مشکل با hdmi موقع اتصال به مانیتور

• Thread starter Thread starter mousey
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mousey

کاربر سایت
سلام
یه ایکس باکس لایت دارم وقتی با کابل HDMI وصلش می کنم به تلوزیون همه چی اوکی هست . ولی وقتی وصلش می کنم به مانیتورم که hdmi ساپورت هست و مدلش اینه :HP 2159M ، نه تنها صفحه مانیتور سیاه می مونه و بعد چند دقیقه می ره تو حالت اسلیپ ، حتی دسته هم روی کنسول سینک نمیشه !
کلا مانیتور با hdmi مشکلی نداره چون با کامپیوتر از طریق کارت گرافیک با hdmi کار می کنه . ، کابل رو هم تست کردم مشکلی نداشت .
به نظر شما چه کار کنم ؟

xbox xbox
ممنون از کمکتون !!!!!
درست شد. :|
مشکل از کابل hdmi منم همین مشکل داشتم با تغییر کابلت مشکل حل میشه
رو xbox من 2 جور کابل امتحان کردم که طرف 10000 تومان بودن sony خیلی عالی marshal هم معمولی

سلام. منم با HDMI مشکل دارم با چندتا کابل امتحان کردم از کابل نیست مانیتور هم سالمه بنظر خودم از تنظیماتش باشه یا از پورت HDMI اکس باکس.......؟؟!!!!!!!!!!
اگه کسی میدونه مشکل از چیه لطفا کمک کنه ممنون.

سلام
یه ایکس باکس لایت دارم وقتی با کابل HDMI وصلش می کنم به تلوزیون همه چی اوکی هست . ولی وقتی وصلش می کنم به مانیتورم که hdmi ساپورت هست و مدلش اینه :HP 2159M ، نه تنها صفحه مانیتور سیاه می مونه و بعد چند دقیقه می ره تو حالت اسلیپ ، حتی دسته هم روی کنسول سینک نمیشه !
کلا مانیتور با hdmi مشکلی نداره چون با کامپیوتر از طریق کارت گرافیک با hdmi کار می کنه . ، کابل رو هم تست کردم مشکلی نداشت .
به نظر شما چه کار کنم ؟
ریزولیشن کنسول از قسمت دیسپلی با تلویزیون بزار روی 1600در900 به مانیتور وصلش کن ..مانیتورشما 1920در 1080 ساپورت نمیکنه

سلام. منم با HDMI مشکل دارم با چندتا کابل امتحان کردم از کابل نیست مانیتور هم سالمه بنظر خودم از تنظیماتش باشه یا از پورت HDMI اکس باکس.......؟؟!!!!!!!!!!
اگه کسی میدونه مشکل از چیه لطفا کمک کنه ممنون.
ریزولیشن کنسول از قسمت دیسپلی با تلویزیون بزار روی 1600در900 به مانیتور وصلش کن ..مانیتورشما 1920در 1080 ساپورت نمیکنه

ریزولیشن کنسول از قسمت دیسپلی با تلویزیون بزار روی 1600در900 به مانیتور وصلش کن ..مانیتورشما 1920در 1080 ساپورت نمیکنه[/QUOTE]

چرا ساپورت میکنه داشتم بازی میکردم خاموش کردم چند ساعت بعد که روشن کردم تصویر نمیده

مشکل من از این بود که این مانیتور چون سه تا ورودی vga - dvi , hdmi داشت ، می بایستی برای وصل کردن ایکس باکس که با hdmi کار می کنه ، دیفالت فرمت ورودی مانیتور رو روی hdmi قرار بدید . و بعد از اون مانیتور رو یه ریاستارت بکنید مشل حله . در کل این مراحل ایکس باکس باید خاموش باشه. بعد روشن کنید .
موفق باشید

اقا مشکل من هم hdmi است مشگل من صدا است نمی تونم صدا رو از طریق هدفون دریافت کنم خواهش می کنم کمک کنید خیلی فوری است

ببخشید وقتی که مانیتو رو به xbox وصل میکنم البته با hdmi صدا منتقل نمیشه

اقا مشکل من هم hdmi است مشگل من صدا است نمی تونم صدا رو از طریق هدفون دریافت کنم خواهش می کنم کمک کنید خیلی فوری است

شما با کابل hdmi به مانیتور وصل کن.تصویر که ok شد برای صدا باید از اون یکی کابل که 3 تا خروجی داره استفاده کنی.به این صورت که اون هم به xbox وصل کنی و فقط 2 خروجی صدا ( قرمز و سفید ) رو به اسپیکر ها وصل کنید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or