوض کردی. یادمه Battlefield 2142 یه چنین مشکلی داشت (فکر کنم تو 60 درصد گیر میکرد) که بعدا براش یه fix اومد.
تنها چیزی که میتونم در نهایت پیشنهاد کنم (اگه خودت انجام ندادی) اینه:
از داخل بازی بخش option به بخش texture setings برو و در قسمت texture quality همه resolution ها رو, روی low قرار بده. نکته این کارو در همون حالت clean boot انجام بده.
البته یه کارائی مثل دانگرید درایور کارت گرافیک شاید تاثیر بذاره ولی من جائی ندیدم در مورد این بازی توصیه کنن.
موفق باشی.

سلام

من ميگم يه بار ديگه درايور كارت گرافيك رو از اول نصب كن ، شايد درست بشه !

واسه من يه همچين مشكلي پيش اومد درايور رو دوباره نصب كردم درست شد

موفق باشيد

فکر کنم مشکلی نداره, با توجه به اینکه دو تا بازیم تست کردی و من فرض میکنم چند تا سرورم تست کرده باشی و ویندوزم عوض کردی. یادمه Battlefield 2142 یه چنین مشکلی داشت (فکر کنم تو 60 درصد گیر میکرد) که بعدا براش یه fix اومد.
تنها چیزی که میتونم در نهایت پیشنهاد کنم (اگه خودت انجام ندادی) اینه:
از داخل بازی بخش option به بخش texture setings برو و در قسمت texture quality همه resolution ها رو, روی low قرار بده. نکته این کارو در همون حالت clean boot انجام بده.
البته یه کارائی مثل دانگرید درایور کارت گرافیک شاید تاثیر بذاره ولی من جائی ندیدم در مورد این بازی توصیه کنن.
موفق باشی.

ممنون.تست می کنم...

سلام

من ميگم يه بار ديگه درايور كارت گرافيك رو از اول نصب كن ، شايد درست بشه !

واسه من يه همچين مشكلي پيش اومد درايور رو دوباره نصب كردم درست شد

موفق باشيد

درایور توی CD همراه کارت گرافیک رو ریختم.اینم که جدیده ریختم...نشد که نشد

آقا این کار هم کردم باز هم گیر کرد.

ویندوز که عوض کردم هر 2 تا ویندوز یه CD بوده ها...یه CD تازه گرفتم...اون رو بریزم ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or