دور فن بالا و پایین میره تو جفت کنسول های نسل جدید و هیچ خطری کنسولتون رو تهدید نمیکنه خیالتون راحت
سلام٬ خیلی هم عجیب نیست یه سرچ کنید می بینید خیلی ها از صدای زیاد کنسول شکایت کردن و حتی کنسول رو به خاطر صدای زیاد تعویض هم کردن پس حتما یه مشکلی هست !
از خودم در نمیارم!
نمونه:
PS4 Taking Off (Extremely Loud Noise) - YouTube
در مورد صدای فن من خیلی سرچ کردم اما اکثرا کسایی بودن که کنسول رو مدتی به صورت عمودی (ایستاده ) گذاشتن! متاسفانه طراحی طوری بوده که اون سمت کنسول اگه بسته بشه کولینگ کنسول دچار مشکل میشه! خود سونی هم گفته عمودی رو ساپورت نمیکنه!
مورد بعدی اینکه سعی کنید کنسول رو جایی بزارین که هوا خوب عبور کنه! مثلا پشت کنسول بسته نباشه!
کلیپ رو دیدم تو بازی مثل ۲۱-۲۴ هست !
شما چقدر با کنسول فاصله داری موقع بازی ؟
منم صدای اسپیکر رو کم کنم صدای فن به راحتی شنیده میشه! ( نیم متر با کنسول فاصله دارم!)
سلام٬ خیلی هم عجیب نیست یه سرچ کنید می بینید خیلی ها از صدای زیاد کنسول شکایت کردن و حتی کنسول رو به خاطر صدای زیاد تعویض هم کردن پس حتما یه مشکلی هست !
از خودم در نمیارم!
نمونه:
من حدودن 1 متر و 40-30 ولی اونطوری تو اون فاصله صداش کمه ولی وقتی نزدیکش میشم (حدود 40-50 سانت) صداش میاد،یک صدای تر تر میده!!
دوستان فکر کنم درست متوجه منظور من نشدین، مشکل اینکه صدایی که از سمت فن میاد بیشتر از صدای بادش هست(صدایی که هوا با برخورد به پره ها تولید میکنه)
انشال... که چیز مهمی نباشه، من فقط نگرانیم داغ شدن کنسول هست، کنسول من دور تا دورش بازه کامل هوا در جریانه، تازه یک فن اضافه هم کنارش گذاشتم به صورت افقی هم گذاشتمش
این دمای نرمالش چقدره؟؟؟ مثلا من 3-42 ساعت که کنسول رو روشن میکنم برای بازی، یکم قسمت بالا سمت راستش داغ میشه، این طبیعی هست برای 2-3 ساعت؟؟
این صداش خیلی وحشتناک بود،انگار داشت منفجر میشد ، فکر کنم طرف یک 10-12 ساعتی اینو روشن گذاشته بود اونم به صورت عمودی!!!!!
.
.
.
. اون دوستانی که مشکل درایو بلوری داشتن مشکلشون از اول بود یا بعدن مشکل دار شد؟؟؟؟
این کلیپم پیشنهاد میکنم ببینید
PS4 Bad Blu-Ray Drive? - YouTube
مهندس چشم بسته غیب گفتی خوب معلومه باد کمتری میاد بیرون چون اون صدای فنی هست که بالای کنسوله:دوستان فکر کنم درست متوجه منظور من نشدین، مشکل اینکه صدایی که از سمت فن میاد بیشتر از صدای بادش هست(صدایی که هوا با برخورد به پره ها تولید میکنه)
مهم دمای کنسوله که تستایی که من دیدم همیشه کنسول در وضعیت خوبی قرار داشته! یعنی حداکثر دماش 69-70 بوده که کاملا عادیه!
اینطور که فهمیدم مشکل فن به 2 عامل برمیگرده! گرون بودن کنسول(ملت نگرانن یه وقت پولشون به باد بره الکی نگرانن!)
دوم اینکه متاسفانه ما ایرانیا بخاطر گرونی TV ها مجبوریم با مونیتور بازی کنیم که تو این حالت کنسول کنار گوشته! خوب مسلمه که صداش بیشتر میشه:biggrin1:
[LTR][TABLE="class: data"]
[TR]
[TH="bgcolor: #707070"]Idle[/TH]
[TH="bgcolor: #707070"]Blu-ray[/TH]
[TH="bgcolor: #707070"]Gaming[/TH]
[TH="bgcolor: #707070"]Game + UI[/TH]
[/TR]
[TR="class: row1"]
[TH]Max Temp[/TH]
[TD]40 Degrees Celsius[/TD]
[TD]41 Degrees Celsius[/TD]
[TD]44 Degrees Celsius[/TD]
[TD]45 Degrees Celsius[/TD]
[/TR]
[TR="class: row0"]
[TH="bgcolor: #F7F8FB"]Power Draw[/TH]
[TD="bgcolor: #F7F8FB"]80W[/TD]
[TD="bgcolor: #F7F8FB"]100W[/TD]
[TD="bgcolor: #F7F8FB"]131W[/TD]
[TD="bgcolor: #F7F8FB"]140W[/TD]
[/TR]
[TH]Noise: Close[/TH]
[TD]42dB[/TD]
[TD]42dB[/TD]
[TD]51dB[/TD]
[TD]53dB[/TD]
[/TR]
[TR="class: row0"]
[TH="bgcolor: #F7F8FB"]Noise: 1 metre[/TH]
[TD="bgcolor: #F7F8FB"]40dB[/TD]
[TD="bgcolor: #F7F8FB"]40dB[/TD]
[TD="bgcolor: #F7F8FB"]42dB[/TD]
[TD="bgcolor: #F7F8FB"]42dB[/TD]
[/TR]
[TH]Noise: 3 metres[/TH]
[TD]40dB[/TD]
[TD]40dB[/TD]
[TD]41dB[/TD]
[TD]41dB
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/LTR]
چرا جو میدی؟ ps3 که 50 عادیش بود تو بازی به 60 میرسید! 360 که عادیش 60 بود البته الیت منظورمه چون اسلیمش خوب بوددمت گرم داداش.
53dB یعنی از ناجور هم اونورتر.
تو کارتهای گرافیکی PC همه دارن زور خودشونو میزنن بیان زیر 40 اونوقت PS4 میشه 53.
محمد رضا جان درست زدی وسط هدف ،گذشته از پولش، خدمات نداشتنش یکم نگران کنندس، مثلا شما گوشی میخری مثلا میلیون 2.5 حداقل خیالت راحته که یک کاغذ گارانتی دستت میدن تا همینجا مشکلشو حل کنی و نهایتم نشه یا باید بدی برات تعمیر کنن،یا صبر کنی لوازم یدکیش بیاد . اما در مورد ps3-ps4 مشکل اصلی نبود خدمات و تعمیرکار خبره هست، یعنی اگر خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد یا باید خودت با هزار ترس و لرز دست به اچار بشی یا باید ریسک تعمیرشو توسط کسی دیگه ،قبول کنی!!!
شما فکر کن برای ps3 که تغریبا از سال 2007 وارد کشورمون شده تا الان که 5-6 سال میگذره ، هنوز تعمیرکارا مون تو تعمیرش میمونن یا به صورت غیر اصولی یکجورایی سمبلش میکنن!!
حالا بماند که ps4 خدمات نداره، قیمتش تو اینجا 5برابره ، و.....
شاید جای بحثش اینجا نباشه ولی دلیل اینکه خود نمایندگی سونی ایران کنسول ساپورت نمیکنه چیه؟؟؟؟ سونی بهش این اجازه رو نداده یا خودش خودداری کرده؟؟!!
چرا جو میدی؟ ps3 که 50 عادیش بود تو بازی به 60 میرسید! 360 که عادیش 60 بود البته الیت منظورمه چون اسلیمش خوب بود