مشکلات نرم افزاری

سلام. دوستان من مدتی هست که وقتی تو گوگل سرچ میکنم بعضی وقتا به این صفحه هدایت میشم کسی میدونه علتش چیه تا کد امنیتی رو وارد نکنم وارد سایتی که ت وسرچ گول زدم نمیشم!

[h=5]Our systems have detected unusual traffic from your computer network. This page checks to see if it's really you sending the requests, and not a robot. Why did this happen?

IP address: xxx.xxx.xxx.xxx[/h]

سلام .. دوستان من بعضی چیز ها رو که نصب میکنم وقتی میخوام اجراشون کنم میگه فلان dll is missing .. مشکل از چیه؟چیکار کنم حل شه؟
مثلا الان میگه The program can't start because XINPUT1_3.dll is missing from your computer

برنامه Dll-Files.com.Fixer رو دانلود کن خودش به صورت اتومات نواقصت رو بر طرف میکنه.

این فایل XINPUT1_3.dll رو هم میتونی از اینجا بگیری xinput1_3.dll free download - DLL-files.com

سلام. دوستان من مدتی هست که وقتی تو گوگل سرچ میکنم بعضی وقتا به این صفحه هدایت میشم کسی میدونه علتش چیه تا کد امنیتی رو وارد نکنم وارد سایتی که ت وسرچ گول زدم نمیشم!

Our systems have detected unusual traffic from your computer network. This page checks to see if it's really you sending the requests, and not a robot. Why did this happen?

IP address: xxx.xxx.xxx.xxx
رو سیستمت آنتی ویروس چی داره ؟!
ممکنه سیستمت به بد افزار یا نرم افزارهاي جــاســوســي آلوده شده باشه

سلام
من یه فلش Transcend دارم با حافظه ی 8 گیگابایتی.
یه چند روزی هست که میخوام روش چیزی بریزم نمیریزه و ارور زیر رو میده حتی یه اهنگ ساده یا عکس رو نمیتونم بریزم روش.
اینم ارور:
The disk is write-protected
remove the write-protection or use another disk

هیچ کاریش هم نمیتونم بکنم حتی فرمت یا دفراگمنتش هم نمیتونم بکنم.
مشکل از زمانی پیش اومد که روی یه کامپیوتر دیگه یه فیلم رو از یه فلش دیگه کپی کردم رو فلش خودم وقتی اومدم زدم به لب تاپ خودم بازش نمیکرد میگفت باید فرمت کنی تا قابل استفاده بشه منم فرمت کردم ولی بعدش اینجوری شد. حتی یادمه که از روی اون کامپیوتره هم Safely Remove کردم

Avast دارم هر شب هم آپدیت میکنم.
پیغامی که میده مربوط به ترافیک غیر نرمال تو شبکه شماست
و خود گوگل چند تا راه رو بهتون پیشنهاد میده مثل نصب نرم افزار های ضد جاسوسی و ....
نمیدونم پیشنهاد درستی میکنم یا نه ولی اگر من بودم kaspersky internet security نصب میکردم
تا هم از آلوده نبودن سیستم مطمئن بشم
هم بتونم ترافیک اینترنت و شبکه رو دقیق تر کنترل کنم
دوستان من با این موزیلا Firefox جدید ه یه مشکلی دارم
مشکلم اینه که گوگل رو به صورت Https باز میکنه ؟ من نمی خوام این طوری بشه
متاسفانه راه حلی برای مشکل شما پیدا نکردم
سلام
من یه فلش Transcend دارم با حافظه ی 8 گیگابایتی.
یه چند روزی هست که میخوام روش چیزی بریزم نمیریزه و ارور زیر رو میده حتی یه اهنگ ساده یا عکس رو نمیتونم بریزم روش.
اینم ارور:
The disk is write-protected
remove the write-protection or use another disk

هیچ کاریش هم نمیتونم بکنم حتی فرمت یا دفراگمنتش هم نمیتونم بکنم.
مشکل از زمانی پیش اومد که روی یه کامپیوتر دیگه یه فیلم رو از یه فلش دیگه کپی کردم رو فلش خودم وقتی اومدم زدم به لب تاپ خودم بازش نمیکرد میگفت باید فرمت کنی تا قابل استفاده بشه منم فرمت کردم ولی بعدش اینجوری شد. حتی یادمه که از روی اون کامپیوتره هم Safely Remove کردم
یک راه حل پیدا کردم که طبق گفته منبع تونستن این مشکل رو حل کنن
امیدوارم به دردتون بخوره و مشکلتون حل بشه

پیغامی که میده مربوط به ترافیک غیر نرمال تو شبکه شماست
و خود گوگل چند تا راه رو بهتون پیشنهاد میده مثل نصب نرم افزار های ضد جاسوسی و ....
نمیدونم پیشنهاد درستی میکنم یا نه ولی اگر من بودم kaspersky internet security نصب میکردم
تا هم از آلوده نبودن سیستم مطمئن بشم
هم بتونم ترافیک اینترنت و شبکه رو دقیق تر کنترل کنم

متاسفانه راه حلی برای مشکل شما پیدا نکردم

یک راه حل پیدا کردم که طبق گفته منبع تونستن این مشکل رو حل کنن
امیدوارم به دردتون بخوره و مشکلتون حل بشه
نه درست نشد هیچ اتفاقی نیوفتاد وقتی این کار رو کردم

نه درست نشد هیچ اتفاقی نیوفتاد وقتی این کار رو کردم
لینک زیر مربوط به سایت فلش مموریتون هست (بخش دانلود)
که میتونید از اونجا برنامه هایی برای فرمت کردن یا ریکاوری فلش رو دانلود کنید
امیدوارم این دفعه مشکلتون حل بشه

دوستان جدیدا بعضی از فایل های تصویری رو با kmplayer باز میکنم بین صدا و تصویر هماهنگی نیست!ممنون میشم راهنماییم کنید
تنظیمات kmplayer رو ریست کنید و به حالت پیش فرض برگردونید
کدک زیر رو دانلود و نصب کنید.

کامپایلر borland c++ 5.02 برای ویندوز سون 64 بیتی مثل اینکه کامل باز نمیشه. برای من موقع اجرا این پیغام رو میده. کسی میدونه باید چه برنامه ای رو نصب کنم.
25570564191267936945.jpg

بعد الان بهترین کامپایلر برای اجرای برنامه ++c همینه؟؟

یه مشکلی برام پیش اومده :| فایل هام جمشون 1 gb هست بعد فرمتش رو زده shortcut :| چیکار کنم برگرده ؟ ویروس هست ؟ چی هست ؟

سیستمتون ویروسی شده باید یبار دیگه یه انتی ویروس درست حسابی نسب کنین و اپدیتکنین و درست اسکن کنین .

سلام
دوستان یه مشکلی پیش اومده برای من.
ظاهرا هاردم ویروسی شده و این ویروس شروع کرده به پاک کردن اطلاعاتی که روی هاردم دارم! خواستم بدونم امکان استفاده از Restore Point برای برگردوندن اطلاعاتم وجود داره؟ اگر نه چطور میتونم برگردونم این اطلاعات رو؟ خیلی برام مهم هستن این فایلهایی که از بین رفتن.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام
دوستان یه مشکلی پیش اومده برای من.
ظاهرا هاردم ویروسی شده و این ویروس شروع کرده به پاک کردن اطلاعاتی که روی هاردم دارم! خواستم بدونم امکان استفاده از Restore Point برای برگردوندن اطلاعاتم وجود داره؟ اگر نه چطور میتونم برگردونم این اطلاعات رو؟ خیلی برام مهم هستن این فایلهایی که از بین رفتن.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام معراج جان
System Restore بیشتر برای برگردوندن اطلاعات سیستمی، تنظیمات ریجستری و محافظت از بعضی اطلاعات درایو C کاربرد داره
اگر اون فایل یا پوشه خارج از درایو C باشه ،کلا باید بی خیال Restore Point ها بشی
-
میتونی از برنامه های ریکاوری استفاده کنی.
-
البته قبل از اون ، مطمئنی فایل هات پاک شده ؟!
ممکنه ویروس فایل ها رو مخفی و سیستمی کرده باشه.
به Folder option برو و مطمئن شو گزینه
show hidden files, folder
فعال و گزینه
Hide protected operating system...
غیر فعال باشه (مثل عکس زیر)

اگر با این تنظیمات فایل هات نمایش داده شد که یک آنتی ویروس قوی مثل کسپر نصب و سیستم رو اسکن کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or