مشکل با Ie

منم با اينترنت اكسپلورر اين مشكل عكسو داشتم.زماني كه سرعت كارته اينترنتم پايين بود و يا شبكه شلوغ بود اين مشكلات برام پيش ميومد.شما از يه كارته ديگه استفاده كن قول ميدم مشكلت حل شه.;)

دوستان من مدیا پلیر 11 رو دانلود کردم با حجم 23 مگ اما ارور اصل بودن میده که نمیتونه به سایت ماکروسافت وصل بشه . من هر کاری کردم نشد حتی انلاین بودم. شما ایا این ورژن مدیا پلیر رو نصب کردین . شرمنده اگر اینجا نوشتم.

نوشته شده توسط 789:
دوستان من مدیا پلیر 11 رو دانلود کردم با حجم 23 مگ اما ارور اصل بودن میده که نمیتونه به سایت ماکروسافت وصل بشه . من هر کاری کردم نشد حتی انلاین بودم. شما ایا این ورژن مدیا پلیر رو نصب کردین . شرمنده اگر اینجا نوشتم.
یکی نیست این مشکل رو از جلوی پاهای من برداره؟؟؟

منم با اينترنت اكسپلورر اين مشكل عكسو داشتم.زماني كه سرعت كارته اينترنتم پايين بود و يا شبكه شلوغ بود اين مشكلات برام پيش ميومد.شما از يه كارته ديگه استفاده كن قول ميدم مشكلت حل شه.;)
من از Adsl 512 استفاده می کنم;)
دوستان من مدیا پلیر 11 رو دانلود کردم با حجم 23 مگ اما ارور اصل بودن میده که نمیتونه به سایت ماکروسافت وصل بشه . من هر کاری کردم نشد حتی انلاین بودم. شما ایا این ورژن مدیا پلیر رو نصب کردی
من این ورژن رو گرفتم ولی نصب نکردم....ولی اون طوری که من فهمیدم همه کسایی که از این سایت این نسخه رو گرفتن همین مشکل رو دارند

اای بابا بهزاد جان یعنی من خیر22 مگ دانلود با اینترنت نفتی رو باید بزنم؟؟؟؟
راستش من هم دنبال دلیلش نبودم....چون برام همه نبود
حالا هم می خوای تو تاپیک کرک مطرح کن شاید راه حل مناسب تری پیدا کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or