سلام اگه میشه زود جواب بدید. من از طاهر یه vga cable خریدم به من گفت الان تبدیل ندارم هروقت رسید برایت جفتشو میفرستم ولی من گفتم بفرست خودم تو شهر خودمان تبدیل تهیه میکنم. وقتی بسته دستم رسید یه چیز کوچک را با چسب به خارج جعبه چسبانده بودند.. الان که vga کابل را وصل میکنم کنسول و مانیتور هیچ اتصالی با اسپیکرها ندارند و فقط تصویر است لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم

man ye vga cable ro vasl kardam be monitor vali tasvir kheilee tarik e
hatta brightness ro ta akhar bala bordam vali baz tasvir tarikeh
kesi midoneh aya tanzim e khassi bayad to 360 anjam bedam ke tasvir behtar besheh ya na?
zemnan monitor e man 775FT hast
كسي خوند؟
مشكل اينه كه من يه كابل REAL دارم و وقتي به مونيتور وصلش ميكنم، تصوير تاريكه، حتي تنظيمات نور رو هم وقتي زياد ميكنم، باز تاريكه، انگار كنتراستش بالاست و نورش كم.
تنظيمي تو 360 هست كه اينو حل كنه؟
من كلي فكر كردم و به اين نتيجه رسيدم كه چون سيگنال تصوير، برخلاف صوت، به صورت Digital هست، افت كيفيت و در اين حالت نور، از كابل نميتونه باشه.
با اين توضيح كسي نظري نداره؟ كسي كابل REAL داره كه بگه تصويرش چطوره؟
شما هم مشکلت با ی تبدیل صدا برطرف میشه ! الان که کابل رو خریدی 2 سر داره که رنگاش قرمز و سفید هست ! شما باید با یک تبدیل این 2 تارو یکی کنی بعد بزنی پشت اسپیکر... ! اگر متوجه نشدی بگو که بهت کاملتر توضیح بدم...![]()
به مغازه دارا بگو تبدیل دو به یک میخوام، دوسر به تک فیش هم میگن
تبدیل معمولیه و خیلی از اسپیکر ها دارن همراه خودشون و از کامپیوتر به اسپیکر با این تبدیل یا کابل وصل میشه.
خودتم میتونی درست کنی از گیر آوردنش راحت تره ، من خودم ساختم ولی الان نمیرسم عکی بزارم ، خواستی بگو تا بعد بگم بهت
تو جمهوری پاساژ امجد هم که مرکزشه ( نزدیک پل حافظ، همونجا که پاساژ علاءالدین هست)
البته همه این موارد به اسپیکرتم بستگی داره که چه ورودی هایی داره.