godfather
امروز یک آموزش جدید نوشته شده توسط ویلیام. Fix Stuck Tray Issue Samsung DVD-drives
این آموزش دقیقاً درباره رفع همین مشکل در دو سری درایورهای MS25 MS28 سامسونگ صحبت کرده
مطلبش رو هنوز کامل نخوندم، بهتره خودت نگاه کنی و بخونیش.
لینک مطلب در فروم سایت X-S
اصل مطلب در وب سایت شخصی ویلیام
اگه آموزش اینا می خوای فکر کنم همین صفحه ی قبل پستای اول لینکی گذاشتن واسه باز کردن کنسول و هم چین مسائلی. فکر کنم با این کار بفهمی مشکل از چیه.دروایو Lition من دچار مشکل شده و به سختی باز میشه آموزشش کجا پیدا کنم
داریو رو کامل باز کنید ربطی به تسمه ندارهاون مشکل کم بود الان لنز درایو هم یسره روشن میشه و خاموش نمیشه.مشکل از چیه؟
ممنونم از راهنماییتداریو رو کامل باز کنید ربطی به تسمه نداره
قسمت میکانیکی داریو فرسوده شده و کثیف شده باید کامل تمیزشون کنی از الکل هم می تونی استفاده کنی
الکل به تمسه نزن به موتور هم چیزی نزن
قفط چرخ دننده ها رو تمیز کن.
از جا هم درشون نیار سخته بستنش.
با دستت در رو باز کن و با دستت ببند اگر لنز اومد بالا مشکل حل شده اما اگر لنز گیر داشت بیشتر روش کار کن
ممنونم از راهنماییت
ولی الان مشکلم یه چیز دیگه شده!الان 360 رو که روشن میکنم لنز چراغ قرمزش روشن میشه و یکسره روشنه و وقتی دکمه اجکت رو میزنم چه با دسته چه از روی دستگاه درایو هیچ عکس العملی نشون نمیده و صدا هم ازش در نمیاد!
این مشکل رو نمیدونم والا ...ممنونم از راهنماییت
ولی الان مشکلم یه چیز دیگه شده!الان 360 رو که روشن میکنم لنز چراغ قرمزش روشن میشه و یکسره روشنه و وقتی دکمه اجکت رو میزنم چه با دسته چه از روی دستگاه درایو هیچ عکس العملی نشون نمیده و صدا هم ازش در نمیاد!