مشکلات کاربران در خرید اکانت از کانال ها و سایت ها اینترنتی

.:HO3IN:.

کاربر سایت
Rating - 100%
76   0   0
با سلام
خیلی گشتم توی تاپیک خاصی اینو اعلام کنم ولی پیدا نکردم
دوستان من چند روز پیش یک اکانت ظرفیت 2 پلی استیشن از این سایت:
خرید اکانت بازی های کنسول (PS4 و PS5) با گارانتی مادالعمر
کانال تلگرامش:
Golden Games | گلدن گیمز
خرید کردم، بعد از واریز مبلغ متاسفانه اکانت رو تحویل نداد پشتیبانی سایت و کلاهبرداره
و اونطور که فهمیدم سر خیلیای دیگه هم کلاه گذاشته..
با توجه به اینکه سایتش همچنان فعاله و توی گوگل هم جزء سایت های اولی هست که با عنوان فروش اکانت های ظرفیتی بالا میاد
گفتم اینجا اعلام کنم تا جای ممکن کسی فریب نخوره و کلاه سرش نره
امیدوارم همیشه ضرر (از هر نوعش) از زندگی هامون به دور باشه.
شاد باشین.
آپدیت:
طی صحبتی که با زرین پال داشتم تونستم اطلاعات صاحب سایت گلدن گیمز (شخص کلاهبردار) رو ازشون بگیرم
با توجه به اینکه طرف همچنان کلاه افراد زیادی رو داره برمیداره.

قانون مهم تاپیک: ویرایش مدیریت:
از قراردادن عمومی هر گونه مشخصات فردی بشدت خودداری کنید.
اگه قصد قرار دادن عکس دارید لطفاً به صورت بندانگشتی قرار بدید.
از ایجاد تاپیک های مشابه در دیگر جاهای فروم خودداری کنید.
اسم تاپیک رو تغییر دادم و مهم کردم که راحت پیدا بشه و بتونید مشکلات پیش اومده رو با هم به اشتراک بگذارید‌.

بازم لازمه متذکر بشم سایت و ادمین های فروم بازیسنتر هیچ مسئولیتی در قبال تایید یا تکذیب مطالب ذکر شده توسط افراد رو ندارند و صرفا تاپیک جهت ثبت تجربه افراد و مشکلات احتمالی دایر شده و حق پاسخگویی برای سایتها و کانال های مورد بحث در تاپیک محفوظه.

Last edited by a moderator:
سلام دوستان اين كانال دزده از منم ٦.٧ ميليون دزدي كرده و اكانت خريدم ازش و رمزشو عوض كرده من كد ملي و پلاك ماشينشو دارم كسي ميدونه چيكار كنم؟؟؟ شمارشو هم دارم به اطرافيانتونم اطلاع بديد خريد نكنن ازشون

سلام
دوستان طی تصمیمی که گرفته شده تاپیک و انتقال میدیم به بخش خرید و فروش بازی.
هر بحث یا مطلبی دارید اونجا به اشتراک بگذارید.
از قراردادن عمومی هر گونه مشخصات فردی بشدت خودداری کنید.
اگه قصد قرار دادن عکس دارید لطفاً به صورت بندانگشتی قرار بدید.
از ایجاد تاپیک های مشابه در دیگر جاهای فروم خودداری کنید.
اسم تاپیک رو تغییر دادم و مهم کردم که راحت پیدا بشه و بتونید مشکلات پیش اومده رو با هم به اشتراک بگذارید‌.

بازم لازمه متذکر بشم سایت و ادمین های فروم بازیسنتر هیچ مسئولیتی در قبال تایید یا تکذیب مطالب ذکر شده توسط افراد ندارند و صرفا تاپیک جهت ثبت تجربه افراد و مشکلات احتمالی دایر شده و حق پاسخگویی برای سایتها و کانال های مورد بحث در تاپیک محفوظه.

Last edited by a moderator:
سلام دوستان اين كانال دزده از منم ٦.٧ ميليون دزدي كرده و اكانت خريدم ازش و رمزشو عوض كرده من كد ملي و پلاك ماشينشو دارم كسي ميدونه چيكار كنم؟؟؟ شمارشو هم دارم به اطرافيانتونم اطلاع بديد خريد نكنن ازشون
نمیدونم واقعا با این اطلاعات میشه یه جوری آدرسش رو پیدا کرد که آدم بیوفته دنبالش فقط زندش نذاره؟

یعنی بدبخت تر از ما گیمرا تو این مملکت پیدا نمیشه .از یه طرف باید با مشکل حل نشدنیه اینترنت دست پنجه نرم کنیم از یه طرفم به خاطر نبود یه مارکت درست و حسابی باید پولی که با هزار زحمت بدست میاریم رو بدیم به خاطر تنها سرگرمی که اینجا مونده ،اونم یه بی ناموسی مثل این پیدا میشه که این داستانا رو پیاده میکنه

تاپیک های مشابه اقدام شدن.
با رعایت قانون تاپیک که تو پست اول قرار میگیره میتونید اینجا راجب مشکل ها پست بدید.

آخرین ویرایش:
دوستان یه نکته:

از هر سایتی خواستین خرید کنین حتما حتما دقت کنین که پایین سایت سمت چپ نماد اعتماد الکترونیک
000_8egv.jpg
یا همون ENAMAD رو داشته باشه. اگر سایتی این نماد رو نداشته باشه یعنی به صورت غیرقانونی و با زد و بند و با مدارک یه شخص دیگه درگاه بانک گرفته و یا داره از درگاه بانکی یه نفر دیگه استفاده میکنه و اگر پولی ازتون بگیره و پس نده دستتون به هیچ کجا بند نیست. حتما هم روی نمادش کلیک کنین تا ببینین به سایت اصلی اعتماد الکترونیک هدایت میشین یا نه.

من از یه سایتی دو تا شماره ی مجازی گرون قیمت خریداری کردم. طرف شماره ها رو نمیداد. رفتم توی سایت اینماد از سایتش شکایت کردم و دو هفته بهش وقت دادن پول منو برگردونه. بعد از دو هفته باهام تماس گرفتن و گفتن فلان شخص پولتون رو داد؟ گفتم خیر. همون موقع درگاه طرف رو بستن و شکایت رو ارجاع دادن به دادسرا. یک ساعت بعد دیدم یه شماره ناشناس داره بهم زنگ میزنه. جواب دادم دیدم بله!‌ صاحب همین سایتی هست که پولمو نمیده. خیلی ریلکس به غلط کردن افتاده بود و نه تنها هزینمو برگردوند بلکه هزینه ی شکایت که توی سایت اینماد داده بودم رو هم بهم داد و بعد از دو روز دوباره درگاهشو باز کردن و شکایت مختومه شد.

تحت هیچ شرایطی (تاکید میکنم تحت هیچ شرایطی) از سایتی که نماد اعتماد الکترونیک نداره خرید نکنین چون صد در صد یه ریگی به کفشش هست که برای گرفتن اینماد اقدام نکرده. چون اگر میخواست بدون مشکل کار کنه برای گرفتن اینماد اقدام میکرد و همین باعث بالا رفتن اعتبار سایتش میشد.

از کانال های تلگرامی هم تحت هیچ شرایطی خرید نکنین چون اکثرا کلاهبردارن.

به طور مثال سایت گیم سنتر دارای نماد اعتماد الکترونیک هستش. وقتی روی نمادش کلیک میکنین به همچین صفحه ای برخورد میکنین:

صاحب این کسب و کار اقای ایکس هستش. تابحال 7 بار ازش شکایت شده که 5 مرتبه ش رو با تاخیر جواب داده و در حال حاضر هم 2 شکایت باز و در دست پیگیری داره.
خب با دیدن همچین چیزی متوجه میشیم که نباید به این سایت اعتماد کرد چون مشخصه چیکاره ان. چون 7 بار ازش شکایت شده اونم در عرض 1 سال فقط!‌

نکته ی دیگه ای که باید دقت کنین اینه که حتما حتما نماد اعتماد الکترونیکی سایتش اعتبار داشته باشه و منقضی نشده باشه.

Screenshot from 2023-06-29 18-22-05.png

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من هم ۴ روز از این سایت خرید اینترنتی کردم و خرید هم به من تحویل نداد و من میخوام شکایت کنم تا افراد زیادی گرفتار نشن بخاطر همین همینجا پیام گذاشتم

• Like
Reactions: .:HO3IN:.
دوستان یه نکته:

از هر سایتی خواستین خرید کنین حتما حتما دقت کنین که پایین سایت سمت چپ نماد اعتماد الکترونیک
000_8egv.jpg
یا همون ENAMAD رو داشته باشه. اگر سایتی این نماد رو نداشته باشه یعنی به صورت غیرقانونی و با زد و بند و با مدارک یه شخص دیگه درگاه بانک گرفته و یا داره از درگاه بانکی یه نفر دیگه استفاده میکنه و اگر پولی ازتون بگیره و پس نده دستتون به هیچ کجا بند نیست. حتما هم روی نمادش کلیک کنین تا ببینین به سایت اصلی اعتماد الکترونیک هدایت میشین یا نه.

من از یه سایتی دو تا شماره ی مجازی گرون قیمت خریداری کردم. طرف شماره ها رو نمیداد. رفتم توی سایت اینماد از سایتش شکایت کردم و دو هفته بهش وقت دادن پول منو برگردونه. بعد از دو هفته باهام تماس گرفتن و گفتن فلان شخص پولتون رو داد؟ گفتم خیر. همون موقع درگاه طرف رو بستن و شکایت رو ارجاع دادن به دادسرا. یک ساعت بعد دیدم یه شماره ناشناس داره بهم زنگ میزنه. جواب دادم دیدم بله!‌ صاحب همین سایتی هست که پولمو نمیده. خیلی ریلکس به غلط کردن افتاده بود و نه تنها هزینمو برگردوند بلکه هزینه ی شکایت که توی سایت اینماد داده بودم رو هم بهم داد و بعد از دو روز دوباره درگاهشو باز کردن و شکایت مختومه شد.

تحت هیچ شرایطی (تاکید میکنم تحت هیچ شرایطی) از سایتی که نماد اعتماد الکترونیک نداره خرید نکنین چون صد در صد یه ریگی به کفشش هست که برای گرفتن اینماد اقدام نکرده. چون اگر میخواست بدون مشکل کار کنه برای گرفتن اینماد اقدام میکرد و همین باعث بالا رفتن اعتبار سایتش میشد.

از کانال های تلگرامی هم تحت هیچ شرایطی خرید نکنین چون اکثرا کلاهبردارن.

به طور مثال سایت گیم سنتر دارای نماد اعتماد الکترونیک هستش. وقتی روی نمادش کلیک میکنین به همچین صفحه ای برخورد میکنین:

صاحب این کسب و کار اقای ایکس هستش. تابحال 7 بار ازش شکایت شده که 5 مرتبه ش رو با تاخیر جواب داده و در حال حاضر هم 2 شکایت باز و در دست پیگیری داره.
خب با دیدن همچین چیزی متوجه میشیم که نباید به این سایت اعتماد کرد چون مشخصه چیکاره ان. چون 7 بار ازش شکایت شده اونم در عرض 1 سال فقط!‌

نکته ی دیگه ای که باید دقت کنین اینه که حتما حتما نماد اعتماد الکترونیکی سایتش اعتبار داشته باشه و منقضی نشده باشه.

View attachment 299261

الان این سایت معتبره ؟ چون می‌خوام دیابلو ۴ خرید کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or