داداش دستگاه رو روشن کن باهاش بازی بکن اگر مشکلی نداشت یعنی حله!اخه دل ادم میسوزه دل چرکین میشی که کارمیکنه اما داخلش معلوم نیست خازنی مقاومتی سوخته باشه . بعد سه ماه فشار و پول جمع کردن واسه خریدش بزرگترین ضدحالی بود که خوردم .
سلام.
تازه ps4 گرفتم امروز اومدم برا اولین بار اینفیموس بزنم دفعه اول که یه 2 ساعتی بازی کردم مشکلی نداشت ولی دفعه بعدی که اومدم بازی کنم بعد یه ساعت یه مشکلی برام پیش اومد.
وقتی من مثلا انالوگ رو میدادم سمت چپ اون تقریبا 1 ثانیه بعد تازه حرکت میکرد.بعد یه چند دیقه دیدم تا اون بخاد تکون بخوره حدود 5 ثانیه طول میکشه.
ریاستارت کردم بعد یه ربع دوباره اونجوری شد ولی یه دفعه خود بخود درست شد و الان 2 ساعتی میشه دارم بازی میکنم مشکلی نداره.
میخاستم بدونم کنسول مشکلی داره یا نه و اگه دوباره اینطوری شد خاموش کنم؟
سلام.این بیشتر شبیه یه باگ تو بازیه. تو منوی کنسول هم همینطوره؟ بازی های دیگه چی؟
من مشکل شما رو نداشتم!سلام.
نه تو منو اینطوری نیس.
بازی که فعلا بازی دیگه ای ندارم اینو پلات کردم میرم با یکی از دوستام با کیلزون عوضش کنم.
امروز خاستم ببینم برا داغ کردنه یا نه نشستم از ساعت 1 تا حالا یه بند بازی کردم دیگه طورییش نشد(سیم دسته وصل بود بهش)
کس دیگه ای هم در مورد اینفیموس این مشکلو داشته؟
هر چند ساعت بهش یه استراحت بدم خوبه؟
اخه میترسم اینم بزنم مثل ps3 fat بسوزونمش:d
آقا من یه ps4 ریجن 3 گرفتم 1 ساعتی بازی کردم و خاموشش کردم یه مقدار داغ بود مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
من دیگه وقت بازی ندارم چند روزی آیا اگه مشکلی داشته بود همین 1 ساعت معلوم میشد ؟ eject اینارو میگم..
شبکه PSN مثل اینکه دوباره در دست تعمیره.کسی مشکل سرعت اینترنت نداره تو کنسول؟با کامپیوتر خوبه ها ولی با کنسول افتضاح شده بعد از آپدیت دیروز.
دوست عزیز همونطور که احتمالا دیدی یه پیغام میاد و میگه شبکه در دست تعمیرات میباشد.سلام ...
دوستان را حل این ارور WV 33899 2 چیه؟
من از طریق کنسول می تونم برم اینترنت و مثلا گوگل. اما اصلا نمی تونم به PSN وصل بشم. لطفا کمک کنید.
سلام.
نه تو منو اینطوری نیس.
بازی که فعلا بازی دیگه ای ندارم اینو پلات کردم میرم با یکی از دوستام با کیلزون عوضش کنم.
امروز خاستم ببینم برا داغ کردنه یا نه نشستم از ساعت 1 تا حالا یه بند بازی کردم دیگه طورییش نشد(سیم دسته وصل بود بهش)
کس دیگه ای هم در مورد اینفیموس این مشکلو داشته؟
هر چند ساعت بهش یه استراحت بدم خوبه؟
اخه میترسم اینم بزنم مثل ps3 fat بسوزونمش:d
به قول معروف مث چی ازش کار بکش اگه اشکالی پیش نیپمد یعنی سالمه دیگه.دوستان چطوری میشه کلا سخت افزار پلی استیشن ۴ رو تست کرد که خرابی داره یا نه ؟