مشکلات و خرابی های PlayStation 5

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر اعضا
این صفحه رو ایجاد کردم در مورد مشکلات PS5 بحث و نظر بدهیم.
اولیش هم خودم میگم.
با وام و پس انداز و کلی امید آرزو برای بچه هفت ساله کنسول خریدم کمتر از یک ماه حالا روشن میکنم پنج دقیقه بازی نکرده ارور داغ شدن میده و اگر دیر بجنبیم خودش خاموش میشه.
تعمیرشم که کسی بلد نیست فقط یه مشت اباطیل میگن و درخواست دو میلیون پول بی زبون میکنن.
یک هفتس دنبال کارشم خسته شدم.
سونی واقعا با این کیفیتش خراب کرده که.
اینم بگم گیمر نیستم و جوانی فقط یه میکرو داشتم برای همین میگم شاید از کم تجربگی من هستش.
دوستان اگر نظری دارند که کمک بکنه.
قبلا مزاحم دانیال کینگ هم شدم.
جافرپور

یعنی آشغال تر از این کنسول تا حالا بوده !!!
از پلاستیک آشغال کنسول که بگذریم که انگار دمپایی پاره آب کردن بدنه کنسول رو باهاش ساختن
دسته ها افتضاحه !!
جدیدا هم باگ میخوره دستگاه بلک اسکرین میده باید دستگاه رو خاموش کنم تلویزیون رو از برق بکشم مجدد بزنم تا تصویر بیاد
روی چند تا از دستگاه های مغازه این مشکل برای پیش اومده

آخرین ویرایش:
از پلاستیک آشغال کنسول که بگذریم که انگار دمپایی پاره آب کردن بدنه کنسول رو باهاش ساختن
دسته ها افتضاحه !!
جدیدا هم باگ میخوره دستگاه بلک اسکرین میده باید دستگاه رو خاموش کنم تلویزیون رو از برق بکشم مجدد بزنم تا تصویر بیاد
منظورتون از دستگاه های مغازه چیه؟ کلوپ دارین؟؟؟

دسته ها افتضاحه !!
دستگاه مورد داشته باشه چه ربطی به تلویزیون داره؟! که میگی باید از برقم بکشی!
این مورد رو تا حالا نشنیدم.

دسته ها افتضاحه !!
واقعا موافقم.بنده سری ایکس داشتم باور کنید هیچ مشکلی نداشتم حتی تا یک سال منتهی برای بازی های انحصاری رفتم این کنسول رو خریدم.سونی واقعا از لحاظ کیفیت همش داره پسرفت می‌کنه به قول شما جنس پلاستیک بدنه کنسول کاملا بازیافتی هست دسته سریع به مشکل برمی‌خوره حتی دسته دوستمم اینطور بود خدانکنه ی بار وقتی کار باهاش میکنی برق بره الانم که کلا با کنسول ۱۰ بار بازی کردم مشکلاتی دارم میبینم تازه سری ۱۲ خریدم

• Like
Reactions: 3DO and broken boy
واقعا موافقم.بنده سری ایکس داشتم باور کنید هیچ مشکلی نداشتم حتی تا یک سال منتهی برای بازی های انحصاری رفتم این کنسول رو خریدم.سونی واقعا از لحاظ کیفیت همش داره پسرفت می‌کنه به قول شما جنس پلاستیک بدنه کنسول کاملا بازیافتی هست دسته سریع به مشکل برمی‌خوره حتی دسته دوستمم اینطور بود خدانکنه ی بار وقتی کار باهاش میکنی برق بره الانم که کلا با کنسول ۱۰ بار بازی کردم مشکلاتی دارم میبینم تازه سری ۱۲ خریدم
این مشکلاتی که میگید رو واضح بنویسید شاید در جهت رفعش بهتون کمک شد.

اینجا مکانی شده برای ترول، وقتی دارم راهنمایی بر اساس تجربه می کنم طرف بدون اینکه کامنت خودش رو مرجع قرار بده و بدونه چی گفته میگه ربطی نداره! مشخصه دنبال حل مشکل نیست، بارها گفته شده این تاپیک ها برای این ایجاد نشدن که شما مثل طلبکارا صحبت کنی یا مکانی برای عقده گشایی نیست،مشکلی هست بیان می کنی یا پاسخ میگیری یاخیر، نه وقتمونو از سر راه آوردیم نه تجربیات رو ارزون

هر کس هر نوع مشکلی داره می دونه تاپیک پرسش و پاسخ بهترین مرجع برای پیدا کردن پاسخ سوالاته. دیگه فعالیتی توی این تاپیک ندارم. نه از سونی کسی حقوق می گیره نه از سایت، مشکل غیرمرتبط دارید ساپورت سونی هست، تاپیک سوالات فقط مربوط به مشکلات کاربرانه

اینجا مکانی شده برای ترول، وقتی دارم راهنمایی بر اساس تجربه می کنم طرف بدون اینکه کامنت خودش رو مرجع قرار بده و بدونه چی گفته میگه ربطی نداره! مشخصه دنبال حل مشکل نیست، بارها گفته شده این تاپیک ها برای این ایجاد نشدن که شما مثل طلبکارا صحبت کنی یا مکانی برای عقده گشایی نیست،مشکلی هست بیان می کنی یا پاسخ میگیری یاخیر، نه وقتمونو از سر راه آوردیم نه تجربیات رو ارزون

هر کس هر نوع مشکلی داره می دونه تاپیک پرسش و پاسخ بهترین مرجع برای پیدا کردن پاسخ سوالاته. دیگه فعالیتی توی این تاپیک ندارم. نه از سونی کسی حقوق می گیره نه از سایت، مشکل غیرمرتبط دارید ساپورت سونی هست، تاپیک سوالات فقط مربوط به مشکلات کاربرانه
عزیز بنده حدود ۱۵ ساله تعمیر کار سخت افزار لپتاپ هستم منتهی ی چیز عجیبی دیدم خواستم بدونم دوستان هم مشکل مشابه بنده داشتن که سایت های دیگه چک کردم دیدم داشتن و یا شاید بقیه دقت نکردن شما دیگه خیلی داری جدی میگیری خودت رو بهتره توی شیوه حرف زدن تجدید نظر کنید نه مثل تینیج ها وقتی از ایراد کنسول صحبت میشه به خودت بگیری

عزیز بنده حدود ۱۵ ساله تعمیر کار سخت افزار لپتاپ هستم منتهی ی چیز عجیبی دیدم خواستم بدونم دوستان هم مشکل مشابه بنده داشتن که سایت های دیگه چک کردم دیدم داشتن و یا شاید بقیه دقت نکردن شما دیگه خیلی داری جدی میگیری خودت رو بهتره توی شیوه حرف زدن تجدید نظر کنید نه مثل تینیج ها وقتی از ایراد کنسول صحبت میشه به خودت بگیری
داداش نمیدونم چرا من این مشکلاته شما و امثال شمارو با کنسول ندارم.میشینم بازیمو میکنم حالا انحصاریم باشه چه بهتر بعدشم کنسولو گذاشتم کنار تی وی هرکی میاد از قیافه شاخش پراش میریزه کیفیتشم خدایی ایرادی نداره گوشی نیست ک همیشه دستت باشه بدنشو تیتانیوم بزنن با دسته ش بازی میکنی ک کیفیتش خوبه البته بسته ب استفاده شاید شما کشتی میگیری باهاش یه چیز دیگه ک اضافه کنم اونی ک دستت گرفتی باهاش بازی کردی بعده 10 بار ب مشکل خورده مطمن باش دسته ps5 نیست خمیر اسلایمه

ستون شما ثابت شده ای همه ی نقل قولاتم میخونم ک به معلوماتمون اضافه بشه مرسی ک هستی

دسته ها افتضاحه !!
این دوستمونم ک جوابشو ندیم بهتره بزاریم تو حاله خودش باشه خخخ بره تی ویشو از برق بکشه ک انشالله فرجی بشه تصویر سیاهی ک از کنسوله خیالیش میاد بطرف بشه خخخخ

دسته ها افتضاحه !!
من مشکل بلک اسکرین داشتم ولی کابل HDMI من بیسوس بود و با کابل خود کنسول عوض کردم مشکل حل شد.

این دوستمونم ک جوابشو ندیم بهتره بزاریم تو حاله خودش باشه خخخ بره تی ویشو از برق بکشه ک انشالله فرجی بشه تصویر سیاهی ک از کنسوله خیالیش میاد بطرف بشه خخخخ
میذاشتی حداقل جوهر ثبت نامت خوش شه بعد
طرف خداتومن پول چندین تلویزیون و کنسول و دستگاه آرکید داده

میذاشتی حداقل جوهر ثبت نامت خوش شه بعد
طرف خداتومن پول چندین تلویزیون و کنسول و دستگاه آرکید داده
فوتش کردیم خشک شد/میلیاردی پول رایج مملکتم خرج کنه دلیلی نمیبینم وقتی کلماتش باعثه گمراهیه دوستانیه ک میخوان از این مطالب بهرمند بشنو کنسول خریداری کنن ساکت بمونم 90 درصد افرادی ک کنسولو خریدن یا هر وسیله ی برقی رو ک استفاده میکنن با استفاده درست میشه سالها ازش استفاده کرد و نقطه مقابلش/این حرف من نیست همه تایید میکنند ک کنسول واقعا بهینه ست بی صداست

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or