مشکل در بازی فیفا 08 !

siamak_mu

عضو جدید
آقا قبلاً می گفتن که تو فیفا 08 می تونی یه دکمه زد و خودتو بندازی زمین و داور رو فریب بدی با چه دکمه ای میشه؟ با دکمه z میشه؟ اگر نه z چی کار میکنه؟ یا اصلاً این قابلیت در بازی نیست.
فکر کنم یه بار با z خودمو انداختم زمین و پنالتی گرفتم ولی مطمئن نیستم.

اگر کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.

بله منظورم همون Pro Evolution Soccer هست البته این حالت گول زدن داخل نسخه ازمایشیش دیده شده و تا کوقعی که نسخه کاملش نیاد هیچی معلوم نیست ولی داخل Fifa هصلا چنین چیزی وجود نداره
منبع خبر کجاست؟

آقا قبلاً می گفتن که تو فیفا 08 می تونی یه دکمه زد و خودتو بندازی زمین و داور رو فریب بدی با چه دکمه ای میشه؟ با دکمه z میشه؟ اگر نه z چی کار میکنه؟ یا اصلاً این قابلیت در بازی نیست.
فکر کنم یه بار با z خودمو انداختم زمین و پنالتی گرفتم ولی مطمئن نیستم.

اگر کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.

یادمه این قابلیت تو فیفا 99 بود ولی تو 08 از این خبرا نیست
تو 08 فقط قابلیت fake shoot وجود داره

اقا کسی میدونه تو فیفا08 چطوری میشه یک و دو کرد و سر توپ با چه کیلدی هست

دکمه Q رو نگه دار بعد پاس بده یاری که پاس رو داده فرار میکنه و شما مختاری که دوباره بهش پاس بدی یا اینکه هر تصمیم دیگه ای رو بگیری

یه چیزی تو فیفا برای من سوال

دکمه شیف روی کیبرد که خیلی کاربرد داره چرا روی گیم پد نیست
متاسفانه هیچ تنظیمی هم وحود نداره

یه چیزی تو فیفا برای من سوال

دکمه شیف روی کیبرد که خیلی کاربرد داره چرا روی گیم پد نیست
متاسفانه هیچ تنظیمی هم وحود نداره

گیم پدی که از سوی فیفا ساپورت بشه بگیری (به عنوان مثال دسته 360) شیفت هم رو گیم پد هست
البته به طور کاملتر و راحتر در استفاده

fake shoot دیگه چیه؟

بازیکن با تمارض به زدن شوت بازیکن مقابل خودشو فریب میده

در مورد اون قضیه ی dive زدن که دوستمون توی پست اول بش اشاره کردن یه توضیحی بدم که قرار بود این قابلیت وجود داشته باشه در 08 و منم در موردش فک کنم تو سایت lets play fifa بود که یه چیزایی خوندم...
منتها گویا به دلیل ناجوانمردانه بودن این حرکت و تاثیر بدی که میذاره اون رو حذف کردن.استدلالشون هم این بود که باید یک بازی فوتبال fair play باشه و درست نیست که همچین چیزی رو ما در بازی داخل کنیم.

به به وحید جان !
پارسال دوست ، امسال آشنا ! اصلا نیستی آقا.میگم این گیم پد Alienware Premiers هم توسط بازی ساپورت می شود ؟

Fake Shoot که از FIFA 2005 در جریانش بودم.L2 + شوت طریقه زدنش بود.

به به وحید جان !
پارسال دوست ، امسال آشنا ! اصلا نیستی آقا.میگم این گیم پد Alienware Premiers هم توسط بازی ساپورت می شود ؟

Fake Shoot که از FIFA 2005 در جریانش بودم.L2 + شوت طریقه زدنش بود.

سلام
دیگه توان جوونی رو ندارم :cheesygri
اما بیشتر سعی میکنم خواننده باشم تا نویسنده
Alienware Premiers ساپورت نمیشه ولی اگه برات شیفت و دریبلینگ مهمه و اگه گیم پدت انالوگ راست داشته باشه میتونم برات ردیفش کنم

به صورت کلی گیم پدی توسط فیفا شناخته شده که تو قسمت کنترلر داخل بازی فیفا اون گیم پد رو با نام خودش شناخته باشه نه با نام controller

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or