مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینجور تیک زدن تو فیفا عادی نه کاری به اکانت داره نه ریجن شما باید کنسولت اخرین اپدیت باشه بازی هم همینطورکه ظرفیت۲باید بریزی که بتونی بروز‌کنی
راستش دستگاه امروز اخرین اپدیت زدم وهمینطور فیفا هم اپدیت 1.7شد؟!پس جریان اپدیت شدن فیفاچیه ؟

دوستان اکانت هکی فیفا 19 رو چند میتونم گیربیارم؟راستش یجاتو همدان رفتم گفت 200تومن ریجن2"
90تومن ریجن1

Last edited by a moderator:
دوستان اکانت هکی فیفا 19 رو چند میتونم گیربیارم؟راستش یجاتو همدان رفتم گفت 200تومن ریجن2"
90تومن ریجن1
اکانت هکی که خیلی ارزونتر از این قیمتاست و حدودا با 40 یا 50 تومن میتونی گیر بیاری ولی الان ظرفیت 3 میتونی با 170 180 تومن بگیری و خیالت هم راحت باشه.

داداش من دستگاه روشن میشه با چشمک ابی فقط کلا تصویر ندارم سیاه . بدم دستم رو پاور نگه میدارم تو safe mod نمیره فقط خاموش میشه
من دستگام ریجن 1 هست fat
تازه که چند وقتی هست این هک جدید ریختم چنتا بازی نصب کردم رو هارد اما زیاد استفاده نمیکنم چی بشه روشن کنم تا اینکه وسط بازی تصویر پرید کلا رفت ریستم کردم اینطوری که گفتم شود .
تعمیر کار خوب که دزد نباشه سراغ ندارم دارین معرفی کنین چون تعمیر کار اینجور دستگاه فقط اطمینانی میشه رفت پیش !؟
پس تنها راهش همین تعمیرکار ببری نه دوست عزیز سراغ ندارم

راستش دستگاه امروز اخرین اپدیت زدم وهمینطور فیفا هم اپدیت 1.7شد؟!پس جریان اپدیت شدن فیفاچیه ؟
شمامیگی هکی ریختی چجور بروز کردی اینجور تیک زدن عادی توفیفا

ات

اتش نشانی بردار یاهم یه ماشین چهاردر پیدا کن برو جای خلوت بزار توکوجه که کسی نباشه زنگ بزن به فرانکلین که عکس دوتا اورد اکه اینکار نشد اتش نشانی بردار بزار جای خلوت
داش نفهمیدم چیکار کنم؟؟واضح تر بگو

سلام خسته نباشید دوستان من تازه PS4 slim 1 tra خریدم دیروز حین بازی یهویی خاموش شد و بعد چند دقیقه روشن شد. دستگاهم کپی خور مشکل چی میتونه باشه؟! با تشکر
کنسول های کپی خور 5.05 خاموشی دارن . معمولا مشکلی نیست .

Sent from my LG-H870S using Tapatalk

آخرین ویرایش:
اره والا هکی ریختم وانلاین کردم دیدم قفل نشد منم زدم اپدیت شد!

از نزدیک به 10نفر از رفیقام که کنسول دارن پرسیدم میگن مال ما اصلا تیک تاحالا ننداخته ومیگن هارد دستگاهت صدرصد ضربه خورده وتیک های بازی که بااپدیت درست نمیشه از هارده.دیگه مغزم نمیکشه!

سلام خسته نباشید دوستان من تازه PS4 slim 1 tra خریدم دیروز حین بازی یهویی خاموش شد و بعد چند دقیقه روشن شد. دستگاهم کپی خور مشکل چی میتونه باشه؟! با تشکر
سلام دوست عزیز وقتی گیم کپی میزنی به دستگاه همین جوری میشه خاموش می شه بعد شروع به ریست کردن میکنه پبیشنهاد من اینکه کلا اکانت کپی نصب نکنی چون خیلی ضرر داره به دستگاه ممکنه هارد دستگاه هم دچار مشکل شه به نظر من اکانت هکی خیلی بهتر از اکانت کپی هست در ضمن دستگاهتو آپدیت کن از کپی خور بیار بیرون

از نزدیک به 10نفر از رفیقام که کنسول دارن پرسیدم میگن مال ما اصلا تیک تاحالا ننداخته ومیگن هارد دستگاهت صدرصد ضربه خورده وتیک های بازی که بااپدیت درست نمیشه از هارده.دیگه مغزم نمیکشه!
دوست عزیز اگه توهمه بازی هات این مشکل لگ تیک زدن داری درسته از هارد ولی اگه فیفا تنها اینجوری مشگل از هارد نیست

دوست عزیز اگه توهمه بازی هات این مشکل لگ تیک زدن داری درسته از هارد ولی اگه فیفا تنها اینجوری مشگل از هارد نیست
بجزفیفا فقط ی بازی جی تی ای بازی کردم که اونم توسرعت زیاد باماشین ۲سه ثانیه افت فریم داشتم ولی تو فیفا بعد ۱ساعت بازی کردن توی هر بازی تو موقعیت گل زدن پیش دروازه یلحظه افت فریم یا همون تیک انداخته

س
بنظرشماها احتمالش هست از این که فیفا ریجن 1رو ریختم رو دستگاه ریجن 2 از این باشه!؟؟

هارد مشکل پیدا کرده و بالا نمیاره! برو تو سیف مود و ریست کن دوباره بریزه. یه چند ساعت طول میکشه ولی درست میشه به امید خدا

بیشتر توضیح میدی چجوری، چه زمانی، حین چه کاری خاموش میشه؟ یعنی مثل اینکه یهو برقو قطع میکنه؟ چراغ قرمز نمیزنه؟ شاید داغ میکنه...
تو هر حالتی خاموش میکنه مثل ابدیت کردن و دانلود کردن داغ کردن بازی کردن و...

س

بنظرشماها احتمالش هست از این که فیفا ریجن 1رو ریختم رو دستگاه ریجن 2 از این باشه!؟؟
نه ربطی به این چیز نداره گفتم که اگه کل بازی هات اینجوری لگ داره گیرمیکنه تیک میزنه مشکل هارد ولی اگه فیفا تنها اینجوری به نظر من پلی یک بار به حالت کارخانه بزن برو دوباره بریز انشالله که درست بشه

س
خیر ، نه به ریجن ربط داره ، نه به ظرفیت !
بازی جی تی ای هم خیلی جزیی تو رانندگی مرکز شهر ممکنه افت فریم بده ، تیک نمیده فکر کنم. فیفا رو نمیدونم.
کارکرد فن چطوره ؟ باید هوا جریان داشته باشه کاملا .
برای راهکار آخر میتونید Rebuild Database هم بزنید ، البته بعیده ربطی داشته باشه.
نهایتا اگه خیلی اذیت میکنه ، باید بدید کنسولتون رو بررسی کنند.

تو هر حالتی خاموش میکنه مثل ابدیت کردن و دانلود کردن داغ کردن بازی کردن و...
داغ کردن که هر حالتی نیست! یه گرم شدن داریم یه داغ کردن. گرم شدن بیش از حد یعنی داغ شدن!
اتصالات برق و تهویه دستگاه رو چک کن. ببین فن کار میکنه؟
بعد از اینکه خاموش میشه چراغ قرمز روشن میشه؟

سلام عزیزان.اقا این فیفا19 ریجن2 برای اینکه گزارشگربازی متعدد داشته باشه باید بازیشو خاص بگیرم بقول کلوپیه یا اینکه معمولیاشم همو گزارشگرای عربی اسپانیایی وغیره.. دارن؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or