مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من یه دسته PS4 خریدم دست دوم ولی در حد آک
متاسفانه دسته مشکل صدای ویبره داشت یعنی ویبره سنگین دستگاه احساس میکردم بد داره کار میکنه و صدای آزار دهنده ای داره
به فروشنده گفتم ولی مشکل رو قبول نکرد و گفت بخاطر تازگیه خلاصه با هر زحمتی (شکایت) دسته رو پس دادم
الان یه دسته پلمپ گرفتم و مشکل مشابهی داره اما تو ویبره سبکش و صداش کمتره اما همچنان صدا میده دسته قبلیم هم صدا میده اما خیلی کمتر
از یه نفر پرسیدم گفت که دسته چند روز اول این مشکل رو داره ولی کم کم ویبره نرم میشه!!!
دسته ها تا اونجایی که معلومه اورجیناله
دوستان کسی این مشکل رو داشته یا داره؟ اصلا این مشکل به حساب میاد یا من حساس شدم؟

درست شد مشکلت؟؟
اره دمت گرم دیگه اونجوری نمیشه..

هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی اگر ابدیت کردی باید حالا حالا صبر کنی که بشه هکش کرد.
من خودم دستگام رو رو ورژن 505 نگه داشتم کپی خورش هم کردم حالا هم بازی هکس هام رو دارم هم بازی های کپی رو
:x

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: mohsen2012
سلام
من یه دسته PS4 خریدم دست دوم ولی در حد آک
متاسفانه دسته مشکل صدای ویبره داشت یعنی ویبره سنگین دستگاه احساس میکردم بد داره کار میکنه و صدای آزار دهنده ای داره
به فروشنده گفتم ولی مشکل رو قبول نکرد و گفت بخاطر تازگیه خلاصه با هر زحمتی (شکایت) دسته رو پس دادم
الان یه دسته پلمپ گرفتم و مشکل مشابهی داره اما تو ویبره سبکش و صداش کمتره اما همچنان صدا میده دسته قبلیم هم صدا میده اما خیلی کمتر
از یه نفر پرسیدم گفت که دسته چند روز اول این مشکل رو داره ولی کم کم ویبره نرم میشه!!!
دسته ها تا اونجایی که معلومه اورجیناله
دوستان کسی این مشکل رو داشته یا داره؟ اصلا این مشکل به حساب میاد یا من حساس شدم؟
سلام.
البته بصورت توصیفی که مشخص نیست ، بنظر شما حساس شدین روش.
روی ویبره شدید ممکنه یه ذره صداش اذیت کنه.

• Like
Reactions: m2back
سلام دوستان.
من امروز دسته کنسول رو باز کردم تا تمیزش کنم.
ولی الان بعد از خاموش شدن کنسول چراغ دسته روشن میمونه و چشمک نارنجی میزنه.
دسته رو از پشت ریست هم کردم ولی بازم مشکل داره و چشمک نارنجی میزنه.
علتش چی میتونه باشه?
ممنون

سلام دوستان.
من امروز دسته کنسول رو باز کردم تا تمیزش کنم.
ولی الان بعد از خاموش شدن کنسول چراغ دسته روشن میمونه و چشمک نارنجی میزنه.
دسته رو از پشت ریست هم کردم ولی بازم مشکل داره و چشمک نارنجی میزنه.
علتش چی میتونه باشه?
ممنون
سلام .
من یه بار اینجا هم گفتم . یکی از دسته های مال منم یه روزی اینجوری شد ، راستش من دلیلی پیدا نکردم ، با دستمال نمدار تمیزش کرده بودم ولی مطمئن نیستم مال اون باشه ، همینطوری انقد چشمک زد تا باتریش تموم شد ، دیگه هم شارژ نمیشه ، فقط با سیم کار میکنه ، تعمیر هم نبردم فعلا ، ممکنه برا شما آب خورده باشه بهش ؟
-
اگه دلیلشو یا راه حلشو فهمیدید به منم بفرستین.

سلام دوستان یه سوال دارم ببخشی من ps4احساس میکنم یعنی کیفیت فول نشون نمیده1080pگذاشتم ولی انگار مثل یه دونه دونه ریزداخل صفحه هست تصویر صاف صاف نیست مشکل میتونه ازچی باشه مثل حالت ریز ریزتصویر صاف صاف نشون نمیده تنظیمات تلویزیون هم روی حالت گیم گذاشتم اگه میشه یه نفر راهنمایی کنه

رفقا از امروز صبح، شروع کردم به بازی بعد نیم ساعت دستگاه خودکار خاموش شد، الانم دوباره این اتفاق افتاد.
مشکل از کجاست؟
دستگاه داغ میکنه؟

سلام دوستان

چند روز پیش کنسول رو روشن کردم و یه حالت برفکی نشون داد و دیگه تصویر نیومد.

کنسول روشن میشه و چراغ آبی کنسول سفید میشه یعنی آماده به کاره منتهی تصویر نشون داده نمیشه...

با 2 کابل دیگه امتحان کردم و روی 3 تا تلویزیون دیگه امتحان کردم بازم تصویر نداره

به نظرتون علتش چیه؟؟؟؟

سول رو روشن کردم و یه حالت برفکی نشون داد و دیگه تصویر نیومد.

کنسول روشن میشه و چراغ آبی کنسول سفید میشه یعنی آماده به کاره منتهی تصویر نشون داده نمیشه...

با 2 کابل دیگه امتحان کردم و روی 3 تا تلویزیون دیگه امتحان کردم بازم تصویر نداره

به نظرتون علتش چیه؟؟؟؟
یا مشکل از پورت hdmi دستگاهه یا یک مشکل نرم افزاری که قبلا بنده خداها توی یوتیوب سرشون اومده بود.

• Like
Reactions: ghareib

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or