مشکلات Rapidshare

سلام ...

یک سوال، مگه هر روز رپید 10 گیگ ترافیک نمیده که میتونی دانلود کنی ؟ و اگر دانلود نکنی اضافه میکنه واسه روزِ بعدت ؟ اگر آره، پس چرا ترافیک من تموم شده و اضافه هم نمیکنه !

الان عوض شده و شده ماهی 80 گیگ.
اون موقع هم که روزی ده گیگ بود .. در واقع 5 روز 50 گیگ بود، یعنی حساب میکرد که در 5 روز قبلی چقدر دانلود کردی و الان میتونی باقیمانده اش تا 50 گیگ رو بگیری.

الان عوض شده و شده ماهی 80 گیگ.
اون موقع هم که روزی ده گیگ بود .. در واقع 5 روز 50 گیگ بود، یعنی حساب میکرد که در 5 روز قبلی چقدر دانلود کردی و الان میتونی باقیمانده اش تا 50 گیگ رو بگیری.

ديروز هم يک فايل upload کردم .... بعد نوشت اگه وارد collector نکنی بعد از 10 بر دانلود پاک خواهد شد!!!!:eek:

چرا انقد اين policy ها رو سفت و سخت تر ميکنن... البته collector بهتره ولی .... چی بگم !

wtf....

دوستان من دچار مشکلی شدم که چند وقته رفته رو اعصابم
من هر وقت میخوام فایلی دانلود کنم از Rapid Share این error رو به من میده میشه راهنماییم کنید
بگم که اون فاصله زمانی رو برای کاربرا free نیز رعایت می کنم ولی بازم این error رو میده

Your IP address is already downloading a file. Please wait until the download is completed.

اگر با دايال آپ هستيد اين امر طبيعيه! چون آيپي يكسان تو دايال آپ خيليه! :biggrin1: اما اگه adsl هستيد كاشف به عمل مياد كه : نيدونم!!! :biggrin1:

من وقتی از Rapidshare دانلود می کنم تا 99.9% میاد ولی 100% نمیشه. همین جوری میمونه

چی کار کنم؟ اشکال از چیه؟:confused:
درود
این مشکل گاهی پیش می یاد.
مشکل از اینه که بعضی از سرور های رپید شیر با IP شما مشکل پیدا می کنن!
حالا شما در خواست تعویضشو به ISP بدید ببینید چی می شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or