iman0013 کاربر سایت Dec 23, 2013 #1 سلام دوستان، همون طور که میدونید اکثر گوشی های 2013 اکسپریا قابلیت اتصال دسته PS3 رو دارند. اما من وقتی وصل گوشی رو به دسته وصل میکنم(گوشی Z هستش) با سیم کار میکنه اما وقتی از کابل جدا میکنم دیگه نمیشناسه، چیکار کنم که وایرلس کار کنه؟
سلام دوستان، همون طور که میدونید اکثر گوشی های 2013 اکسپریا قابلیت اتصال دسته PS3 رو دارند. اما من وقتی وصل گوشی رو به دسته وصل میکنم(گوشی Z هستش) با سیم کار میکنه اما وقتی از کابل جدا میکنم دیگه نمیشناسه، چیکار کنم که وایرلس کار کنه؟
slip_knot Loyal Member Dec 23, 2013 #3 نوشته شده توسط iman0013: uuuuuuuuuuuupppppppppppp بیشتر... sixaxixs این اپلیکیشن رو بگیر ......... با بلوتوث باید کار کنی یه سرچ ساده توی یونویپپپپپپپپپ خیلی راحت کارت رو راه میندازه !!!
نوشته شده توسط iman0013: uuuuuuuuuuuupppppppppppp بیشتر... sixaxixs این اپلیکیشن رو بگیر ......... با بلوتوث باید کار کنی یه سرچ ساده توی یونویپپپپپپپپپ خیلی راحت کارت رو راه میندازه !!!
iman0013 کاربر سایت Dec 24, 2013 #4 نوشته شده توسط slip_knot: sixaxixs این اپلیکیشن رو بگیر ......... با بلوتوث باید کار کنی یه سرچ ساده توی یونویپپپپپپپپپ خیلی راحت کارت رو راه میندازه !!! بیشتر... داداش میشه خود شما روش رو بگید چون همه روش هایی که من دیدم کار نکرد
نوشته شده توسط slip_knot: sixaxixs این اپلیکیشن رو بگیر ......... با بلوتوث باید کار کنی یه سرچ ساده توی یونویپپپپپپپپپ خیلی راحت کارت رو راه میندازه !!! بیشتر... داداش میشه خود شما روش رو بگید چون همه روش هایی که من دیدم کار نکرد