مشکل با هارد .. کمک

• Thread starter Thread starter xfaild
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

xfaild

کاربر سایت
دوستان من هارد xbox رو به pc وصل کردم و در برنامه xplore360 ازش بکاپ گرفتم.. یه پیغام کانورت توی ویندوز اومد و اشتباهی ok زدم. و الان توی 360 دیگه هارد رو نمیشناسه که فرمتش کنم ولی توی Xplorer360 میشناسه. باید چه کرد؟

دوستان هاردم به دینامیک دیسک تبدیل شده! یعنی هیچ راهی واسه فرمت کردن هارد xbox از طریق ویندوز نیست ؟

یعنی یک هارد بخرم؟

دوست عزیز من یک بار هاردم رو دینامیک کردم برای هفت پشتم کافیه .

من در مورد هارد 360 چیزی نمیدونم ولی همون هارد های معمولی سیستم PC رو برای شما توضیح میدم .

اگه Help ویندوز رو خونده باشی در این مورد آموزش هایی داده .
شما عنوان Dynamic to Basic رو وارد کن و آموزش مربوط به این کار رو برای شما سرچ کنه
باید بگم که شما باید تمام پارتیشن های داخلی رو پاک کنی تا بتونی فرومت دیسک رو به بیسیک تغییر بدی

این حالت دینامیک واقعا چیز جالبی هستش و حالت های مختلف و خوبی داره برای کسایی که
بیشتر از دو تا هارد روی سیستم دارند .

فکر می کنم شما راهی ندارید چون خود کنسول باید هارد رو فورمت کنه و اگه نشناستش دیگه هیچی ! مگر اینکه نرم افزاری (توی سایت های هک) برای فورمت کردنش اومده باشه. تازه ممکنه پارتیشن بندیش هم فرق داشته باشه ولی شما خودتون این کار رو کرده اید. به نظر من با مایکروسافت تماس بگیرید.

:(( :((:((:((:((:((
آقا يكي به ما هم كمك كنه!!!
من اين هارد ايكس باكس رو وصل كردم به PC تا يه بك آپ بگيرم ولي اون اول اشتباهي با همين هارد ايكس باكس بوت شد ولي ويندوز بالا نيومد و از روي سي دييي كه توي ديويدي رام بود يه چيزايي اومد در كل نتونستم وصلش كنم ولي حالا كه ميخوام به كنسول وصلش كنم كنسول تصوير نمياد.
فقط وقتي كه هارد رو وصل ميكنم اينجوري ميشه!!!
لطفا من رو راهنمايي كنيد

:(( :((:((:((:((:((
آقا يكي به ما هم كمك كنه!!!
من اين هارد ايكس باكس رو وصل كردم به PC تا يه بك آپ بگيرم ولي اون اول اشتباهي با همين هارد ايكس باكس بوت شد ولي ويندوز بالا نيومد و از روي سي دييي كه توي ديويدي رام بود يه چيزايي اومد در كل نتونستم وصلش كنم ولي حالا كه ميخوام به كنسول وصلش كنم كنسول تصوير نمياد.
فقط وقتي كه هارد رو وصل ميكنم اينجوري ميشه!!!
لطفا من رو راهنمايي كنيد

معمولاً اگر هارد رو وصل کنید به PC، هارد به دلیل خاصی برای کنسول قابل شناسایی نیست.
راه حل هایی هم برای این مشکل وجود داره، آموزش رفع Detect نشدن هارد Xbox360 توسط کنسول

ولی اینکه هارد باعث بشه که کنسول بوت نشده و تصویر سیاه باشه رو تا الان گزارشی ندیدم.
بهتره که هارد رو روی یک کنسول دیگه تست کنید..شاید هارد اسیب خاصی دیده. خطای تک چراغ قرمز نمیده کنسول.!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or