Ashkan.kjki
کاربر سایت
سلام ... ps4 من یه چند وقتی هست که وقتی گیم بازی میکنم گیم هنگ میکنه البته نه کاملا مثل اینکه افت فریم کرده یعنی تیکه تیکه میشه البته ۱ ثانیه میشه بعضی اوقات، علتش رو بگین ممنون میشم
دوست عزیز افت فریم عادی تو بازی ها با اپدیت حل میشه چه بازی افت فریم داره که شما میگینسلام ... ps4 من یه چند وقتی هست که وقتی گیم بازی میکنم گیم هنگ میکنه البته نه کاملا مثل اینکه افت فریم کرده یعنی تیکه تیکه میشه البته ۱ ثانیه میشه بعضی اوقات، علتش رو بگین ممنون میشم
دوستان شابع ترین مشکل PS4 چیه؟
برای خرید کنسول دست دوم میپرسم
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
بیشترینش بازی جاست کاز 3دوست عزیز افت فریم عادی تو بازی ها با اپدیت حل میشه چه بازی افت فریم داره که شما میگین
اون بازیش بهینه نیست ، بهرحال افت فریم رو تو درگیری و انفجار میده! حداقل برا من هم اینطور بوده! دستگاه ps4 slimبیشترینش بازی جاست کاز 3
جاست کاز کلا همینجوری افت فریم شدیدی دارهبیشترینش بازی جاست کاز 3
حداکثر۲ساعت باهاش کارکن یکسره اگه مشکلی پیش نیومد که سالمه چون دسته ها موقع خیلس باهاشون گار کنی مشکلاتش شروع میشه اگه سالم باشه که جیزیش نمیشهدوستان راهی هست که کنترلر کنسول رو کامل تست کنیم تا از مطمئن بشیم سالم هست
یعنی چجوری موقع بازی میکنی دور فن بیشتر میشه چه بازی میکنیسلام
مدتیه دیسک به سرعت میچرخه صدای فن زیاد میشه دقیق مثل موقعی که بازی داره نصب میشه ؟ میدونید مشکل از کجاست ؟؟؟
بروتو تنطیمات تو قسمت aedio اونجا اورده هدفون وصل کن بزنallکه از هر دوتا تلویزیون هدفونپخش بشهدوستان ps4 slim من صدا رو از تلوزیون پخش نمیکنه و فقط مجبورم از هدفون استفاده کنم؟؟؟
قبلا درست بود از وقتی اولین بار هدفون وصل کردم به کنترلر دیگه صدا از تلوزیون پخش نمیشه
راه حلش چیه؟؟؟
اره دور فن زیاد میشه و انگار دیسک هم با سرعت بیشتری میچرخه مثل موقع نصب بازی .... قبلن حتی بازیایی مثل گاد اف وار هم باعث نمیشد صدای فن بیاد ... الان اکثر بازیا حتی pes هم اینطور میشهیعنی چجوری موقع بازی میکنی دور فن بیشتر میشه چه بازی میکنی