Fenris Wolf
کاربر سایت
میدونستین کینکت گاز رو هم نشون میده؟!!!
دیروز پیفپاف زدم(تو هوا) از این شیشه شور ها و کلا هرچیزی که به سختی دیده میشه رو زدم دیدم اونتو داره نشون میده!خیلی برام جالب بود که کم کم داره تواناییاشو کشف میکنم
شکی هم نیست که نتونه نشون نده خوب به هر حال مادون قرمزه دیگه.
میدونستین کینکت گاز رو هم نشون میده؟!!!
دیروز پیفپاف زدم(تو هوا) از این شیشه شور ها و کلا هرچیزی که به سختی دیده میشه رو زدم دیدم اونتو داره نشون میده!خیلی برام جالب بود که کم کم داره تواناییاشو کشف میکنم
نه گمون نکنم مشکلی پیش بیاد چون کیت هایی که برای کینکت عرضه شده کابلهای بسیار بلندی دارن.سلام دوستان کسی اطلاع داره که من اگر بخوام کینکت رو توی اتاق نشیمن بزارم و کنسول توی اتاق خواب که فاصله نزدیک به 10متر هست میشه از یک کابل usb با متراژ بالا استفاده کنم؟ کسی امتحان کرده؟ مشکلی پیش نمیاد؟
نه گمون نکنم مشکلی پیش بیاد چون کیت هایی که برای کینکت عرضه شده کابلهای بسیار بلندی دارن.
من نمیخام بازی کنم، بالایی تره میخاد بازی کنه. حتما برای اینکارش فکری کرده.چطوری میخوای بازی کنی؟
ببین lcd خودم تو اتاق خودم کنسول هم همین طور اما تو اتاقم فضای بازی با کینکت رو ندارم نمیخوام هی کنسول از تو اتاق ببرم تو اتاق نشیمن و بیارمش کابل hdmi با طول زیاد پیدا کردم اما میخواستم بدونم usb با 15 متر کابل واسه کینکت مشکلی ایجاد میکنه یا نه مثلا باعث تاخیر بشه؟؟؟؟؟؟چطوری میخوای بازی کنی؟
از دوستان کینکت باز عاجزانه درخواست کمک دارم
امروز کینکتی که از بازی سنتر گرفتم به دستم رسید فقط بعد از روشن کردن آپدیت میخواد برای شناختن کینکت و میترسم بعد از آپدیت ایکس باکسم به فنا بره.احتمال داره بعد از آپدیت دیگه بازی ها نیاد (همین قفل جدیدی که گذاشتن) چون در غیر این صورت کینکت و دستگام رو باید بزارم ویترین،خواهش میکنم کمکم کنید، امیدوارم این آپدیت ربطی به داشبورد نداشته باشه و فقط به کینکت مربوط بشه
من 1 ماه قبل از عید آپدیت کردم (همون آپدیتی که mw2 - black ops رو نمیاورد) حالا موندم توش چی کار کنم اگه آپدیت کنم بالا نیاد بازی های دیگه به ریسکش نمیارزه،اگرم آپدیت نکنم کینکت رو میخوام چی کار دیگه،معلوم نیست کی براش LT بیاد شاید اصلا نتونستن حالا حالا ها هکش کنن و 1000 مشکل دیگه
از دوستانی که آپدیت کردن کینکت رو بعد از تاریخ 29 اردیبهشت (19 می) خواهش میکنم کمک کنن و بگن که اتفاقی پیش نمیاد
تو تاپیک زیر هم مشکل رو بیان کردم به نتیجه خاصی نرسیدم
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=1427103#post1427103
ممنون بایت راهنمایی ولی باز میترسم آپدیت کنم چون احتمالا شما قبل از تاریخ 29 اردیبهشت آپدیت کردید و مشکلی ایجاد نشده ولی بعد از این تاریخ با اومدن فرمور جدید مشکلی ایجاد نمیشه به نظر شما ؟
امکان داره با آپدیت کینکت،دشبورد هم آپدیت بشه و مشکل ایجاد بشه ؟
ممنون میشم پاسخ بدید