مشکلات و خرابی های PlayStation 5

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر اعضا
این صفحه رو ایجاد کردم در مورد مشکلات PS5 بحث و نظر بدهیم.
اولیش هم خودم میگم.
با وام و پس انداز و کلی امید آرزو برای بچه هفت ساله کنسول خریدم کمتر از یک ماه حالا روشن میکنم پنج دقیقه بازی نکرده ارور داغ شدن میده و اگر دیر بجنبیم خودش خاموش میشه.
تعمیرشم که کسی بلد نیست فقط یه مشت اباطیل میگن و درخواست دو میلیون پول بی زبون میکنن.
یک هفتس دنبال کارشم خسته شدم.
سونی واقعا با این کیفیتش خراب کرده که.
اینم بگم گیمر نیستم و جوانی فقط یه میکرو داشتم برای همین میگم شاید از کم تجربگی من هستش.
دوستان اگر نظری دارند که کمک بکنه.
قبلا مزاحم دانیال کینگ هم شدم.
جافرپور

پلی5 سری 12 خرابی زیاد داره؟ ارزش داره بگیرم؟ چیز خاصی نیاز هست بررسی کنم؟
ربطی به سری نداره. من سری 11 داشتم به مشکل خورده بود. سری 12 خریدم. تو هر سری ممکنه مشکل پیش بیاد ولی خیلی تعدادش کمه و به نحوه ی استفاده هم مربوطه.

• Like
Reactions: hosein me
سلام دوستان احساس میکنم درایو دستگاهم دیسک رو نسبت به قبل دیرتر وارد میکنه و یکمم سر صدا میکنه هنگام ورود دیسک کسی این مشکل رو داشته ؟

آیا این موضوع درسته که میگن دسته های ps5 پس از مدت کوتاهی ، مشکل دریفت پیدا میکنن ؟ ..
و اینکه میگن دسته های رنگی ، مشکی ابی قرمز هر رنگی دیگه کیفیت ساختش بهتره و این مشکلات رو نداره.

آیا این موضوع درسته که میگن دسته های ps5 پس از مدت کوتاهی ، مشکل دریفت پیدا میکنن ؟ ..
و اینکه میگن دسته های رنگی ، مشکی ابی قرمز هر رنگی دیگه کیفیت ساختش بهتره و این مشکلات رو نداره.

همشون یکی هستن .
دسته های رنگی چون از سری ساخت دوم به بعد هستن کمتر شده اما باز هم دریفت میگیرن.
فقط بستگی به نوع بازی کردن دیر و زود داره

• Like
Reactions: Mohsen GT
مهمترین نکته گرد و غباره.
حتمن یه کیف محافظ دسته بگیرید خیلی احتمال دریفت کم میشه.
ایرانیش تو بازار حدود ۸۰ تومن هست.

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
مهمترین نکته گرد و غباره.
حتمن یه کیف محافظ دسته بگیرید خیلی احتمال دریفت کم میشه.
ایرانیش تو بازار حدود ۸۰ تومن هست.
همشون یکی هستن .
دسته های رنگی چون از سری ساخت دوم به بعد هستن کمتر شده اما باز هم دریفت میگیرن.
فقط بستگی به نوع بازی کردن دیر و زود داره
دوستان منظور از دریفت چی هست؟ چه اتفاقی میوفته؟؟؟

سلام خدمت دوستان عزیز.امروز بعد از چند هفته دستگاهمو روشن کردم و متوجه شدم که دکمه ضربدرش از کار افتاده ینی تووی بازی کار نمیکنه اما تووی خود منوی اصلی کار میکنه یا حتی دسته رو به گوشی وصل میکنم داره کار میکنه.ریست هم کردم درست نشد.کسی میتونه کمکم کنه؟

سلام دوستان وقت به خیر
سوالی داشتم
من میخوام توی هفته اینده PS5 استاندارد(دیسک خور)دست دوم بخرم از دیوار احتمالا
خواستم بدونم به چه نکاتی باید توجه کنم برای سلامت و تمیزی دستگاه؟
کدوم سری از مدل های PS5 بهترن؟سری ۱۱،۱۲ یا کلا فرقی ندارن؟
مثلا یادمه سری ps3 فت های اولیه به شدت مشکل چراغ زرد داشتن و سریعا به مشکل میخوردن ولی سری های اسلیم هیچ ایرادی نداشتن
ممنون میشم کامل راهنماییم کنید

این مطلب و در جواب یکی از دوستان دادم ،گقتم اینجا هم قرار بدم شاید به کار کسی بیاد

ببین منم مشکل اورهیت داشتم.
یعنی بعد از دو ساعت غیر ممکن بود ارور نده.
اول فن گرفتم حل نشد.
افقی گذاشتم بازم حل نشد.
رو دیوارم نصب بود و هیچ محفظه ای هم نداشت.
خلاصه تو فکر فروشش بودم که اتفاقی خواستم تمیز کنم و ردش کنم بره دیدم دستگاه تو حالت خاموش گرمه.
کلی خودندم و فهمیدم یکی از علت های اورهیت دمای اطاق هست.
اول از تابش آفتاب دورش کردم
کولر و طوری تنظیم کردم که مستقیم بهش بخوره
و اینکه باید مراقب باشید کنار و چسبیده به تلویزیون هم قرارش ندید چون گرمای خارج شده از تلویزیون وارد فن کنسول میشه.
افقی هم گذاشتم.
الان بعد از حدود ۳ هفته هر روز روی ۵ ساعت بازی میکنم و هیچ خبری دیگه از ارور اورهیت نیست.
این موارد و رعایت کنید احتمال زیاد ردیف میشه

آخرین ویرایش:
دوستان دسته بنده بعد از ۲ سال مشکل دریفت پیدا کرده!!انالوگ سمت چپ مشکل دارعچه.خودم میتونم رفع مشکلش کنم!!یا بفرستمش تعمیر کار؟؟

این مطلب و در جواب یکی از دوستان دادم ،گقتم اینجا هم قرار بدم شاید به کار کسی بیاد

ببین منم مشکل اورهیت داشتم.
یعنی بعد از دو ساعت غیر ممکن بود ارور نده.
اول فن گرفتم حل نشد.
افقی گذاشتم بازم حل نشد.
رو دیوارم نصب بود و هیچ محفظه ای هم نداشت.
خلاصه تو فکر فروشش بودم که اتفاقی خواستم تمیز کنم و ردش کنم بره دیدم دستگاه تو حالت خاموش گرمه.
کلی خودندم و فهمیدم یکی از علت های اورهیت دمای اطاق هست.
اول از تابش آفتاب دورش کردم
کولر و طوری تنظیم کردم که مستقیم بهش بخوره
و اینکه باید مراقب باشید کنار و چسبیده به تلویزیون هم قرارش ندید چون گرمای خارج شده از تلویزیون وارد فن کنسول میشه.
افقی هم گذاشتم.
الان بعد از حدود ۳ هفته هر روز روی ۵ ساعت بازی میکنم و هیچ خبری دیگه از ارور اورهیت نیست.
این موارد و رعایت کنید احتمال زیاد ردیف میشه

چند تا ویدئو اورهیت موقع اجرا ff16 دیدم و مشکل اورهیت کنسول خیلی ربطی به دما اتاق نداره و اشکال از هیت سینک کنسول هست مخصوصا سری جدید که هیت سینک کوچک تر هم شدن

View attachment 4_5822469545784247419.mp4

View attachment 4_5824351871036294168.mp4

View attachment 4_5824520590236582895.mp4

IMG_20230626_144216_937.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or