مشکلات و خرابی های PlayStation 5

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر اعضا
این صفحه رو ایجاد کردم در مورد مشکلات PS5 بحث و نظر بدهیم.
اولیش هم خودم میگم.
با وام و پس انداز و کلی امید آرزو برای بچه هفت ساله کنسول خریدم کمتر از یک ماه حالا روشن میکنم پنج دقیقه بازی نکرده ارور داغ شدن میده و اگر دیر بجنبیم خودش خاموش میشه.
تعمیرشم که کسی بلد نیست فقط یه مشت اباطیل میگن و درخواست دو میلیون پول بی زبون میکنن.
یک هفتس دنبال کارشم خسته شدم.
سونی واقعا با این کیفیتش خراب کرده که.
اینم بگم گیمر نیستم و جوانی فقط یه میکرو داشتم برای همین میگم شاید از کم تجربگی من هستش.
دوستان اگر نظری دارند که کمک بکنه.
قبلا مزاحم دانیال کینگ هم شدم.
جافرپور

شما متوجه منظور ما نمیشی و حرف خودتو میزنی.
سلام همسایتی عزیز. صرف داشتن پورت hdmi 2.0 باعث پشتیبانی کردن از قالب 1080p با نرخ نوسازی 120 هرتز نیست. تلویزیون بنده 4k بوده و دارای 4 پورت hdmi 2.0 می باشد. ولی در قالب 1080*1920 نیز بیشتر از 60 هرتز را پشتیبانی نمیکند.

سلام به همه،
کنسول من بعد از 6 ماه مشکل ارور 1-108255 پیدا کرد. خیلی از بازیها رو اصلا اجرا نمیکنه همون صفحه اول هنگ میکنه میپره بیرون این ارور رو میده. بعضی از بازیها هم مثل horizon forbidden یا لست 2 با کلی باگ تو تصویر اجرا میشن چیزی شبیه بارون. البته هورایزن باگش کمتره و فقط بصورت نقطه ها نور تو تصویره. جالبه که بازی پلی روم خودش بدون کوچکترین مشکلی ساعتها بازی میکنم. نمیدونم مشکل کجاس خیلی کلافه شدم. کنسولم عملا بلااستفاده شده ! هر روشی نرم ازاری که تو نت هست انجام دادم درست نشد. حتی ریست فکتوری کردم و سیستم عامل دوباره از رو فلش نصب کردم. چیزی که خودم فهمیدم اینه که کنسول با مشکل gpu مواجه شده که اصلن امکان تعویضش نیست ! گارانتی هم نداره. از طرفی هم جالبه که با بازی پلی روم مشکلی نداره! نمیدونم شاید این بازیها بیشتر از cpu استفاده میکنه تا gpu. دوستانی که این مشکل رو داشتن، چی کار کردن؟ درست شد؟ اینم بگم که خیلی کم استفاده کردم از کنسول و تهویه هم خوب بود. بنظرم فن هم مشکل یا نویزی نداره. 2 سه بازی منجمله evil village فقط بازی کردم و تا آخرش رفتم. مشکل هم درست بعد از نیم ساعت resident evil 2 ورژن ps5 برام بوجود اومد و دیگه داخل همین بازی هم نمیره !

سلام به همه،
کنسول من بعد از 6 ماه مشکل ارور 1-108255 پیدا کرد. خیلی از بازیها رو اصلا اجرا نمیکنه همون صفحه اول هنگ میکنه میپره بیرون این ارور رو میده. بعضی از بازیها هم مثل horizon forbidden یا لست 2 با کلی باگ تو تصویر اجرا میشن چیزی شبیه بارون. البته هورایزن باگش کمتره و فقط بصورت نقطه ها نور تو تصویره. جالبه که بازی پلی روم خودش بدون کوچکترین مشکلی ساعتها بازی میکنم. نمیدونم مشکل کجاس خیلی کلافه شدم. کنسولم عملا بلااستفاده شده ! هر روشی نرم ازاری که تو نت هست انجام دادم درست نشد. حتی ریست فکتوری کردم و سیستم عامل دوباره از رو فلش نصب کردم. چیزی که خودم فهمیدم اینه که کنسول با مشکل gpu مواجه شده که اصلن امکان تعویضش نیست ! گارانتی هم نداره. از طرفی هم جالبه که با بازی پلی روم مشکلی نداره! نمیدونم شاید این بازیها بیشتر از cpu استفاده میکنه تا gpu. دوستانی که این مشکل رو داشتن، چی کار کردن؟ درست شد؟ اینم بگم که خیلی کم استفاده کردم از کنسول و تهویه هم خوب بود. بنظرم فن هم مشکل یا نویزی نداره. 2 سه بازی منجمله evil village فقط بازی کردم و تا آخرش رفتم. مشکل هم درست بعد از نیم ساعت resident evil 2 ورژن ps5 برام بوجود اومد و دیگه داخل همین بازی هم نمیره !
مشکل شما سخت افزاریه، اون نقطه هایی که می گی آرتیفکته و باگ نیست که مربوط به gpu می شه

مشکل شما سخت افزاریه، اون نقطه هایی که می گی آرتیفکته و باگ نیست که مربوط به gpu می شه
بنظر شما چی کار کنم؟ بدم تعمیر کنن ( که قطعن به همه جاش آسیب میزنن و درست نمیکنن) یا بفروشمش به تعمیر کار؟ اصن با این مشکل کسی میخره که بعدن بتونه از قطعاتش استفاده کنه ؟ چیزی که مطمئنم سی پی یو، رم و هاردش کاملن سالمه.
البته میشه یکی دو سال نگهش داشت شاید تعمیر کارا بلخره بفهمن مشکل از چیه و بتونن درستش کنن. شایدم مشکل سادس، مثل مشکل فن و خمیر سیلیکون و هیت سینک..
واقعن ضربه بدی بود ! این همه پول رو بریزی دور !

بنظر شما چی کار کنم؟ بدم تعمیر کنن ( که قطعن به همه جاش آسیب میزنن و درست نمیکنن) یا بفروشمش به تعمیر کار؟ اصن با این مشکل کسی میخره که بعدن بتونه از قطعاتش استفاده کنه ؟ چیزی که مطمئنم سی پی یو، رم و هاردش کاملن سالمه.
البته میشه یکی دو سال نگهش داشت شاید تعمیر کارا بلخره بفهمن مشکل از چیه و بتونن درستش کنن. شایدم مشکل سادس، مثل مشکل فن و خمیر سیلیکون و هیت سینک..
واقعن ضربه بدی بود ! این همه پول رو بریزی دور !
ولی این مشکل آرتیفکتی که شما میگی چرا توی بازی پلی روم نیست ! خیلی عجیبه
منم دوس دارم مشکل شما حل بشه، این موردی که برای شما پیش اومده متاسفانه سخت افزاریه، تمام کارهایی که انجام دادی ثابت می کنه نرم افزاری نیست، این نوع مشکلات رو نمی شه مطمئن بود به چه صورت حل می شن و باید کنسول رو دست کسی داد که تجربه ریبال کردن رو داره، تا کنسول توسط یک آدم با تجربه باز نشه هیچ نظر قطعی ای نمی شه داد. هر چه زودتر اینکار انجام بشه بهتره چون ممکنه به مرور زمان مشکلات کنسول بخاطر آسیب بیشتر هم بشه

منم دوس دارم مشکل شما حل بشه، این موردی که برای شما پیش اومده متاسفانه سخت افزاریه، تمام کارهایی که انجام دادی ثابت می کنه نرم افزاری نیست، این نوع مشکلات رو نمی شه مطمئن بود به چه صورت حل می شن و باید کنسول رو دست کسی داد که تجربه ریبال کردن رو داره، تا کنسول توسط یک آدم با تجربه باز نشه هیچ نظر قطعی ای نمی شه داد. هر چه زودتر اینکار انجام بشه بهتره چون ممکنه به مرور زمان مشکلات کنسول بخاطر آسیب بیشتر هم بشه
خیلی ممنون.
من کرج زندگی میکنم، لطفن اگه کسی تعمیرکار حرفه ای میشناسه تو کرج یا تهران ممنون میشم معرفی کنه.

P00
واقعا مسخرس. آدم بخواد دستگاه رو بخره از ترس 108255 اصلا نمیتونه خرید بکنهالان
واقعا مسخرس. آدم بخواد دستگاه رو بخره از ترس 108255 اصلا نمیتونه خرید بکنه
بنظرم الان نخر. صبر کن یه مدل جدید بده بعد بخر. حتی با گارانتی تعویض هم بخری معلوم نیست قبل از یکسال این بلا سر کنسولت بیاد یا نه. من قبل از خرید خیلی تحقیق کردم نمیدونستم این مشکل انقدر حاد و زیاد هست! همه میگفتن بخر نترس، هر دستگاهی ممکنه 1% خرابی توش اتفاق بیفته. اکثرن هم میگفتن ps5 اصن خرابی نداشته و خرابی فن نادره ، فنشم براحتی تعویض میشه. جو گرفت خریدم با تست 10 روزه. تا چند روز پیش که 6 ماه ازش میگذشت بدون کوچکترین مشکل و روون بازی میکردم. حتی این ارورهای مربوط به نت و بیرون پریدن از بازی و کرش و صدای فن و ریستارت شدن ناگهانی هیچکدوم نداشتم ولی یهو اینجوری شد. یه بابایی میگفت سونی یکی دو سال اول نسخه بتا میده دست مردم بازخورد رو ببینه و مشکلات رو برطرف کنه بعد یه ورژن مثل اسلیم و پرو میده بیرون. نمیدونم راسته یا نه :))
درکل اگه فعلن نخری زیاد چیزیم از دست نمیدی چون هنوز تعداد بازیهای ps5 خیلی کمه. کم کم دونه دونه داره میاد..

واقعا مسخرس. آدم بخواد دستگاه رو بخره از ترس 108255 اصلا نمیتونه خرید بکنه
من یکسال و حدودا ۴ ماهه که دستگاه دارم و تا حالا یکبارم به این ارور برنخوردم .. منظورم اینه که الکی بهونه واسه خریدن یا نخریدن نیارید.

من یکسال و حدودا ۴ ماهه که دستگاه دارم و تا حالا یکبارم به این ارور برنخوردم .. منظورم اینه که الکی بهونه واسه خریدن یا نخریدن نیارید.
شانستون خوب بوده دوست عزیز و امیدوارم هیچ وقت مشکل پیدا نکنه همینجور براتون کار کنه. من بخاطر اینکه برا خودم پیش اومده اون حرف رو نزدم، سر این قضیه خیلی سرچ کردم، خودتون برید تو یوتیوب این ارور رو سرچ کنید ببینید چند نفر کامنت گذاشتن پای ویدیوها گفتن این مشکل رو داریم، که البته همه خارجن و گفتن پس فرستادیم برای سونی تعویض کرد. تو ایرانم چون هنوز اونقدر نخریدن طبیعتن زیاد این مشکل رو نشنیدیم، همه هم که نمیان تو نت بگن. در کل نظر من بود، اگرم میخرید با گارانتی تعویض بخرید

به امید خدا درست میشه برا شما ولی چیزی که شما میگی تو ردیت و یوتیوب پره مشکل SF نرم افزاریه مال شما سخت افزاریه حالا یا بد شانسی شما دستگاه شما خورده تو فیلیر ریت تولید. یا (این دلیل محکم تره) تو جابجایی ک میاد ایران عین وحشیا جابجاش میکنن و ضربات شدیدی میخوره بعضا واسه همین میگیم موقع خرید چک کنین کارتن و دستگاه رو مممکنه ضربه خورده باشه کارتن رو عوض کنن که در اون صورت شماره سریال ها نمیخونه
نگفتم دستگاه رو فشار اوردی چون هم گفتی جای باز گذاشتی پس زیادی گرم نشده اسیب بزنه و زیادم بازی نکردی عملا ینی 6 ماه که هیچ شاید طی 1 ماه هم نشون میداد اگر فشار میاوردی
اینجوری نیست که شما بگی وایسین تا یه نسخه کاملا جدید بیاد میلیون ها دستگاه فروش رفته و هزاران نفر تو همین فروم دستگاه رو دارن و همچین مشکلی ندارن
اونور میفرستن سونی عوض میکنه ولی تو ایران شما با گارانتی تعویضم بگیری دستت جایی بند نیست الکی دل به گارانتی خوش نکنین کلیپ های اینستاگرامی فروشگاه ها برای گارانتی رو هم باور نکنین صرفا تبلیغاتی هست (حواستون باشه جنس دست دوم به جای نو نندازن بهتون همین مشکلات که برای ایشون پیش اومده طرف میفروشه به کسی که بلد نباشه البته نه تو این وضعیت الان دستگاه وضعیتی که 6 ماه پیش داشته و الان نشون داده خودش رو)
بنظرم بهترین راه همون چک کردن کامل موقع خرید هست تو این کشور
مشکلات SW با HW خیلی فرق داره شما بنظرم نمیتونی کلا خط تولید رو ببری زیر سوال که همشون همینن سخت افزار معمولا یا از ضربه و استفاده ناصحیح شما پیش میاد(گرچه خیلی سخت جون تر از این حرفان که فکر میکنین) یا مشکل تو تولید که اینم درصدش خیلی پایینه
فریمور جدید هم دیروز اومد میتونی نصب کنی ببینی درست میشه اگر نشد بنظرم خودت باز بکن اول یه نگاه بکن بعد بده دست تعمیرکار اگر سر در میاری
موقعی که کنسول رسید دستم تو مهلت 10 روزه کلی باهاش بازی کردم فشار آوردم بقول شما، ولی هیچ مشکلی نداشت. بازی village هم زیاد بازی کردم، ری تریسینگ داره نسبتن سنگینه، هورایزن فوربیدن بازی کردم آخ نگفت، فیفا 22 و ... . منظورم از اینکه کم استفاده کردم این بود که صبح تا شب روشن نبوده، بعضی وقتها هم هفته ای یبار روشن کردم این اواخر. فکر هم نکنم از قبل مشکل داشته نمیدونم شاید باید بازی های بیشتری تست میکردم. جعبه هم سالم بود، برخلاف خیلیها که دیدم ترکیده ! سریالشم یکیه. در مورد ارور نگفتم همش مشکل داره ولی زیاده. اتفاقن اکثرن هم سخت افزاری بوده. ندیدم کسی بگه با راه حل نرم افزاری درست کرده!
حالا روش بازی ps4 تست میکنم اگر بدون مشکل اجرا کرد نگهش میدارم.

Hoi
والا من نگاه میکردم یه عده میگفتن به خاطر استفاده از سیستم برقشه از منبع تغذیه ارزون استفاده شده به cpu gpu اندازه کافی تغذیه نمیشه با تعویض اون قطعه ممکنه درست بشه البته تو یویتیوب بود تایید شده نی

تو کامنتا بخون یکم عجیبه چون با پورت های یو اس بی جلو هم یکم مشکل داره بعضی وقتا شارژ نمیکنه باید در بیاری بزنی کابل رو تا کار کنه یا یکی از کاربرا میگفت 6 ساعت میشکه با پورت های جلو شارژ بشه که این هم برمیگرده به برق رسانی شاید با تعویض این قطعه کارت راه بیوفته البته اگر قابل جایگزین کردن با
دمت گرم گفتی. ممکنه از این قضیه باشه ولی عجیب اینه که چرا بعد از 6 ماه اینطوری شده اگه از اول مشکل داشته

• Like
Reactions: Thanos
P00

بنظرم الان نخر. صبر کن یه مدل جدید بده بعد بخر. حتی با گارانتی تعویض هم بخری معلوم نیست قبل از یکسال این بلا سر کنسولت بیاد یا نه. من قبل از خرید خیلی تحقیق کردم نمیدونستم این مشکل انقدر حاد و زیاد هست! همه میگفتن بخر نترس، هر دستگاهی ممکنه 1% خرابی توش اتفاق بیفته. اکثرن هم میگفتن ps5 اصن خرابی نداشته و خرابی فن نادره ، فنشم براحتی تعویض میشه. جو گرفت خریدم با تست 10 روزه. تا چند روز پیش که 6 ماه ازش میگذشت بدون کوچکترین مشکل و روون بازی میکردم. حتی این ارورهای مربوط به نت و بیرون پریدن از بازی و کرش و صدای فن و ریستارت شدن ناگهانی هیچکدوم نداشتم ولی یهو اینجوری شد. یه بابایی میگفت سونی یکی دو سال اول نسخه بتا میده دست مردم بازخورد رو ببینه و مشکلات رو برطرف کنه بعد یه ورژن مثل اسلیم و پرو میده بیرون. نمیدونم راسته یا نه :))
درکل اگه فعلن نخری زیاد چیزیم از دست نمیدی چون هنوز تعداد بازیهای ps5 خیلی کمه. کم کم دونه دونه داره میاد..
سری 10 خریدی یا سری 11 ؟ مشکل شما به احتمال فراوان از داغ شدن بیش از حد gpu هست...اون بازی play room چون کیفیت بالایی نداره زیاد داغ نمیکنه gpu به خاطر همینه نمی پره بیرون...شاید خمیر سیلیکون با کیفیت زده بشه مشکل حل بشه.

• Like
Reactions: Nimoolious
بله؟ بهانه! جدی میگید! یا شما خوش شانس بودید یا اینکه بعدا این کد ارور رو مشاهده میکنید و براتون این ارور اتفاق میافته

• Like
Reactions: mokarx and eeeeee
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or