مشکلات نرم افزاری

این ارور ممکنه به این خاطر باشه که ویندوزتون با برنامه ها سازگاری نداره . مثلا ویندوز 64 بیت نصب میکنید و برنامتون 32 بیت هست و روی ویندوز 64 بیت کار نمیکنه
بعضی از برنامه ها برای اجرا به ورژن خاصی از Dot NET Framework نیاز دارند ، از نصب اون هم مطمئن بشید

نه برنامه هام همه 32 بیتیه و ویندوز هم ویندوز هفت 32 بیتی هستش.تمام نت فریمهارو هم همه جوره امتحان کردم .c++ رو هم همینطور همه جوره امتحان کردم.جالبه که ویندوز xp هم که نصب کردم بازم این ایراد میادش.قبلا همچین مشکلی نداشتم

با چه نرم افزاری میتونم از dextopم عکس بگیرم؟

نیازی به نرم افزار نیست روی کیبورد کلید Prtscr -- sysrq رو بزن از دسکتاب یا هر جایی عکس میگیره بعد برنامه paint رو باز کن Ctrl+V رو بزن میاره تو پینت بعد هر کاری خواستی میتونی بکنی

چند روزیه که NOD 32 این اخطارو بهم میده:

این دیگه چجور حمله ایه!؟

اون آدرس IP چند بار عوض شده تا بحال!!!
درود
احتمالا مشکل از خودشه. بهتره از یه آنتی ویروس بهتر(که حداقل فایروال مطمئن تری داشته باشه) استفاده کنید.

سلام
یه فایلی تو درایو C هست که حدود 40 گیگه و تمام حجم درایو C رو پر کرده.قبلا هم بودش که با نصب دوباره ویندوز درست شد اما دوباره امروز دیدم حجم درایو C پر شده.
ویروسه؟یا مشکل سخت افزاریه؟

javxruguqy7294vu9ea.png

سلام
یه فایلی تو درایو C هست که حدود 40 گیگه و تمام حجم درایو C رو پر کرده.قبلا هم بودش که با نصب دوباره ویندوز درست شد اما دوباره امروز دیدم حجم درایو C پر شده.
ویروسه؟یا مشکل سخت افزاریه؟

javxruguqy7294vu9ea.png
برنامه قبلی (TuneUp Utilities) که بهتون معرفی کردم به دردتون نخورد؟
از برنامه های CCleaner و Temp File Cleaner هم میتونید برای حذف فایل های زائد و غیر ضروری استفاده کنید

برنامه قبلی (TuneUp Utilities) که بهتون معرفی کردم به دردتون نخورد؟
از برنامه های CCleaner و Temp File Cleaner هم میتونید برای حذف فایل های زائد و غیر ضروری استفاده کنید
بحث فایل زائد و اضافی نیست.اخه مثلا صبح درسته زده مثلا 20 گیگه حافظه پره اما بد از ظهر میزنه فول.......

بحث فایل زائد و اضافی نیست.اخه مثلا صبح درسته زده مثلا 20 گیگه حافظه پره اما بد از ظهر میزنه فول.......
غیر از Disk Cleanup ویندوز و یا استفاده از برنامه هایی که گفتم ،فکر نمیکنم راه بهتری باشه
وارد پوشه AppData بشید و ببینید کدوم پوشه حجم زیادی اشغال میکنه
این کار رو توی زیر پوشه ها هم ادامه بدید تا اون فایل اصلی رو که حجم زیادی رو اشغال کرده پیدا کنید

آخرین ویرایش:

دوست عزیز شما از نرم افزارهای شرکت adobe استفاده نمیکنین؟
یا مثلا از نرم افزاری استفاده نمیکنید که احتیاج به رندر گیری داشته باشه؟

سلام
هیچ فایل حجم بالایی تو AppData نیست.
تا اینجا رفتم :C:\Users\MaJiD\AppData\Local
پوشه local 40 گیگه اما توش که میرم فقط 600 mb فایل هست . فایل invisible هم توش نی.

z2ptzxwchys2wsg28f6.png

وست عزیز شما از نرم افزارهای شرکت adobe استفاده نمیکنین؟
یا مثلا از نرم افزاری استفاده نمیکنید که احتیاج به رندر گیری داشته باشه؟
از adobe flash player استفاده میکنم.

سلام
هیچ فایل حجم بالایی تو AppData نیست.
تا اینجا رفتم :C:\Users\MaJiD\AppData\Local
پوشه local 40 گیگه اما توش که میرم فقط 600 mb فایل هست . فایل invisible هم توش نی.
...
از adobe flash player استفاده میکنم.

برای مشاهده تمام فایل ها باید از قسمت Folder Option تیک گزینه Hide Protect Operating system file رو بردارید
(show hidden files) هم حتما فعال باشه

k9hwwb6fi8fkbmlrcq.jpg

C:\Users\MaJiD\AppData\Local\S-1-5-31-1286970278978-5713669491-166975984-320\Rotinom

اقا تا اینجا مچش رو گرفتم.انگار هر هارد اکسترنالی وصل میکنم یه بک اپ میگیره اینجا.چی کنم؟پاکشون کنم؟چی کار کنم دیگه بک اپ نگیره؟

m9ctmf4292wqjd8oxd26.png

سلام دوستان، تو برنامه ی internet download manger میشه کاری کزد که یه دانلود بعد از اتمام یه دانلود دیگه اتوماتیک شروع شه؟؟؟؟ اگه میشه، چجوری میشه!!!
مرسی

C:\Users\MaJiD\AppData\Local\S-1-5-31-1286970278978-5713669491-166975984-320\Rotinom

اقا تا اینجا مچش رو گرفتم.انگار هر هارد اکسترنالی وصل میکنم یه بک اپ میگیره اینجا.چی کنم؟پاکشون کنم؟چی کار کنم دیگه بک اپ نگیره؟

m9ctmf4292wqjd8oxd26.png
درود
با CCleaner می تونید هروقت اینطور شد پاکش کنید ولی برای این که برای همیشه متوقفش کنید برنامه های در حال اجرا کنار ساعت رو برای من بگید تا ببینم چه برنامه هایی دارید. مثلا iTunes این قابلیتو داره یا برنامه های دیگه...
چیزای دیگه هم می تونه باشه باز.
سلام دوستان، تو برنامه ی internet download manger میشه کاری کزد که یه دانلود بعد از اتمام یه دانلود دیگه اتوماتیک شروع شه؟؟؟؟ اگه میشه، چجوری میشه!!!
مرسی
درود
یک گزینه توی IDM هست به نام Scheduler که عکس ساعت داره. اون جا لبه ی دوم دانلود هاتونو انتخاب کنید به ترتیب و start رو بزنید.

• Like
Reactions: hitman rocker

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or