اره طبیعیه صدای فن بسته به محیط و دما کم و زیاد میشه.ممنونم . يه سوال ديگه فن هاي گوشه صدا زياد ميدن اينم طبيعيه ؟
اره طبیعیه صدای فن بسته به محیط و دما کم و زیاد میشه.ممنونم . يه سوال ديگه فن هاي گوشه صدا زياد ميدن اينم طبيعيه ؟
gta v رو روی پی سی بازی کردم ولی بطور کلی افت فریم عادیهدوستان ببخشید یه سوال این افت فریم تو gta vو فیفا۱۷ عادیه مثلا تو gta v تو جاهای شلوغ وقتی رانندگی میکنی بازی انگار صحنه آهسته میشه واسه شمام این جوری میشه یا غیر عادیه؟
دوستان اگه کسی با این مشکل برخورده یا راه حلش رو میدونه به ما هم بگه سپاسگزارش میشیم:
امروز هدست گلدم همزمان! روی PS3/PS4 Po بصورت بلوتوث صدا رو منتقل نمیکنه(نه بازیها نه منو) اما روی لپ تاپ دانگل رو میزنم بدون مشکل کار میکنه.بخش bluetooth devices در PS4 Pro فقط دسته رو نشون میده و خبری از شناسایی شدن هدست گلد نیست.چند تا راه حل مثل ریست کردن دانگل هدست بوسیله پین یا این دو تا( 1 / 2) رو امتحان کردم ولی تغییری ایجاد نشد.
دوستان اگه کسی با این مشکل برخورده یا راه حلش رو میدونه به ما هم بگه سپاسگزارش میشیم:
امروز هدست گلدم همزمان! روی PS3/PS4 Po بصورت بلوتوث صدا رو منتقل نمیکنه(نه بازیها نه منو) اما روی لپ تاپ دانگل رو میزنم بدون مشکل کار میکنه.بخش bluetooth devices در PS4 Pro فقط دسته رو نشون میده و خبری از شناسایی شدن هدست گلد نیست.چند تا راه حل مثل ریست کردن دانگل هدست بوسیله پین یا این دو تا( 1 / 2) رو امتحان کردم ولی تغییری ایجاد نشد.
واسه منم همین ارور میاد تو بازی evil 7 و انچارتدسلام دوستان یه سوال داشتم این ارور ce-34878-0 واسه چیه؟ وسط مرحله ۲۰ انچارتد ۴ میاد و بازی میپره. بیرون بازی ام هکیه
سلام
یک مشکل عجیب پیدا کردم
دسته پی اس 4 روی کنسول کار نمیکنه میبرم روی یه کنسول دیگه کار میکنه!!
دسته دیگه ام میزنم به کنسول کار میکنه!!!
مشکل از کجاست؟؟
سلام ، با یک سوزن دکمه ریست که پشت دسته کنسول قرار دارد رو فشار دهید و بعد دسته رو با کابل به کنسول متصل کنید ، امتحان کنید و خبرش رو بدید .سلام
یک مشکل عجیب پیدا کردم
دسته پی اس 4 روی کنسول کار نمیکنه میبرم روی یه کنسول دیگه کار میکنه!!
دسته دیگه ام میزنم به کنسول کار میکنه!!!
مشکل از کجاست؟؟
معنی پیام : PS4 به دلیل تنظیم قدرت ذخیره شده در 5 دقیقه ، خاموش خواهد شد . در تنظیمات و در قسمت Power Save Setting بروید و اونو خاموش کنید .کسی میدونه این پیام واسه چیه the PS4 will be turned off in 5 minutes because of the power save setting,
دیروزم وسط بازی فقط PS4 و تلویزیون خاموش شدن اما برقا نرفته بود
یکبار اینکارو کردم فایده نداشتهیه بار دسته رو ریست کن.
پشتش یه سوراخه با پشت سوزن بزن خاموش شه.
منظورتون پشت دسته است!!! پشت کنسول پیدا نکردم دکمه داشته باشه!!سلام ، با یک سوزن دکمه ریست که پشت کنسول قرار دارد رو فشار دهید و بعد دسته رو با کابل به کنسول متصل کنید ، امتحان کنید و خبرش رو بدید .
خیلی ممنون از راهنمایی ولی اصلا power save setting فعال نیست ، دستگاه یه دفه خاموش میشه و خودش روشن میشه و این پیامو میدهسلام ، با یک سوزن دکمه ریست که پشت کنسول قرار دارد رو فشار دهید و بعد دسته رو با کابل به کنسول متصل کنید ، امتحان کنید و خبرش رو بدید .
معنی پیام : PS4 به دلیل تنظیم قدرت ذخیره شده در 5 دقیقه ، خاموش خواهد شد . در تنظیمات و در قسمت Power Save Setting بروید و اونو خاموش کنید .
کابل برق رو چک کنید احتمالا مشکل از همون باشهخیلی ممنون از راهنمایی ولی اصلا power save setting فعال نیست ، دستگاه یه دفه خاموش میشه و خودش روشن میشه و این پیامو میده