hamed1525 کاربر سایت Oct 19, 2011 #1 با سلام خدمت تمام bazicenter ها من یه مشکل در مورد flash memory داشتم . الان یه مدت هر flash memory رو به دستگاه میزنم بعد این که دستگاه رو خاموش و روشن میکنم تموم اطلاعاتش میپره به نظر شما علت چیه ؟؟
با سلام خدمت تمام bazicenter ها من یه مشکل در مورد flash memory داشتم . الان یه مدت هر flash memory رو به دستگاه میزنم بعد این که دستگاه رو خاموش و روشن میکنم تموم اطلاعاتش میپره به نظر شما علت چیه ؟؟
Eh$s$aN کاربر سایت Oct 19, 2011 #2 نوشته شده توسط hamed1525: با سلام خدمت تمام bazicenter ها من یه مشکل در مورد flash memory داشتم . الان یه مدت هر flash memory رو به دستگاه میزنم بعد این که دستگاه رو خاموش و روشن میکنم تموم اطلاعاتش میپره به نظر شما علت چیه ؟؟ بیشتر... کاملتر توضیح بده دوست من !! از روی فلش کلا پاک میشه ؟؟؟( یعنی به PC هم میزنی میبینی پاک شدن ) یا چی ؟؟؟؟؟ توضیح بده . شاید از فلشته باید fat 32 باشه فلشت . فرمت کن فلشو و confiqure کن
نوشته شده توسط hamed1525: با سلام خدمت تمام bazicenter ها من یه مشکل در مورد flash memory داشتم . الان یه مدت هر flash memory رو به دستگاه میزنم بعد این که دستگاه رو خاموش و روشن میکنم تموم اطلاعاتش میپره به نظر شما علت چیه ؟؟ بیشتر... کاملتر توضیح بده دوست من !! از روی فلش کلا پاک میشه ؟؟؟( یعنی به PC هم میزنی میبینی پاک شدن ) یا چی ؟؟؟؟؟ توضیح بده . شاید از فلشته باید fat 32 باشه فلشت . فرمت کن فلشو و confiqure کن
hamed1525 کاربر سایت Oct 19, 2011 #3 من هر بار فلشمو به دستگاه میشناسونم ولی هر بار که دستگاهمو خاموشو روشن میکنم اطلاعات هم رو دستگاه میپره هم رو pc هم چیزی رو تو قسمت hiden نشون نمیده 1-فلشم 16GB sony (با چند نوع فلش دیگم امتحان کردم همین طوری بود) 2-همیشه هم با fat 32 فورمتش میکنم خواهشن اگه کسی علت رو میدونه راهنمایی کنه ؟؟ وگرنه مجبورم 50 تمن باید بدم به هارد.
من هر بار فلشمو به دستگاه میشناسونم ولی هر بار که دستگاهمو خاموشو روشن میکنم اطلاعات هم رو دستگاه میپره هم رو pc هم چیزی رو تو قسمت hiden نشون نمیده 1-فلشم 16GB sony (با چند نوع فلش دیگم امتحان کردم همین طوری بود) 2-همیشه هم با fat 32 فورمتش میکنم خواهشن اگه کسی علت رو میدونه راهنمایی کنه ؟؟ وگرنه مجبورم 50 تمن باید بدم به هارد.
D D@N!3L کاربر سایت Feb 20, 2012 #4 دوست عزيز منم اين مشكلو داشتم. فلشمو عوض كردم درست شد ولي مثل اينكه مشكل شما از فلش نيست چون با چند فلش تست كرديد. آخرین ویرایش: Feb 20, 2012
دوست عزيز منم اين مشكلو داشتم. فلشمو عوض كردم درست شد ولي مثل اينكه مشكل شما از فلش نيست چون با چند فلش تست كرديد.