™SHADOW کاربر سایت Aug 5, 2010 #16 مشکلی دیگر ... وقتی رو حالت PPPoE میگذارم دیگه به اینترنت وصل نمیشه ! هم از وینوز 7 هم از XP کمک
™SHADOW کاربر سایت Aug 6, 2010 #17 نوشته شده توسط ™SHADOW: مشکلی دیگر ... وقتی رو حالت PPPoE میگذارم دیگه به اینترنت وصل نمیشه ! هم از وینوز 7 هم از XP کمک بیشتر... یعنی نیست کسی ؟!
نوشته شده توسط ™SHADOW: مشکلی دیگر ... وقتی رو حالت PPPoE میگذارم دیگه به اینترنت وصل نمیشه ! هم از وینوز 7 هم از XP کمک بیشتر... یعنی نیست کسی ؟!
SLASH1 کاربر سایت Aug 6, 2010 #18 تا جايي كه مي دونم يه سري مودم با شركتي كه ازش سرويس مي گيريد درست مچ نميشه با بخش پشتيبانيش تماس بگيريد
تا جايي كه مي دونم يه سري مودم با شركتي كه ازش سرويس مي گيريد درست مچ نميشه با بخش پشتيبانيش تماس بگيريد
™SHADOW کاربر سایت Aug 6, 2010 #19 نوشته شده توسط nojx360: تا جايي كه مي دونم يه سري مودم با شركتي كه ازش سرويس مي گيريد درست مچ نميشه با بخش پشتيبانيش تماس بگيريد بیشتر... آخه قبلا که میشد ! چرا الان نمیشه ؟! 3 بار ریسیت کردم ولی باز نشد ...
نوشته شده توسط nojx360: تا جايي كه مي دونم يه سري مودم با شركتي كه ازش سرويس مي گيريد درست مچ نميشه با بخش پشتيبانيش تماس بگيريد بیشتر... آخه قبلا که میشد ! چرا الان نمیشه ؟! 3 بار ریسیت کردم ولی باز نشد ...
Daedalus کاربر سایت Aug 6, 2010 #20 نوشته شده توسط ™SHADOW: مشکلی دیگر ... وقتی رو حالت PPPoE میگذارم دیگه به اینترنت وصل نمیشه ! هم از وینوز 7 هم از XP کمک بیشتر... به نظر من مودمو یه بار کلا به حالت قبل یعنی قکتوری ستینگز برگردون بعد دوباره راش بنداز شاید درست شد
نوشته شده توسط ™SHADOW: مشکلی دیگر ... وقتی رو حالت PPPoE میگذارم دیگه به اینترنت وصل نمیشه ! هم از وینوز 7 هم از XP کمک بیشتر... به نظر من مودمو یه بار کلا به حالت قبل یعنی قکتوری ستینگز برگردون بعد دوباره راش بنداز شاید درست شد
™SHADOW کاربر سایت Aug 7, 2010 #21 منظورت از پشت مودم ... همون دکمه که باید با یه وسیله تیز فشار بدیم ؟! چند بار کردم ...
Karchect hardcore will never die, but you will کاربر سایت Jul 7, 2011 #23 دوستان من یه مودم TP-Link TD-W8901G دارم، وقتی میخوام با گوشی وصل بشم به وایرلس سریع مودم قطع میکنه و لینک نداره !!! هم به صورت آزاد امتحان کردم و هم با WPA2-PSK کد دسترسی دادم، در هر دو حالت خیلی زود قطع میشه !
دوستان من یه مودم TP-Link TD-W8901G دارم، وقتی میخوام با گوشی وصل بشم به وایرلس سریع مودم قطع میکنه و لینک نداره !!! هم به صورت آزاد امتحان کردم و هم با WPA2-PSK کد دسترسی دادم، در هر دو حالت خیلی زود قطع میشه !