مشکلات کاربران در خرید اکانت از کانال ها و سایت ها اینترنتی

.:HO3IN:.

کاربر سایت
Rating - 100%
76   0   0
با سلام
خیلی گشتم توی تاپیک خاصی اینو اعلام کنم ولی پیدا نکردم
دوستان من چند روز پیش یک اکانت ظرفیت 2 پلی استیشن از این سایت:
خرید اکانت بازی های کنسول (PS4 و PS5) با گارانتی مادالعمر
کانال تلگرامش:
Golden Games | گلدن گیمز
خرید کردم، بعد از واریز مبلغ متاسفانه اکانت رو تحویل نداد پشتیبانی سایت و کلاهبرداره
و اونطور که فهمیدم سر خیلیای دیگه هم کلاه گذاشته..
با توجه به اینکه سایتش همچنان فعاله و توی گوگل هم جزء سایت های اولی هست که با عنوان فروش اکانت های ظرفیتی بالا میاد
گفتم اینجا اعلام کنم تا جای ممکن کسی فریب نخوره و کلاه سرش نره
امیدوارم همیشه ضرر (از هر نوعش) از زندگی هامون به دور باشه.
شاد باشین.
آپدیت:
طی صحبتی که با زرین پال داشتم تونستم اطلاعات صاحب سایت گلدن گیمز (شخص کلاهبردار) رو ازشون بگیرم
با توجه به اینکه طرف همچنان کلاه افراد زیادی رو داره برمیداره.

قانون مهم تاپیک: ویرایش مدیریت:
از قراردادن عمومی هر گونه مشخصات فردی بشدت خودداری کنید.
اگه قصد قرار دادن عکس دارید لطفاً به صورت بندانگشتی قرار بدید.
از ایجاد تاپیک های مشابه در دیگر جاهای فروم خودداری کنید.
اسم تاپیک رو تغییر دادم و مهم کردم که راحت پیدا بشه و بتونید مشکلات پیش اومده رو با هم به اشتراک بگذارید‌.

بازم لازمه متذکر بشم سایت و ادمین های فروم بازیسنتر هیچ مسئولیتی در قبال تایید یا تکذیب مطالب ذکر شده توسط افراد رو ندارند و صرفا تاپیک جهت ثبت تجربه افراد و مشکلات احتمالی دایر شده و حق پاسخگویی برای سایتها و کانال های مورد بحث در تاپیک محفوظه.

Last edited by a moderator:
به شخصه فقط از کانال تلگرام دیجیتال فکتوری اکانت میگیرم و هیچ مشکلی هم تا حالا نداشتم. در فروش مجدد هم تابحال مشکلی نداشتم و معمولا تا یک هفته بعد از فروش اکانت پولو واریز میکنن. ادمیناش معمولا میگن تا یه هفته طول میکشه پول واریز شه. نه اینکه بگه امشب برات انتقال میدم یه هفته طولش بده
قیمتاش اوکیه؟
گیفت کارت هم داره؟

قیمتاش اوکیه؟
گیفت کارت هم داره؟
قیمتاش مناسبه. معمولا گیفت کارت و پلاس هم داره. خودم گیفت کارت از سایت گیفت کارت. آی آر میگیرم چون معطلی نداره و به صورت سیستمی کد بهت داده میشه.

سلام دوستان منم از سایت گلدن گیمز خرید داشتم اکانت ظرفیت 3 fc24 برای ps5 اصلا هیچ اکانتی به من تحویل ندادن و اصلا هم پاسخگو نیستن اسکرین شات گرفتم براتون ارسال میکنم ببینین

Attachments

• Capture+_2024-05-23-16-16-35.png
    Capture+_2024-05-23-16-16-35.png
    799.7 KB · مشاهده: 52
  • Capture+_2024-05-23-16-16-43.png
    Capture+_2024-05-23-16-16-43.png
    819.4 KB · مشاهده: 43
  • Capture+_2024-05-23-16-16-50.png
    Capture+_2024-05-23-16-16-50.png
    906.4 KB · مشاهده: 42
سلام یه سایت دیگه هم هست به اسم گیم سنتر اکانت تحویل میده ولی اگه به مشکل بخورین اصلا پاسخگو نیستش کلا مشکل داره خیلی های دیگه دیدم همین بلا سرشون اومده یه کانال دیگه کلاه برداری هاشو گذاشته بود ادرس سایت و پشتیبانی تلگرام و اسکرین شات ها رو میزارم همه ببینن دیگه گول یه همچین حروم خور هایی رو نخورن
game-center.ir

@GaceDigital
الانم سایتشون رو پلیس فتا بدلیل شکایت فیلتر کرده پشتیبانی الکی گفته بخاطر بازی استلار بلید هستش
خلاصه خیلی مواظب باشین از هر جایی خرید نکنین

Attachments

• Capture+_2024-05-23-15-54-58.png
    Capture+_2024-05-23-15-54-58.png
    866.7 KB · مشاهده: 42
  • Capture+_2024-05-23-15-55-31.png
    Capture+_2024-05-23-15-55-31.png
    854.2 KB · مشاهده: 33
  • Capture+_2024-05-23-15-55-41.png
    Capture+_2024-05-23-15-55-41.png
    881 KB · مشاهده: 31
  • Capture+_2024-05-23-15-56-05.png
    Capture+_2024-05-23-15-56-05.png
    879.2 KB · مشاهده: 33
  • Capture+_2024-05-23-15-56-22.png
    Capture+_2024-05-23-15-56-22.png
    832.6 KB · مشاهده: 34
  • Capture+_2024-05-23-15-56-36.png
    Capture+_2024-05-23-15-56-36.png
    823.6 KB · مشاهده: 39
  • Like
Reactions: u.s.a
در مورد گیم سنتر من ده جا پست دادم و گفتم کلاهبرداره.

قبلا هم پیشنهاد دادم. صاحب تاپیک لطف کنه و کانالها و سایتهای کلاهبردار مثل گیم سنتر و گلدن گیم رو به پست اول اضافه کنه تا دیگه کسی گمراه نشه.

• Like
Reactions: Destro and Anakin
سلام دوستان من ده روز پیش از سایت گلدن گیمز یک اکانت ظرفیت 3 fc24 خرید کردم اول گفتن تا 48 ساعت آینده بعد پیام دادم گفتن در صفه تحول هستید بعد دوباره پیام دادم گفتن سرور ها مشکل خورده بود تازه درست شد بهتون تحویل می‌دیم دوباره پیام دادم گفتم تا آخره هفته تحویل میدید گفتن بله ولی خبری نشد من دیر با اینجا آشناه شدم الان باید چیکار بکنم ؟

• Like
Reactions: Milad.Samavati
سلام دوستان من ده روز پیش از سایت گلدن گیمز یک اکانت ظرفیت 3 fc24 خرید کردم اول گفتن تا 48 ساعت آینده بعد پیام دادم گفتن در صفه تحول هستید بعد دوباره پیام دادم گفتن سرور ها مشکل خورده بود تازه درست شد بهتون تحویل می‌دیم دوباره پیام دادم گفتم تا آخره هفته تحویل میدید گفتن بله ولی خبری نشد من دیر با اینجا آشناه شدم الان باید چیکار بکنم ؟
شما برین شکایت کنین و حتما اینکارم انجام بدین حدود 250 تومن هزینه داره براتون

سلام به همه دوستان که از سایت گلدن گیم خرید کردند و پولشون خورده شده به آیدی @Atom7373 توی تلگرام پیام بدید تا بهتون بگم چی کار کنید پولتون رو پس بگیرید

یک سوال مثلا این یارو یک اکانت رو به چند نفر میفروشه بعد اگه اونا همزمان آنلاین بشن امکان بن شدن وجود داره؟ حالا ظرفیت دو یا سه ، کلابازی و اکانت رو پاک کنیم مطمین تر نیست ؟

سلام به همه دوستان که از سایت گلدن گیم خرید کردند و پولشون خورده شده به آیدی @Atom7373 توی تلگرام پیام بدید تا بهتون بگم چی کار کنید پولتون رو پس بگیرید
اگر مشخصات شخصی اون طرف رو پیدا کردی بگو چون باید شخصا باهاش تسویه حساب بشه . ما به هر کجا گفتیم میگن پیگیری میکنیم. تا الان که خبری نشده سایتم مثل روز اول فعاله و داره کلاهبرداریشو میکنه.

یک سوال مثلا این یارو یک اکانت رو به چند نفر میفروشه بعد اگه اونا همزمان آنلاین بشن امکان بن شدن وجود داره؟ حالا ظرفیت دو یا سه ، کلابازی و اکانت رو پاک کنیم مطمین تر نیست ؟
بن نمیشه بازی برای چند ساعت قفل میشه

• Like
Reactions: amir4829
اگر مشخصات شخصی اون طرف رو پیدا کردی بگو چون باید شخصا باهاش تسویه حساب بشه . ما به هر کجا گفتیم میگن پیگیری میکنیم. تا الان که خبری نشده سایتم مثل روز اول فعاله و داره کلاهبرداریشو میکنه.
مشخصاتشو میخوای بیا پیام خصوصی بفرست

من تجربه خرید بالای یکسال و دائم از

پلی باکس
و
سی دی استاپ

داشتم و دارم
هردو عالی هستن

...
منهم چند سالی هست از سایت کنسولفا خرید دارم
بسیار عالی چه به لحاظ قیمت و چه به لحاظ پاسخگویی و پشتیبانی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟