مشکلات و خرابی های PlayStation 5

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر اعضا
این صفحه رو ایجاد کردم در مورد مشکلات PS5 بحث و نظر بدهیم.
اولیش هم خودم میگم.
با وام و پس انداز و کلی امید آرزو برای بچه هفت ساله کنسول خریدم کمتر از یک ماه حالا روشن میکنم پنج دقیقه بازی نکرده ارور داغ شدن میده و اگر دیر بجنبیم خودش خاموش میشه.
تعمیرشم که کسی بلد نیست فقط یه مشت اباطیل میگن و درخواست دو میلیون پول بی زبون میکنن.
یک هفتس دنبال کارشم خسته شدم.
سونی واقعا با این کیفیتش خراب کرده که.
اینم بگم گیمر نیستم و جوانی فقط یه میکرو داشتم برای همین میگم شاید از کم تجربگی من هستش.
دوستان اگر نظری دارند که کمک بکنه.
قبلا مزاحم دانیال کینگ هم شدم.
جافرپور

میگه قابل رفع نیس
How to fix CE-108255-1. An error occurred in the application. Make sure your system software and application are updated. If the error occurs after launching a game, delete the game from Settings > Storage, and reinstall it

اگر دستگاه و بازی آپدیت هستن بازی های دیگه رو هم تست کن
این لینک زیر هم توضیحات کامل تری در مورد این ارور و راه حل هاش داده
How to Fix PS5 Error Code (CE-108255-1) | PS4 Storage

• Like
Reactions: satellitedvb
دوستان علت اینکه سری 12 بازیای سونی 4 رو اجرا میکنه و بازیای سونی 5 رو اجرا نمکینه علتش چیه ؟
یه بار همه چی رو پاک کنید و ریست تنظیمات کارخانه بکنید و در صورت لزوم آپدیت کنید اگر درست نشد سخت افزاریه. البته شایدم ریجن چین باشه همه چیزش قفله.

• Like
کنسول دیسک خوره . بحث کپیخور نیس ... کنسولی هس میکه فقط بازیای ps4 رو اجرا مکینه و بازیای ps5 اجرا نمکینه و ارور میده
نوشته قبلیم شوخی بود.
این مورد خیلی عجیبه. چون حتی اگه مسدود شده باشه اجازه نمیده که کلا هیچ چیزی اجرا بشه. یه بازنشانی کلی بزن ببین مشکل هنوز برقراره یا نه.

• Like
کنسول دیسک خوره . بحث کپیخور نیس ... کنسولی هس میکه فقط بازیای ps4 رو اجرا مکینه و بازیای ps5 اجرا نمکینه و ارور میده
یه مورد اینجوری دقیقا من تو دیوار دیدم 😁
کلا یا نرم افزاری که قابل حله یا سخت افزاری که بعید کسی بتونه حلش کنه

• Poker Face
میگه قابل رفع نیس

این روشی که سونی‌گفته رو‌ تست کنید:

Screenshot_20231129-185250_Edge.png

آموزش رفتن به سیف مود:

Screenshot_20231129-185522_Edge.png

داخل این سایت هم چندتا روش‌ گفته، اینا رو‌ هم تست کنید، امیدوارم ردیف بشه.

Are You Bothered by PS5 Error Code CE-108255-1? Here Are 7 Fixes - MiniTool Partition Wizard

اگر فیکس نشه هم مشکل سخت‌ افزاری هست.
اینجا زنگ بزنید بپرسید تعمیر می‌کنن یا خیر.

تعمیر PS5 اصلی | تعمیر تخصصی خاموش شدن ناگهانی پلی استیشن 5

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: DedSec88
دوستمون این عکس رو قبلا گذاشته بود و منم بهش گفتم فقط برای همین بازی این مشکل پیش اومده و دوبار هم بیشتر نشده اون هم بخاطر استفاده از گلیچ بود.
دفعه قبل که گذاشته بود چیز دیگه ای گفته بود اما حالا تعمیم داره به کل کنسول و احتمالا هم این عکس رو از نت پیدا کرده.
لطفا از بازیای دیگه هم عکس بزار که این مشکل رو پیدا کردن.
ریجن چین اصلا اجرا نمیکنه.
این ارور وقتی میاد که وسط بازی کرش بشه

دوستمون این عکس رو قبلا گذاشته بود و منم بهش گفتم فقط برای همین بازی این مشکل پیش اومده و دوبار هم بیشتر نشده اون هم بخاطر استفاده از گلیچ بود.
دفعه قبل که گذاشته بود چیز دیگه ای گفته بود اما حالا تعمیم داره به کل کنسول و احتمالا هم این عکس رو از نت پیدا کرده.
لطفا از بازیای دیگه هم عکس بزار که این مشکل رو پیدا کردن
این کاربر همتونو سرکار گذاشته و کافیه کامنت هاشو از قدیم تا الان در تمام تاپیک ها دنبال کنید، توی تاپیک پرسش و پاسخ کامنت نمی ده چون می دونه کسی جوابشو نمی ده. اگر می خواید در مورد پیغام 1_108255 بیشتر بدونید، تاپیک پرسش و پاسخ پست اول بخش آموزش های کاربردی بصورت جامع در موردش توضیح دادم

این کاربر همتونو سرکار گذاشته و کافیه کامنت هاشو از قدیم تا الان در تمام تاپیک ها دنبال کنید، توی تاپیک پرسش و پاسخ کامنت نمی ده چون می دونه کسی جوابشو نمی ده. اگر می خواید در مورد پیغام 1_108255 بیشتر بدونید، تاپیک پرسش و پاسخ پست اول بخش آموزش های کاربردی بصورت جامع در موردش توضیح دادم
بلانصبت مگر مشکل روحی روانی دارن که اینکار رو میکنن؟؟؟

لطفا از بازیای دیگه هم عکس بزار که این مشکل رو پیدا کردن.
ریجن چین اصلا اجرا نمیکنه.
این ارور وقتی میاد که وسط بازی کرش بشه
این مال یه بنده خداس . از سر دلسوزی گذاشته شده و اینکه خودشم کفته تا حالا کسی نتونسته حل کنه . حتی آدرس اینجام بهش دادم .ولی باز کسی نتونسته حل کنه .
بلانصبت مگر مشکل روحی روانی دارن که اینکار رو میکنن؟؟؟
شعورت نمیرسه . توهین نکن .
مثل اینکه همه کاربرا تعقیب میکنی ؟ اسپانسر سونی هستی !!!! پلیس چیزی امنیتی هستی !
نمیتونی کمکی و راهنمایی کنی حرف اضافه نزن . سوال خارج از تاپتیک پرسیده نشده .

این عکس رو که قبلا هم گذاشته بود درباره یک مدل خرابی دیگه داشت سوال میکرد نه ؟ ترول میکنه ؟

این عکس رو که قبلا هم گذاشته بود درباره یک مدل خرابی دیگه داشت سوال میکرد نه ؟ ترول میکنه ؟
همین پیغام در تاپیک پرسش و پاسخ بود :D
جالبه توی همین کامنت بالایی آدرس مقاله در تاپیک پرسش و پاسخ رو دادم، منو کوت می کنه می گه اگر نمی تونی راهنمایی کنی حرف اضافه نزن:D مشخصا مشکل ایشون از ابتدای نسل! این پیغام یا سری 2000 1000 و PS5 Proو PS6 نبوده و نیست و نخواهد بود!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or