چند وقت پیش همین جا در این مورد یه چند تا مطلب دیدم مثل اینکه مشکل از کنسوله . یکی از راه حل هایی که یادم میاد این بود که کنسول رو برای یه مدت از برق بکشید بعد دوباره وصل کنید (بگردید احتمال بتونید راه حل های دیگه ای هم پیدا کنید ولی همون موقع بعضی از دوستان هم مشکل رو از کلید eject میدونستن که متاسفانه من یادم نمیاد راه چاره اون مورد رو)یه سوال ، دوستم وقتی داره Uncharted 4 بازی میکنه ، میگه که هر یه ربع بیست دقیقه دیسک اتوماتیک میاد بیرون ، مشکل از کجاست ؟ کنسول ؟ دیسک ؟ جالب اینجاست که من با همون کنسول و دیسک بازی کردم 3 روز اما این مشکل رو نداشتم !
آموزش رو دیدم باید دستگاه از وارانتی خارج بشه که خوب مساله مهمی نیست ولی برچسب روی پیچ ها رو برداری موقع فروش فکر میکنن برا تعمیر باز شدهدوستان کنسول من موقع بازی های سنگین مثل انچارتد 4 و اینا صدای فنش به شدت زیاد میشه(بازیها دیجیتالی ه) توی انجمن های خارجی گشتم میگفتن دلیل اصلی کثیف بودن فن و یه آموزش چهل و پنج دقیقه ای یوتیوب گذاشتن که خیلی سنگین ه
میخواستم ببینم راه کار ها و آموزش ها در مورد صدای فن چیه و کجا میتونم مطالب مرتبط رو ببینم
سلام دوست من . عزیز بنده از دستگاه باد استفاده میکنم ! خونگی نه برای تعمیرگاه ها ! کاملا هم جواب داد و کم مونده بود موجودات ماقبل تاریخی ازش بزنه بیرون ! از پشت سمت چپ گرفتم و خاک از کنارا میزد بیرون از همه طرف گرفتم تا اینکه دیگه خاکی در نیومد .آموزش رو دیدم باید دستگاه از وارانتی خارج بشه که خوب مساله مهمی نیست ولی برچسب روی پیچ ها رو برداری موقع فروش فکر میکنن برا تعمیر باز شده
راهی سراغ ندارید؟
سیف مود را امتحان کردی تصویر داره یا نه ؟دوستان از امروز صبح هر کاری می کنم PS4 تصویر نمیده کابل HD هم عوض کردم باز جواب نداد کامل کنسول روشن میشه ولی تصویر نمیده کسی نمی دونه چکار کنم؟
نه سیف مود هم تصویر نمیدهسیف مود را امتحان کردی تصویر داره یا نه ؟
نه سیف مود هم تصویر نمیده
برا منم همینطوری شده بود دادم برا تعمیرنه سیف مود هم تصویر نمیده
اگه از مدل قبلی ها که یه طرفش براقه باشه مشکل دکمه پاور داره مال منم اینجوری شده بود فروختم اما قابل تعمیره و جای نگرانی ندارهسلام . Ps4 من دچار يه مشكلى شده . Ps4 بعد از چند ثانيه مه روشن مى كنم دوباره خاموش ميشه و هر دفعه كه اين كار رو انجام ميدم همين اتفاق مى افته . خواهش مى كنم راهنماييم كنيد . ممنون
بله . واسه من طرف براق داره . طورى هست كه من خودم بتونم تعمييرش كنم ؟؟اگه از مدل قبلی ها که یه طرفش براقه باشه مشکل دکمه پاور داره مال منم اینجوری شده بود فروختم اما قابل تعمیره و جای نگرانی نداره
نه که نشه اما من بلد نیستم چند تا از دوستام خودشون تعمیر کرده بودن یکم تحقیق کن اگه فروشنده که بتونه جلوی خودت تعمیر کنه 10 دقیقه هم طول نمیکشه ببر تعمیر کنن در غیر این صورت باید تحقیق کنی تا بتونی خودت تعمیر کنیبله . واسه من طرف براق داره . طورى هست كه من خودم بتونم تعمييرش كنم ؟؟