مشکل با GTX 560 TI

TigerSS

کاربر سایت
درود.
من به تازپی کارت Asus Gtx 560 ti dcII Top گرفتم. ولی الان یه سری مشکل باهاش دارم.
اول اینکه فقط یک باز تونستم تست 3dmark 11 بگیرم. و از اون به بعد با ارور مواجه میشم.

مورد بعدی تویه بازی هست. مثلا تویه بازی BF3 روی تنظیمات Ultra و رزلویشن 1200*1600 فریم در حد 40 هستش و بعد از هر چند ثانیه یه افت فریم شدید تا 10 فریم دارم! البته در قسمت مولتی پلیر بازی.
و بعد از مدتی که از بازی میگذره به مرور میانگین فریم کم میشه تا جایی که اگه بخوام ادامه بدم باید از Ultra به High و پایین تر بیارم. و بازی خیلی سنگین اجرا میشه.
این مشکل فقط با BF3 نیست. و تویه بقیه بازی ها هم همینطوره. و بعد از مدتی سیستم خیلی سنگین اجرا میکنه و بعد از ریستارت کردن دوباره این مشکل حل میشه!

و موردی که فقط با BF3 دارم بخش Single player بازی هست. از روزی که کارت انداختم دیگه نتونستم بازی کنم و همون اول که داره بازی را لود میکنه ارور میده و از بازی میاد بیرون!

اینم بگم که درایور 285.62 الان نصب هست. و با درایور 285.79 هم تست کردم. بازم فرقی نکرد!
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟

درود .
امیدوارم مشکلتون با تعویض ویندوز حل بشه.
هر چند این سری کارت های ایسوز خیلی با کیفیت هستن اما در چندین ماه اخیر خرابی های مخصوصا 560 های این سری بیشتر گزارش شده .
اگه به هر دلیلی نمی تونید برنامه بنچمارک های مختلف رو اجرا کنید حتما ببرید گارانتی .

درود .
امیدوارم مشکلتون با تعویض ویندوز حل بشه.
هر چند این سری کارت های ایسوز خیلی با کیفیت هستن اما در چندین ماه اخیر خرابی های مخصوصا 560 های این سری بیشتر گزارش شده .
اگه به هر دلیلی نمی تونید برنامه بنچمارک های مختلف رو اجرا کنید حتما ببرید گارانتی .
ممنون دوست عزیز بابت اطلاعاتتون. منم امیدوارم با ویندوز حل بشه. و ای کاش مشکل سخت افزاری نباشه !!:( من فکر می کردم این سری مشکلی نداشته باشند!

---------- نوشته در 11:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:16 PM ارسال شده بود ----------

درود .
پاور شما اصلا در اندازه این گرافیکتون و کلا سیستمتون با این پردازنده نیست .
پاور عوض کنید همه چی درست میشه .
به نظرتون پاور چی بخرم کافیه؟

ممنون دوست عزیز بابت اطلاعاتتون. منم امیدوارم با ویندوز حل بشه. و ای کاش مشکل سخت افزاری نباشه !!:( من فکر می کردم این سری مشکلی نداشته باشند!

---------- نوشته در 11:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:16 PM ارسال شده بود ----------

به نظرتون پاور چی بخرم کافیه؟

برای این کارت 585 به بالا باید بخری . 535 خیلی کمه واسش . بخصوص اگر که پاور کار کرده باشه.
حالا یا Green یا از برندای معتبر تر مثله Corsair و OCZ

درود .
یک پاور 600 یا 650 وات بگیرید . برند corsair - thermaltek یا آنتک . البته o.c.z هم خوبه .
ممنون دوست عزیز. پس به نظر شما تمام این مشکلات به خاطر پاور هست دیگه؟

---------- نوشته در 11:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:34 PM ارسال شده بود ----------

برای این کارت 585 به بالا باید بخری . 535 خیلی کمه واسش . بخصوص اگر که پاور کار کرده باشه.
حالا یا Green یا از برندای معتبر تر مثله Corsair و OCZ
خودمم حدس می زدم! ولی خوب گفتم شاید موقت بشه یه کاریش کرد! خیلی داره اذیت میکنه! حالا به نظرتون با تعویض ویندوز یکم راندمان بالاتر نمیره؟ البته تا قبل از خرید پاور

درود .
بله دوست عزیز . و اگه زود برطرفش نکنید امکان داره به سخت افزارتون آسیب برسه .

البته ابتدا با یک پاور دیگه تست کنید اگه جواب گرفتید برای خرید پاور اقدام کنید . از خرید مارک های متفرقه اجتناب کنید . گرین هم به نظر من نسبت به قیمتش در رنج پاورهای های کلاس کیفیت خوبی نداره .

سلام
دوستان دخالت من رو ببخشید اما ایشون با اون سرعت اینترنت‌شون بعید می‌دونم داخل ایران باشند. درسته سیاوش‌خان؟
برند Green مخصوصاً سری Gaming رو از Seventeam‌ تهیه می‌کنه که یکی از OEM‌های کاملاً شناخته‌شده و مطرح هستش. اما تا جایی که میدونم فقط تو سطح ایران فعالیت می‌کنه.

• Like
Reactions: TigerSS
دوستان بحث رو پیچیده نکنین اینطوری جلوبرین به مشکل برمیخورین
اول من یه توضیح بدم اولین مشکلی که شما دارین افت فریم ناگهانی هست درسته؟
دلایل:1-CPU شما ضعیف هست و بشدت قدرت گرافیک شما رو محدود میکنه شما نیازمند هستید مادربورد و CPU خودتون رو عوض کنید و در ادامه پاور چون همین الان نسبتا کم هست و طولانی مدت قطعات شما آسیب شدید میبینند!
دلیل اینکه شما باید ریست کنید همین هست حتی ممکنه تا چند وقت دیگه سیستم خود بخود بغیر از مشکل بلو اسکرین یا صفحه ی آبی که مال پر شدن رم هست خود بخود ریست بشه!
در کل نیازمند تعویض کل سیستم هستید CPU شما هم اگه میشد حداقل با یه اورکلاک حلش کرد باز خوب بود ولی بیش از حد ضعیف هست!
تمام مشکلات به پاور و CPU هم ختم نمیشه HDD خودش کار سنگینی داره بعضی افت فریم ها مال سرعت پایین HDD هست!
در کل خرید قطعات یه سری نکات داره که ذکر نمیشه!
سوالی داشتین در خدمتم!
پیروز و سربلند باشید!;)

• Like
Reactions: TigerSS
درود .
بله دوست عزیز . و اگه زود برطرفش نکنید امکان داره به سخت افزارتون آسیب برسه .

البته ابتدا با یک پاور دیگه تست کنید اگه جواب گرفتید برای خرید پاور اقدام کنید . از خرید مارک های متفرقه اجتناب کنید . گرین هم به نظر من نسبت به قیمتش در رنج پاورهای های کلاس کیفیت خوبی نداره .
ممنون دوست عزیز. حتما در اولین فرصت اقدام می کنم. فعلا ویندوز عوض کردم یکسری مشکلات رفع شد.
پاور گرین هم که الان دارم از ایران خریدم. اینجایی که هستم به پاور گرین دسترسی ندارم. حتما از مارک هایی که گفته شد خرید می کنم. بازم ممنون از راهنمایی

---------- نوشته در 01:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:13 AM ارسال شده بود ----------

سلام
دوستان دخالت من رو ببخشید اما ایشون با اون سرعت اینترنت‌شون بعید می‌دونم داخل ایران باشند. درسته سیاوش‌خان؟
برند Green مخصوصاً سری Gaming رو از Seventeam‌ تهیه می‌کنه که یکی از OEM‌های کاملاً شناخته‌شده و مطرح هستش. اما تا جایی که میدونم فقط تو سطح ایران فعالیت می‌کنه.
درود بر شما.
درسته مسعود جان. من ایران نیستم. ممنون از اطلاعاتی که دادید. پاور گرین که الان دارم از ایران خریدم. جایی که هستم در کل پاور گرین مشاهده نکردم. مثل اینکه فقط مربوط به ایران میشه.

---------- نوشته در 01:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:17 AM ارسال شده بود ----------

دوستان بحث رو پیچیده نکنین اینطوری جلوبرین به مشکل برمیخورین
اول من یه توضیح بدم اولین مشکلی که شما دارین افت فریم ناگهانی هست درسته؟
دلایل:1-CPU شما ضعیف هست و بشدت قدرت گرافیک شما رو محدود میکنه شما نیازمند هستید مادربورد و CPU خودتون رو عوض کنید و در ادامه پاور چون همین الان نسبتا کم هست و طولانی مدت قطعات شما آسیب شدید میبینند!
دلیل اینکه شما باید ریست کنید همین هست حتی ممکنه تا چند وقت دیگه سیستم خود بخود بغیر از مشکل بلو اسکرین یا صفحه ی آبی که مال پر شدن رم هست خود بخود ریست بشه!
در کل نیازمند تعویض کل سیستم هستید CPU شما هم اگه میشد حداقل با یه اورکلاک حلش کرد باز خوب بود ولی بیش از حد ضعیف هست!
تمام مشکلات به پاور و CPU هم ختم نمیشه HDD خودش کار سنگینی داره بعضی افت فریم ها مال سرعت پایین HDD هست!
در کل خرید قطعات یه سری نکات داره که ذکر نمیشه!
سوالی داشتین در خدمتم!
پیروز و سربلند باشید!;)
دوست عزیز خیلی خیلی ممنون از راهنمایی که کردید.
بله دوست عزیز مشکل فعلی افت فریم هست. چون با تعویض ویندوز مشکلات دیگه حل شد.
CPU که اورکلاک کردم. و با اورکلاک این را مشکلات دارم.
حالا سوال اینه که مادربورد من ASUS M3A78-EH هستش. حالا به نظر شما می تونم فقط CPU ارتقا بدم ؟ و اینکه CPU چی باشه بهتره؟
اینطور که معلومه کل سیستم را باید عوض کنم دیگه؟! :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or