A AGENT 68 کاربر سایت Jul 25, 2007 #1 سلام من با اجرای Umd Video مشکل دارم.پیغام خطا میده لطفا کمک کنید
SASAN-BSE کاربر سایت Jul 25, 2007 #2 نوشته شده توسط AGENT 68: سلام من با اجرای Umd Video مشکل دارم.پیغام خطا میده لطفا کمک کنید بیشتر... دقیقا چه اروری میده بنویس (انگیلیسی) میتونستی تو تایپک سوال مشکلات هم بنویسی
نوشته شده توسط AGENT 68: سلام من با اجرای Umd Video مشکل دارم.پیغام خطا میده لطفا کمک کنید بیشتر... دقیقا چه اروری میده بنویس (انگیلیسی) میتونستی تو تایپک سوال مشکلات هم بنویسی
A AGENT 68 کاربر سایت Jul 25, 2007 #3 ارور میده ریجن کد غلط است(umd من دست کسی است الان نمی تونم تست کنم انگلیسی بنویسم)
sAsAn.K کاربر سایت Jul 25, 2007 #4 ورژن Firmware دستگات چنده ؟ از اینجا ببین و بگو: System Settings --> System Information باید Custom Firmware داشته باشه که Free Region باشه.
ورژن Firmware دستگات چنده ؟ از اینجا ببین و بگو: System Settings --> System Information باید Custom Firmware داشته باشه که Free Region باشه.
M3hD1 Fade to Black کاربر سایت Jul 25, 2007 #6 شما به منوي ريكاوري برو بعد به قسمت Configuration برو و Fake region رو Disable كن. بعد Free UMD Region رو Enable كن و Back و Exit رو بزن.
شما به منوي ريكاوري برو بعد به قسمت Configuration برو و Fake region رو Disable كن. بعد Free UMD Region رو Enable كن و Back و Exit رو بزن.
M3hD1 Fade to Black کاربر سایت Jul 25, 2007 #8 نوشته شده توسط AGENT 68: این کارا رو کردم. نشد بیشتر... خوب اگه نشد Fake region بهش بده. روي UMD رو بخون ببين ماله كدوم region هست و Fake region رو روي همون بذار.
نوشته شده توسط AGENT 68: این کارا رو کردم. نشد بیشتر... خوب اگه نشد Fake region بهش بده. روي UMD رو بخون ببين ماله كدوم region هست و Fake region رو روي همون بذار.
M3hD1 Fade to Black کاربر سایت Aug 1, 2007 #10 نوشته شده توسط AGENT 68: کجای UMD نوشته:confused: بیشتر... الان UMD دمه دست ندارم كه دقيق بهت بگم. روي خود UMD همچنين Pack اش رو نگاه كن. ببين كجا نوشته Region . معمولا پشت Pack اش پايين مينوسه. حالا زياد مهم نيست. Region ها رو دونه دونه امتحان كن.
نوشته شده توسط AGENT 68: کجای UMD نوشته:confused: بیشتر... الان UMD دمه دست ندارم كه دقيق بهت بگم. روي خود UMD همچنين Pack اش رو نگاه كن. ببين كجا نوشته Region . معمولا پشت Pack اش پايين مينوسه. حالا زياد مهم نيست. Region ها رو دونه دونه امتحان كن.