مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
[/FONT]

اگه متنی که خوندین اینی هست که توی Spoiler گذاشتین پس متن رو درست نخوندین. تازه توی پستتون نوشتین : "عمودی گذاشتن کنسول کاری بس اشتباهه" بعد در ادامه نوشتین : "پس ترجیحاً کنسول رو افقی نذارین" !!!
چیزی که توی متن اشاره شده اینه که اگه کنسولتون صدای اضافه تولید می کنه، مخصوصاً در مقایسه با کنسول های دوستاتون، این رو به حساب یه چیز عادی نذارین.

منم با شما موافقم . اتفاقا منظور طرف این بوده که با اینکه دستگاه را در بهترین حالت ممکن یعنی بدون پایه و در حالت عمودی قرار داده بوده باز هم این مشکل را داشته

من فقط تجربم میگم به نظرم کنسول افقی بزارید بهتره دلیلم هم هواییکه از سمت راست وارد کنسول میشه.وقتیکه کنسول افقی دستتون بزارید سمت راستش میبینید هوا سرد به داخل کنسول میفرسته حالا اگر عمودی بزارید این کار به سختی انجام میشه مگر اینکه از استند خود پلی۴ که جزء لوازم جانبی استفاده کنید من ندیدمش اما گفته میشه تو این حالت جلویه شیارها گرفته نشده و اختلالی تو تهویه هوا داخل کنسول ایجاد نمیکنه.

من فقط تجربم میگم به نظرم کنسول افقی بزارید بهتره دلیلم هم هواییکه از سمت راست وارد کنسول میشه.وقتیکه کنسول افقی دستتون بزارید سمت راستش میبینید هوا سرد به داخل کنسول میفرسته حالا اگر عمودی بزارید این کار به سختی انجام میشه مگر اینکه از استند خود پلی۴ که جزء لوازم جانبی استفاده کنید من ندیدمش اما گفته میشه تو این حالت جلویه شیارها گرفته نشده و اختلالی تو تهویه هوا داخل کنسول ایجاد نمیکنه.

حتما برای کنسول که در حالت ایستاده قرار دارد لازمه

خودم دارمش کانال و شیار برای عبور هوا در آن بکار رفته و خوبه
7208234.gif

سلام دوستان یه سوال مهم اگه دستگاه بخری براش بازی نخری همینجوری تو منوش بچرخی عمل چراغ آبی براش اتفاق میفته داخل 6 ساعت یا حتما فقط با بازی کردن بلو لایت میشه؟چون من پول بازی ندارم

حقیقتا کیفیت آنالوگهای DS4 خیلی پایینه..من دوتا دارم هر دوش به صورت خیلی جزیی رو سطحش خوردگی ایجاد شده..اصلا هم ناخن نزدم بهشون..میخوام با یه کش و پلاستیک کلفت روشون رو بپوشونم کسی ایده بهتری سراغ نداره؟؟

- - -ویرایش - - -

حقیقتا کیفیت آنالوگهای DS4 خیلی پایینه..من دوتا دارم هر دوش به صورت خیلی جزیی رو سطحش خوردگی ایجاد شده..اصلا هم ناخن نزدم بهشون..میخوام با یه کش و پلاستیک کلفت روشون بکشم..کسی ایده بهتری سراغ نداره؟؟

سلام دوستان یه سوال مهم اگه دستگاه بخری براش بازی نخری همینجوری تو منوش بچرخی عمل چراغ آبی براش اتفاق میفته داخل 6 ساعت یا حتما فقط با بازی کردن بلو لایت میشه؟چون من پول بازی ندارم

خب دوست عزیز چه کاریه؟! شما اگه عجله داری تو گرونی بخری باید بازی هم کنی! اگه نمی خوای بازی کنی چه عجله ای هست که بخری!!

خب دوست عزیز چه کاریه؟! شما اگه عجله داری تو گرونی بخری باید بازی هم کنی! اگه نمی خوای بازی کنی چه عجله ای هست که بخری!!
دوستان دیگه نمیشه دیگه خریداری شده تاحالا که مشکل درایو نبوده تو هرسایتی گشتم فقط با دانلود بازی رایگان میشه فهمید؟
هنوزم نرفتم تحویلش بگیرم ولی پول دادم

حقیقتا کیفیت آنالوگهای DS4 خیلی پایینه..من دوتا دارم هر دوش به صورت خیلی جزیی رو سطحش خوردگی ایجاد شده..اصلا هم ناخن نزدم بهشون..میخوام با یه کش و پلاستیک کلفت روشون رو بپوشونم کسی ایده بهتری سراغ نداره؟؟

- - -ویرایش - - -

حقیقتا کیفیت آنالوگهای DS4 خیلی پایینه..من دوتا دارم هر دوش به صورت خیلی جزیی رو سطحش خوردگی ایجاد شده..اصلا هم ناخن نزدم بهشون..میخوام با یه کش و پلاستیک کلفت روشون بکشم..کسی ایده بهتری سراغ نداره؟؟

یکم بیشتر اطلاعات بدین! مثلا روزی چند ساعت بازی میکنید؟ چه بازیی؟؟

Sent from my C6903 using Tapatalk

جالبه اینجا من یکی از تنها کسایی هستم که انالوگام سالمه سالم هستن !
D:
روی هم 6-7 ساعت فقط BF و COD شامل مده Extinction میزنم ! دیگه اگه قرار بود تا الان خراب بشه باید میشد ....

حدودا من 160 ساعت بتل زدم، هنوز سالمه!

Sent from my C6603 using Tapatalk
محمد جان این چه حرفیه که میزنید؟!
مگه آتاریه ؟! :d
ولی یه نکته ای من فهمیدم تنها بازی که داد PS4 رو در میاره کیلزون هست . لامصب از همون اول صدای PS4 در میاد برای بقیه بازی ها کاملا آروم و بی صداس این نشون میده چه زوری میزنه که گرافیک وحشتناک کیلزون رو پردازش کنه

دوستان عزیز اینا چیه میگین ...
کنسوله، وسیله الکترونیکیه، بعد مدتی کار IC، ترانزیستور، خازن هاش و ... کار میکنن و انرژی اکلکتریکی به گرما تبدیل میشه (قانون بقای انرژی)
هر چی حساس تر بشین بدتر میشه
بازیتون را بکنین%k

حقیقتا کیفیت آنالوگهای DS4 خیلی پایینه..من دوتا دارم هر دوش به صورت خیلی جزیی رو سطحش خوردگی ایجاد شده..اصلا هم ناخن نزدم بهشون..میخوام با یه کش و پلاستیک کلفت روشون رو بپوشونم کسی ایده بهتری سراغ نداره؟؟- - -ویرایش - - -حقیقتا کیفیت آنالوگهای DS4 خیلی پایینه..من دوتا دارم هر دوش به صورت خیلی جزیی رو سطحش خوردگی ایجاد شده..اصلا هم ناخن نزدم بهشون..میخوام با یه کش و پلاستیک کلفت روشون بکشم..کسی ایده بهتری سراغ نداره؟؟
لام من خودم از کش و جیر استفاده میکردم فقط یک بدی داره دیگه انالوگ خوب نمیچرخه.بهترین کاری که میشه کرد منم انجامش میدم رو انالوگ دستمال کاغذی گذاشتم بدون اینکه کش بزارم یک تیکه کوچک دستمال کندم گذاشتم رو انالوگش مشکلیم نداره دیگه دستمم عرق نمیکنه که لیز بخوره فقط تو بازی فیفا غین انالوگ اذیت میکنه

- - -ویرایش - - -

جالبه اینجا من یکی از تنها کسایی هستم که انالوگام سالمه سالم هستن ! D: روی هم 6-7 ساعت فقط BF و COD شامل مده Extinction میزنم ! دیگه اگه قرار بود تا الان خراب بشه باید میشد ....
میشه بگید کنسولتون برایه چه ماهیه؟و از کدوم کارخانه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or