مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چشم
خدا خیرت بده
فقط باهمون فریم فعلی آپدیت کنم؟
آره بری تو سیف مود آپدیت برنی خود به خود دتنلود میکنه و نصب میشه. اگرم میخوای میتونی آخرین فایل آپدیت که ارائه شده دانلود کنی تو‌فلش بریزی و از اون طریق آپدیت کنی.

• Like
Reactions: THE CORRE
مشکل رفع اتواجکت ویدئوی رسمی از سونی

اون دوستمونم که درایوش مکش نداشت باز کرد فاتحشو خوند :D
دکمه پاور رو تا زمانی که دو صدای بیپ بده نگه دار بعدش 30 ثانیه صبرکن و به مدت 3 دقیقه کنسول رو کامل از برق بکش. احتمالا باید مشکلت حل بشه ، نشد ببوسش بزار کنار :D

سلام برای نصب آپدیت و پچ های pes17 یه مشکل دارم.
داخل بازی که هستم و به قسمت های مربوطه میرم، فلش رو نمیشناسه و میگه فلش وصل نیست
در حالیکه خود کنسول بخش device ها میشناسه فلش رو
فرمت fat 32 هم تست کردم فایده نداشته.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام برای نصب آپدیت و پچ های pes17 یه مشکل دارم.
داخل بازی که هستم و به قسمت های مربوطه میرم، فلش رو نمیشناسه و میگه فلش وصل نیست
در حالیکه خود کنسول بخش device ها میشناسه فلش رو
فرمت fat 32 هم تست کردم فایده نداشته.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
یکی از دوستام این مشکل رو داشت با ساخت اکانت psn مشکلش برطرف شد

سلام به همه
دوستان یه سوال فنی دارم
بنده 2 تا PS4 ساده دارم (اسلیم و پرو نیست)
هر دو با هم خریداری شدن
مدتی هستش یکی از کنسول هام صدای فنش بطور متغییر بالا میره و توی بعضی بازی ها سرعت فن خیلی بالاست در صورتی که اون یکی صداش اصلا نمیاد و مشکلی نیست
توی همه بازی ها اینطور نیست
مثلا توی Fifa طبیعی هستش ولی توی هورازین صدای فن بالاست یا توی اینفینتی وار فیر صدا بالاست
این در صورتی هستش که بازی ها کاملاً دیجیتالی هستند و کاملاً نصب هستند و کنسول حتی وقتی خاموش هستش و تازه روشن میکنیم و توی بازی میریم بازم صداش بالا میره
(صدای فن و سرعت فن در یکی از کنسول هام منظورمه)
به نظرتون طبیعی هستش
به یکی از دوستان هم زنگ زدم اون هم مشکل مشابه داشت و از الان مدتی هستش بازی میکنه همینطور هستش و از فروشنده پرسیده بود و گفته شده بود که ربط به گرافیک بازی داره :::(((
نظر دوستان چیه ؟
بنظرتون مشکل سخت افزاری داره ؟
چکار کنم؟

سلام به همه
دوستان یه سوال فنی دارم
هر دو با هم خریداری شدن
مدتی هستش یکی از کنسول هام صدای فنش بطور متغییر بالا میره و توی بعضی بازی ها سرعت فن خیلی بالاست در صورتی که اون یکی صداش اصلا نمیاد و مشکلی نیست
مثلا توی Fifa طبیعی هستش ولی توی هورازین صدای فن بالاست یا توی اینفینتی وار فیر صدا بالاست
این در صورتی هستش که بازی ها کاملاً دیجیتالی هستند و کاملاً نصب هستند و کنسول حتی وقتی خاموش هستش و تازه روشن میکنیم و توی بازی میریم بازم صداش بالا میره
به نظرتون طبیعی هستش
به یکی از دوستان هم زنگ زدم اون هم مشکل مشابه داشت و از الان مدتی هستش بازی میکنه همینطور هستش و از فروشنده پرسیده بود و گفته شده بود که ربط به گرافیک بازی داره :::(((
نظر دوستان چیه ؟
چکار کنم؟
سلام.بازی های پر گرافیکی مثل هورایزون ،کیلزون و از این دسته عناوین قدرت پردازش زیادی از کنسول طلب میکنن و متقابلا کنسول بیشتر گرم میشه و این مساله باعث میشه سرعت فن بره بالا و صداشم بیشتر شه ولی همه عناوین قدرت گرافیکی نمیخوان و به خاطر این توی بعضی از بازی ها انچنان فن سرعت و صدا نمیگیره.
در کل نگران نباش و اینقدر حساس نشو همه این ها طبیعیه.به نظرم ادم زیادی بره توی نخ یه مساله اصلا وسواس فکری میگیره و همش نگران مسالی هست که اصلا وجود خارجی نداره

سلام به همه
دوستان یه سوال فنی دارم
هر دو با هم خریداری شدن
به نظرتون طبیعی هستش
نظر دوستان چیه ؟
چکار کنم؟
درود
اون کنسولتون که صدای فنش بالاست کدوم سری هستش؟

سلام دوستان
سلام به همه
دوستان یه سوال فنی دارم
هر دو با هم خریداری شدن
به نظرتون طبیعی هستش
نظر دوستان چیه ؟
چکار کنم؟
سلام دوستان من هم این مشکل رو دارم ولی کنسول من حتی تو بازی fifa16 بعد از ۴۰ دقیقه صداش خیلی می‌ره بالا خیلی واضح میشه صدای فن را شنید البته خیلی داغ نمیشه

سلام دوستان

سلام دوستان من هم این مشکل رو دارم ولی کنسول من حتی تو بازی fifa16 بعد از ۴۰ دقیقه صداش خیلی می‌ره بالا خیلی واضح میشه صدای فن را شنید البته خیلی داغ نمیشه
مدل کنسول slim هست و سه ماهه که خریدم،البته این کنسول یه مشکل دیگه هم داره این که دستگاه هر ۱ دقیقه یکبار تق تق می‌کنه حتی وقتی دیسک داخلش نیست و حتی وقتی خاموشه این صدا میاد.

Last edited by a moderator:
درود
اون کنسولتون که صدای فنش بالاست کدوم سری هستش؟
والله الان بهش دسترسی ندارم که دقیق چک کنم
منزل نیستم مدل معمولی سری 11 فکر کنم (باندل GTAو The Last Of Us) هستش
ps4-black-friday-bundles-featuring-gta-v-tlou-remastered.jpg

• Like
Reactions: Inanc
سلام.بازی های پر گرافیکی مثل هورایزون ،کیلزون و از این دسته عناوین قدرت پردازش زیادی از کنسول طلب میکنن و متقابلا کنسول بیشتر گرم میشه و این مساله باعث میشه سرعت فن بره بالا و صداشم بیشتر شه ولی همه عناوین قدرت گرافیکی نمیخوان و به خاطر این توی بعضی از بازی ها انچنان فن سرعت و صدا نمیگیره.
در کل نگران نباش و اینقدر حساس نشو همه این ها طبیعیه.به نظرم ادم زیادی بره توی نخ یه مساله اصلا وسواس فکری میگیره و همش نگران مسالی هست که اصلا وجود خارجی نداره
موافقم منم اوایل همین مشکل رو داشتم بخصوص بازی های که حالت HDR دارند ولی بعد از انجام بازی های متفاوت و کاهش صدا همه چیز برام عادی شده

یکی از دوستام این مشکل رو داشت با ساخت اکانت psn مشکلش برطرف شد
مشکل رو پیدا کردم بخاطر این بود ک فایل ها رو توی پوشه های دیگه میریختم و مستقیم تو فلش نبودن
ولی الان مشکل دیگه ک دارم اینه که وقتی همه گزینه ها رو انتخاب میکنم و شروع میکنه به نصب تک تک، آخرش بعد چند دیقه ارور میده که فلان تیم not found و انگار نه انگار... همه ش مث قبل میمونه

آخرین ویرایش:
درود دوستان
ایا راهی هست که بشه دونست که ps4 ریفربیشد هست یا نه؟
ریفریبشید ها روی کارتن دستگاه بزرگ زده.
من توی بازار ایران اصلا ندیدم باشه اما اگر طرف کلاه بردار باشه کاری که نداره کنسول دست دوم رو جای نو میفروشه پس بهتره آدم از جاهای معتبری خرید کنه که خیالش راحت باشه حالا چه از بازار چه از سایت ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or