با سلام.
برادر آخرین بار به چه شکل دست گاه رو خاموش کردید؟؟.
سوال مهم..آیا چراق آبی بین زمان های 30 ثانیه تا 50 ثانیه اتفاق میوفته یا بیشتر از 1 دقیقه و 15 ثانیه میشه؟
آخرین بار به صورت استاندارد و یا از برق کشیدن؟؟
به دستگاه ضربه خورده؟
آخرین بار در حال خاموش شدن دستگاه رو تکون ندادید؟
این موضوع میتونه از هارد باشه که با چند راه کار حل میشه و در نهایت شاید بخایید هارد رو تعویض کنید و یا به احتمال 10 درصد از پردازنده دستگاه باشه که درست کردنش برات جریان میسازه و یا به احتمال 20 درصد به آی سی اچ دی ام آی رپت داشته باشه که بیشتر بخاطر نوسان برق و یا اچ دی ام آی بی کیفیت خراب باشه.
به سوالات من جواب بدید که شاید بتوانم کمکتان کنم.
موفق باشید.
با سلام.
برادر آخرین بار به چه شکل دست گاه رو خاموش کردید؟؟.
سوال مهم..آیا چراق آبی بین زمان های 30 ثانیه تا 50 ثانیه اتفاق میوفته یا بیشتر از 1 دقیقه و 15 ثانیه میشه؟
آخرین بار به صورت استاندارد و یا از برق کشیدن؟؟
به دستگاه ضربه خورده؟
آخرین بار در حال خاموش شدن دستگاه رو تکون ندادید؟
این موضوع میتونه از هارد باشه که با چند راه کار حل میشه و در نهایت شاید بخایید هارد رو تعویض کنید و یا به احتمال 10 درصد از پردازنده دستگاه باشه که درست کردنش برات جریان میسازه و یا به احتمال 20 درصد به آی سی اچ دی ام آی رپت داشته باشه که بیشتر بخاطر نوسان برق و یا اچ دی ام آی بی کیفیت خراب باشه.
به سوالات من جواب بدید که شاید بتوانم کمکتان کنم.
موفق باشید.
سلام حال شما ؟
چراغ آبی به صورت نرمال همیشگی چشمک میزنه بعد سفید میشه اما بدون تصویر ! حدود دو ساعت پیش باز روشن کردم صدای منوی اصلی رو شنیدم اما باز تصویر نداشت . راستش آخرین بار هفته قبل بود که که یکی از دوستان دستگاهو روشن کرده اما نحوه خاموش کردنو بلد نبود و یه سره از برق کشیده بدون اینکه به من خبر بده که راهنماییش کنم !
سلام حال شما ؟
چراغ آبی به صورت نرمال همیشگی چشمک میزنه بعد سفید میشه اما بدون تصویر ! حدود دو ساعت پیش باز روشن کردم صدای منوی اصلی رو شنیدم اما باز تصویر نداشت . راستش آخرین بار هفته قبل بود که که یکی از دوستان دستگاهو روشن کرده اما نحوه خاموش کردنو بلد نبود و یه سره از برق کشیده بدون اینکه به من خبر بده که راهنماییش کنم !
در ادامه سوالاتون باید بگم ضربه نخورده و از جایی سقوط نکرده ولی هنگام خاموش کردن نمیدونم تکونش داده یا نه چون آخرین بار خودم خاموشش نکردم
دستگاه ps4 500 gig ادیشن 2016 هست
ممنون از راهنماییتون
Last edited by a moderator: