مشکلات نرم افزاری

دوستان،من یکی از متخصصین امر تعمیر کامپیوتر رو اوردم رو سیستم،گفت مشکل از ویندوز ـه،ویندوز 7 دست کاری نشده بخر رو 64bite نصب کن ! ویندوز هفت دست کاری نشده چیه ؟
برم مغازه بگم دست کاری نشده بدین ؟

سلام.با برنامه vso convert x2dvd چطور سریال با زیرنویس srt رایت کنم?
دوستان،من یکی از متخصصین امر تعمیر کامپیوتر رو اوردم رو سیستم،گفت مشکل از ویندوز ـه،ویندوز 7 دست کاری نشده بخر رو 64bite نصب کن ! ویندوز هفت دست کاری نشده چیه ؟
برم مغازه بگم دست کاری نشده بدین ؟
فرق ویندوز دست کاری شده با ویندوز اصلی اینه که شرکت ها میگیرن ویندوز رو بر اساس نیازی که کاربر ممکنه داشته باشه تغییر میدن
یه سری چیز های به نظر خودشون اضافی رو غیر فعال/حذف میکنن
یه سری برنامه ها اتومات با ویندوز نصب میشه و ...
معمولا تو اینطور ویندوز ها موقع نصب یا موقع بالا اومدن ویندوز، لوگوی یه شرکت خاص رو میشه دید

چیزی که به فروشنده باید بگی دقیقا اینه که ویندوزی میخوام که دست کاری نشده باشه و همون ویندوز اصلی بدون هیچ تغییر یا برنامه اضافی باشه

سلام.بعد از تبدیل زیر نویس رو زود تر میاره.!!!
برنامه دیگری هم هست؟

میتونی با برنامه Subtitle Edit سینکش کنی!(تو نوار بالاش باید دنبال سینک سابتیتل بگردی!)

میگم تازگیا فایرفاکس کمی اذیت میکنه!(هنگای بی خود) آپدیت اتوماتیکم هست! مال شما درسته!؟ چون ممکنه هم از هارد باشه!!(البته تو بنچمارکا که مشکلی ندیدم ازش!!)
پ ن: بدون افزونه اجراش کردم خیلی خوبه!! احتمالن مشکل از اوناست! با تشکر از راهنمایی احتمالیی که میخاستید کنید!!!:دی

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان تو این Word 2013 چه جوری میتونم تغییرات هدر و فوتر و... رو فقط توی یه صفحه انجام بدم؟:d الان من مثلاً تو یه صفحه هدر میزارم به صورت اتومات توی تمام صفحاتی که دارم اون تغییر اعمال میشه.

سلام
دوستان تو این Word 2013 چه جوری میتونم تغییرات هدر و فوتر و... رو فقط توی یه صفحه انجام بدم؟:d الان من مثلاً تو یه صفحه هدر میزارم به صورت اتومات توی تمام صفحاتی که دارم اون تغییر اعمال میشه.

هدرو که زدی تو نوار بالایی یه قسمتی به اسم دیساین اضافه میشه! تو قسمتیش نوشته deference first page و deference odd & even pages! اولیش که واسه صفحه اوله فقط و دومیشم واسه تمام صفحات! تیکشو بزنی حله!

میتونی با برنامه Subtitle Edit سینکش کنی!(تو نوار بالاش باید دنبال سینک سابتیتل بگردی!)

میگم تازگیا فایرفاکس کمی اذیت میکنه!(هنگای بی خود) آپدیت اتوماتیکم هست! مال شما درسته!؟ چون ممکنه هم از هارد باشه!!(البته تو بنچمارکا که مشکلی ندیدم ازش!!)
پ ن: بدون افزونه اجراش کردم خیلی خوبه!! احتمالن مشکل از اوناست! با تشکر از راهنمایی احتمالیی که میخاستید کنید!!!:دی
سلام. نمیدونم مشکلش،چیه . برا من رو سیستمم اذیت میکرد. کروم ریختم ( صورت مساله،رو پاک کردم). ولی روی لبتاب با اینکه بروز نیست راحت کار میکنه. البته من خوندم فایرفاکس منابع سیستمی رو زیاد اشغال میکنه. شاید برا اون باشه. از ابتدا نصبش کردی ؟

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

سلام. نمیدونم مشکلش،چیه . برا من رو سیستمم اذیت میکرد. کروم ریختم ( صورت مساله،رو پاک کردم). ولی روی لبتاب با اینکه بروز نیست راحت کار میکنه. البته من خوندم فایرفاکس منابع سیستمی رو زیاد اشغال میکنه. شاید برا اون باشه. از ابتدا نصبش کردی ؟

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

کرومم قبلن ریخته بودم که بازیام یه دفه ارور میداد الکی(not responsible که ینی رم یا سی پی یو پر شده!!!) تو نت گشتم گفتن تقصیر کرومه که بعد حذفش درس شدن!
احتمالن به خاطر آپدیت نبودن پلاگینا بوده چون از دیروز که آپدیتشون کردم هنوز درسته!
ممنون از کمکت!

اصلا زیر نویس رو درست نشون نمیده.مربع نشون میده.میشه تنظیمات زیرنویسش رو برام بگی؟

تنظیمات زبان سیستمت درسته!!؟ آخه من بدون مشکل میبینمشون! ورژنشم هست 3.3.15, build 2
تنظیمات خاصی نداره! بعد اجرای زیرنویس میری تو بخش همگان سازی(تو نوار بالا) و بعد ویژال سینکو میزنی و فایل ویدئوییتم اونجا اجرا میکنی و بعد زیر تصویر استارت سکانس go to subـو میزنی تا جایی که زیرنویس شروع میشه رو ببینی! بعدشم جلو عقبش میکنی تا تنظیم شه و در آخر سینک و بعدش okـو میزنی و زیرنویسو سیو میکنی!

تنظیمات زبان سیستمت درسته!!؟ آخه من بدون مشکل میبینمشون! ورژنشم هست 3.3.15, build 2
تنظیمات خاصی نداره! بعد اجرای زیرنویس میری تو بخش همگان سازی(تو نوار بالا) و بعد ویژال سینکو میزنی و فایل ویدئوییتم اونجا اجرا میکنی و بعد زیر تصویر استارت سکانس go to subـو میزنی تا جایی که زیرنویس شروع میشه رو ببینی! بعدشم جلو عقبش میکنی تا تنظیم شه و در آخر سینک و بعدش okـو میزنی و زیرنویسو سیو میکنی!

من برنامه vso رو میگم.بعد از تبدیل به نسخه dvd زیر نویس خراب میشه یا مربع نشون میده یا چرت و پرت!!!
من با دیدن زیر نویس srt تو km مشکلی ندارم فقط این vso منو دیونه کرده چون میخوام برای یکی دیگه سریالو رایت کنم

من برنامه vso رو میگم.بعد از تبدیل به نسخه dvd زیر نویس خراب میشه یا مربع نشون میده یا چرت و پرت!!!
من با دیدن زیر نویس srt تو km مشکلی ندارم فقط این vso منو دیونه کرده چون میخوام برای یکی دیگه سریالو رایت کنم

آها، ببخشین!
نسخه برنامش چنده!؟ آخه سرچ کردم گفته بودن نسخه 5ش با زیرنویس فارسی مشکل داره و باید نسخه 4شو نصب کنید!
جای دیگه هم این آموزشو پیدا کردم!
http://forum.softgozar.com/forum270/thread2286-17.html#post60032

دوستان ویندوز سون 64 بیت من قبلا از لحاظ حالت زوم کردن عادی بود ولی چند وقته خیلی صفحه بزرگتر شده.یعنی این که آیکن ها و اون ساعت دسکتاپ خیلی بزرگتر شده سایزش.چی کار کنم درست بشه؟؟اینم یه عکس:

78666060840239529535.jpg

دوستان ویندوز سون 64 بیت من قبلا از لحاظ حالت زوم کردن عادی بود ولی چند وقته خیلی صفحه بزرگتر شده.یعنی این که آیکن ها و اون ساعت دسکتاپ خیلی بزرگتر شده سایزش.چی کار کنم درست بشه؟؟اینم یه عکس:

رزولوشن تنظیمه!؟(کلیک راست رو دسکتاپ و اسکرین رزولوشن!) چون فک نکنم جز از راه رزولوشن راه دیگه ای واسه تغییر سایز نوار پایینی باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or