THE CORRE
کاربر سایت
چشمداداش شما یبار از قصمت سیف مود کنسولتو آپدیت کن ایشالا حل بشه
خدا خیرت بده
فقط باهمون فریم فعلی آپدیت کنم؟
چشمداداش شما یبار از قصمت سیف مود کنسولتو آپدیت کن ایشالا حل بشه
آره بری تو سیف مود آپدیت برنی خود به خود دتنلود میکنه و نصب میشه. اگرم میخوای میتونی آخرین فایل آپدیت که ارائه شده دانلود کنی توفلش بریزی و از اون طریق آپدیت کنی.چشم
خدا خیرت بده
فقط باهمون فریم فعلی آپدیت کنم؟
انجام دادم ولی متاسفانه درست نشدآره بری تو سیف مود آپدیت برنی خود به خود دتنلود میکنه و نصب میشه. اگرم میخوای میتونی آخرین فایل آپدیت که ارائه شده دانلود کنی توفلش بریزی و از اون طریق آپدیت کنی.
یکی از دوستام این مشکل رو داشت با ساخت اکانت psn مشکلش برطرف شدسلام برای نصب آپدیت و پچ های pes17 یه مشکل دارم.
داخل بازی که هستم و به قسمت های مربوطه میرم، فلش رو نمیشناسه و میگه فلش وصل نیست
در حالیکه خود کنسول بخش device ها میشناسه فلش رو
فرمت fat 32 هم تست کردم فایده نداشته.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام.بازی های پر گرافیکی مثل هورایزون ،کیلزون و از این دسته عناوین قدرت پردازش زیادی از کنسول طلب میکنن و متقابلا کنسول بیشتر گرم میشه و این مساله باعث میشه سرعت فن بره بالا و صداشم بیشتر شه ولی همه عناوین قدرت گرافیکی نمیخوان و به خاطر این توی بعضی از بازی ها انچنان فن سرعت و صدا نمیگیره.سلام به همه
دوستان یه سوال فنی دارم
بنده 2 تا PS4 ساده دارم (اسلیم و پرو نیست)
هر دو با هم خریداری شدن
مدتی هستش یکی از کنسول هام صدای فنش بطور متغییر بالا میره و توی بعضی بازی ها سرعت فن خیلی بالاست در صورتی که اون یکی صداش اصلا نمیاد و مشکلی نیست
توی همه بازی ها اینطور نیست
مثلا توی Fifa طبیعی هستش ولی توی هورازین صدای فن بالاست یا توی اینفینتی وار فیر صدا بالاست
این در صورتی هستش که بازی ها کاملاً دیجیتالی هستند و کاملاً نصب هستند و کنسول حتی وقتی خاموش هستش و تازه روشن میکنیم و توی بازی میریم بازم صداش بالا میره
(صدای فن و سرعت فن در یکی از کنسول هام منظورمه)
به نظرتون طبیعی هستش
به یکی از دوستان هم زنگ زدم اون هم مشکل مشابه داشت و از الان مدتی هستش بازی میکنه همینطور هستش و از فروشنده پرسیده بود و گفته شده بود که ربط به گرافیک بازی داره ::(
نظر دوستان چیه ؟
بنظرتون مشکل سخت افزاری داره ؟
چکار کنم؟
درودسلام به همه
دوستان یه سوال فنی دارم
هر دو با هم خریداری شدن
مدتی هستش یکی از کنسول هام صدای فنش بطور متغییر بالا میره و توی بعضی بازی ها سرعت فن خیلی بالاست در صورتی که اون یکی صداش اصلا نمیاد و مشکلی نیست
مثلا توی Fifa طبیعی هستش ولی توی هورازین صدای فن بالاست یا توی اینفینتی وار فیر صدا بالاست
این در صورتی هستش که بازی ها کاملاً دیجیتالی هستند و کاملاً نصب هستند و کنسول حتی وقتی خاموش هستش و تازه روشن میکنیم و توی بازی میریم بازم صداش بالا میره
به نظرتون طبیعی هستش
به یکی از دوستان هم زنگ زدم اون هم مشکل مشابه داشت و از الان مدتی هستش بازی میکنه همینطور هستش و از فروشنده پرسیده بود و گفته شده بود که ربط به گرافیک بازی داره ::(
نظر دوستان چیه ؟
چکار کنم؟
سلام دوستان من هم این مشکل رو دارم ولی کنسول من حتی تو بازی fifa16 بعد از ۴۰ دقیقه صداش خیلی میره بالا خیلی واضح میشه صدای فن را شنید البته خیلی داغ نمیشهسلام به همه
دوستان یه سوال فنی دارم
هر دو با هم خریداری شدن
به نظرتون طبیعی هستش
نظر دوستان چیه ؟
چکار کنم؟
مدل کنسول slim هست و سه ماهه که خریدم،البته این کنسول یه مشکل دیگه هم داره این که دستگاه هر ۱ دقیقه یکبار تق تق میکنه حتی وقتی دیسک داخلش نیست و حتی وقتی خاموشه این صدا میاد.سلام دوستان
سلام دوستان من هم این مشکل رو دارم ولی کنسول من حتی تو بازی fifa16 بعد از ۴۰ دقیقه صداش خیلی میره بالا خیلی واضح میشه صدای فن را شنید البته خیلی داغ نمیشه
والله الان بهش دسترسی ندارم که دقیق چک کنمدرود
اون کنسولتون که صدای فنش بالاست کدوم سری هستش؟
موافقم منم اوایل همین مشکل رو داشتم بخصوص بازی های که حالت HDR دارند ولی بعد از انجام بازی های متفاوت و کاهش صدا همه چیز برام عادی شدهسلام.بازی های پر گرافیکی مثل هورایزون ،کیلزون و از این دسته عناوین قدرت پردازش زیادی از کنسول طلب میکنن و متقابلا کنسول بیشتر گرم میشه و این مساله باعث میشه سرعت فن بره بالا و صداشم بیشتر شه ولی همه عناوین قدرت گرافیکی نمیخوان و به خاطر این توی بعضی از بازی ها انچنان فن سرعت و صدا نمیگیره.
در کل نگران نباش و اینقدر حساس نشو همه این ها طبیعیه.به نظرم ادم زیادی بره توی نخ یه مساله اصلا وسواس فکری میگیره و همش نگران مسالی هست که اصلا وجود خارجی نداره
مشکل رو پیدا کردم بخاطر این بود ک فایل ها رو توی پوشه های دیگه میریختم و مستقیم تو فلش نبودنیکی از دوستام این مشکل رو داشت با ساخت اکانت psn مشکلش برطرف شد
ریفریبشید ها روی کارتن دستگاه بزرگ زده.درود دوستان
ایا راهی هست که بشه دونست که ps4 ریفربیشد هست یا نه؟